2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Merhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn
Allahim guzel allahim inşallah nasip etmistir canim benim inşallah tutunur hayirli haberlerini bekliyorum inşallah:):):) dualarimdasin ve bugece cuma gecesi sana bol bol duacedecegim inşallah sende guzel haberini verirsin bizlere kalbimde dualarimda seninle

Saol canimin ici szi boyle yazdikca bende duygulaniyorum iyiki sizi tanimisim Allahim herkesinde sizinde gonul muratlarinizi versin insallah amin

Düşük yaşayanlara dua yazıyolar boynunda taşıyo doğum sancısı tutana kadar bide dualı ip baglıyolar beline banyo yaparken bile çıkarmıyolar galiba.Doğum sancısı tutunca hemen çıkarcaksın.dayımın eşi 7 düşük yapmış hemde dayım eve yardımcı kadın bile tutmuş eşi iş yapıp düşük yapmasın diye düşün.Sonra o duayı yaptırmışlar 3 sağlıklı doğum yapmış şimdi 33 yaşında galiba ilk oğlu.Sende yaptırt cnm.Sonuçta dünya dua üstüne derler.

Benim arkadaşların da biri 34 biri 37 canım küçük değiller neyse herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebisler ama çok da bekletmezseler iyi olur :)
Ben zaten yaşım yüzünden kayğılıyım yoksa daha önce kaldım yine kalırım belki.

Canim amh biraz dusuk cikmis sanirim sakin uzulme elbet caresi var Allahin izniyle hepimiz bebeklerimize kavusacagoz bol bol incir ye bal tarcin corekotu karisimi ye eminimki bebisin gelecektir

Canim amh biraz dusuk cikmis sanirim sakin uzulme elbet caresi var Allahin izniyle hepimiz bebeklerimize kavusacagoz bol bol incir ye bal tarcin corekotu karisimi ye eminimki bebisin gelecektir
Denedim bal tarçın çörekotunu cnm.Hatta incir kürü yaptım.iki ay kılomende denedim ama tek doz hiçbir etkisi olmadı.

yaptırcam da onu 3 aylıkken yazıyolar dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…