- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Rabbim milyonlarca kez hepinizden razi olsun canimin icisana dua ettım canım
test gunun ne zaman cnm beklıycem senıRabbim milyonlarca kez hepinizden razi olsun canimin ici
13 haziran canim buyuk guntest gunun ne zaman cnm beklıycem senı
Allahim guzel allahim inşallah nasip etmistir canim benim inşallah tutunur hayirli haberlerini bekliyorum inşallah:):):) dualarimdasin ve bugece cuma gecesi sana bol bol duacedecegim inşallah sende guzel haberini verirsin bizlere kalbimde dualarimda seninleMerhaba kizlar,
Canlarim benim ben ismimi degistirdim eski secido :) canlarim pazartesi transferim oldu suan beklemedeyim dualariniza cok ihtiyacim var bana dua edermisiniz Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin aminn
Darisida sana olur inşallah canım benim inşallah bugece dualarimdasin :):):) allahim kabul etsin inşallahÇabucak tutunsun bebişin annesine inşaallah hayırlısıyla sağlık kucağına alırsın inşaallah cnm.
9 gun kaldıııı sayılı gun cabul gecer transferı unut ve keyfıne bak cnm stres hıc yapma aman etkılenmesın13 haziran canim buyuk gun
Saol canimin ici szi boyle yazdikca bende duygulaniyorum iyiki sizi tanimisim Allahim herkesinde sizinde gonul muratlarinizi versin insallah aminAllahim guzel allahim inşallah nasip etmistir canim benim inşallah tutunur hayirli haberlerini bekliyorum inşallah:):):) dualarimdasin ve bugece cuma gecesi sana bol bol duacedecegim inşallah sende guzel haberini verirsin bizlere kalbimde dualarimda seninle
Tek embriyo transfer esildi canim yasim geregi insallah onlarda kendi aralarinda bolunurler :)9 gun kaldıııı sayılı gun cabul gecer transferı unut ve keyfıne bak cnm stres hıc yapma aman etkılenmesın
kaç embryo transfer edıldı cnm m
olsun canım tutunsun da hele cogul gebelık tehlıkelııTek embriyo transfer esildi canim yasim geregi insallah onlarda kendi aralarinda bolunurler :)
Yeterki eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlarimiz olsun tek ikiz farketmez insallah tutunur minnoslarimolsun canım tutunsun da hele cogul gebelık tehlıkelıı
ınsallahhh cnm benım sımdı tahmını dogum tarıhın ne oluyo cnm senın hesapladın mıYeterki eli ayagi duzgun saglikli hayirli evlatlarimiz olsun tek ikiz farketmez insallah tutunur minnoslarim
Evet kusum eger pozitif olursa Allahin izniyle 25 subatta dogmasi gerekiyorınsallahhh cnm benım sımdı tahmını dogum tarıhın ne oluyo cnm senın hesapladın mı
Düşük yaşayanlara dua yazıyolar boynunda taşıyo doğum sancısı tutana kadar bide dualı ip baglıyolar beline banyo yaparken bile çıkarmıyolar galiba.Doğum sancısı tutunca hemen çıkarcaksın.dayımın eşi 7 düşük yapmış hemde dayım eve yardımcı kadın bile tutmuş eşi iş yapıp düşük yapmasın diye düşün.Sonra o duayı yaptırmışlar 3 sağlıklı doğum yapmış şimdi 33 yaşında galiba ilk oğlu.Sende yaptırt cnm.Sonuçta dünya dua üstüne derler.hamıle kalabılıyorum ama cnm vakıt gecıyordu 26 yasımda evlendım ılk ıkısı peşpese oldu zaten kımyasal oldu otekı ay yıne oldu sonra 16 hafta surdu dustukten 7 ay sonra tekrar hamıle kaldım o da 23 haftada dustu ustunden bır bucuk sene gectı bak bı kımyasal yasadım kasımda o kadar bı bucuk sene gebe kalamadım ve tedavı de oldum yanı tedavıye ragmen kalamadım zaman gectıkce daha zorlaştı yanı
bekletmemesı daha ıyı cnm bı gun bıle gecıkse heveslenıyo ınsan sonra uzuluyosun hayal kırıklıgı yasıosun canım tez zamanda senın de guzel haberını alırız ınsallah bır de bu ay dıgerlerınden farklı olarak yumurtlama donemınde karbonhıdrat hıc tuketmedım proteınle beslendım çilek çok yedım
Ben zaten yaşım yüzünden kayğılıyım yoksa daha önce kaldım yine kalırım belki.Benim arkadaşların da biri 34 biri 37 canım küçük değiller neyse herkes için hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin bebisler ama çok da bekletmezseler iyi olur :)
Canim amh biraz dusuk cikmis sanirim sakin uzulme elbet caresi var Allahin izniyle hepimiz bebeklerimize kavusacagoz bol bol incir ye bal tarcin corekotu karisimi ye eminimki bebisin gelecektirDüşük yaşayanlara dua yazıyolar boynunda taşıyo doğum sancısı tutana kadar bide dualı ip baglıyolar beline banyo yaparken bile çıkarmıyolar galiba.Doğum sancısı tutunca hemen çıkarcaksın.dayımın eşi 7 düşük yapmış hemde dayım eve yardımcı kadın bile tutmuş eşi iş yapıp düşük yapmasın diye düşün.Sonra o duayı yaptırmışlar 3 sağlıklı doğum yapmış şimdi 33 yaşında galiba ilk oğlu.Sende yaptırt cnm.Sonuçta dünya dua üstüne derler.
Sağol canım allah razı olsun ben dün geceden reğli oldum bile test yapma şansı bile vermiyo bana hiç.Darisida sana olur inşallah canım benim inşallah bugece dualarimdasin :):):) allahim kabul etsin inşallah
Denedim bal tarçın çörekotunu cnm.Hatta incir kürü yaptım.iki ay kılomende denedim ama tek doz hiçbir etkisi olmadı.Canim amh biraz dusuk cikmis sanirim sakin uzulme elbet caresi var Allahin izniyle hepimiz bebeklerimize kavusacagoz bol bol incir ye bal tarcin corekotu karisimi ye eminimki bebisin gelecektir
:) :)dogruBabayi bilmedigimden sana benzettm :)
yaptırcam da onu 3 aylıkken yazıyolar dıye bılıyorumDüşük yaşayanlara dua yazıyolar boynunda taşıyo doğum sancısı tutana kadar bide dualı ip baglıyolar beline banyo yaparken bile çıkarmıyolar galiba.Doğum sancısı tutunca hemen çıkarcaksın.dayımın eşi 7 düşük yapmış hemde dayım eve yardımcı kadın bile tutmuş eşi iş yapıp düşük yapmasın diye düşün.Sonra o duayı yaptırmışlar 3 sağlıklı doğum yapmış şimdi 33 yaşında galiba ilk oğlu.Sende yaptırt cnm.Sonuçta dünya dua üstüne derler.
ayyy hadı ınsallahhh olurrr ben de subat annelerındeyımm cnmmm ıns pozıtıf olur sende gelırsınnnnEvet kusum eger pozitif olursa Allahin izniyle 25 subatta dogmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?