2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağol canım allah razı olsun ben dün geceden reğli oldum bile test yapma şansı bile vermiyo bana hiç.
Hayirlisi olsun canım benim inşallah tez zamanda nasip etsin rabbimiz ..ee simdi ne yapcaksin doktorun ne diyor ihmal etme sakin canim benim inşallah hamis haberini alacagiz dualarimda kalbimde seninle

Hayirlisi olsun canım benim inşallah tez zamanda nasip etsin rabbimiz ..ee simdi ne yapcaksin doktorun ne diyor ihmal etme sakin canim benim inşallah hamis haberini alacagiz dualarimda kalbimde seninle
Bu ayın 24 üne randevumuz var ilk defa gitcez o hastaneye bakalım nasıl olcak

Tarihini bilmiyorum cnm tr de olsam tanıdık bir hoca vardı ölmediyse oda çünkü 90 yaşında falandı.
oyle cnm ben gıttım ıyı bı hocaya onu sımdı yazmıyoruz 3 aylık olunca yazıyoruz dedı ama ben annemı arıycam o bı hoca bılıyo ıyı bı hoca para pulla ısı yok yazdırabılırsen yazdır dıycem

Bu ayın 24 üne randevumuz var ilk defa gitcez o hastaneye bakalım nasıl olcak
Hayirlisi olur inşallah canım benim inşallah illaki bisey diyecek bitedavi uygulayacak senin artik takip degilde tedavi yoluyla ilerlemen gerekiyor bende dualarimlasenin yaninda olacagim allahim nasip etsin inşallah.. Bana doktor yumurta tembelligi dedi iyne tedavisi dedi esim sperm testi vermedigi icin bekliyorum allahim sana nasip etsin inşallah tum isteyenlete nasip etsin once karnimiza sonra kuvagimiza inşallah

Zaten iğne tedavisi olur herhalde çünkü beklemekle bişey olmuyo kısmet

Denedim bal tarçın çörekotunu cnm.Hatta incir kürü yaptım.iki ay kılomende denedim ama tek doz hiçbir etkisi olmadı.
Yani zor biliyorum emin ol hep duam Allah kimseyi tup bebek surecine birakmasin ama onsuzda etmesin zor seyler ama caresine bak canim benim iyi bir doktorla gorus belki sadece ilacla halledebilirsin

Amin insallah canim gelirim subatta bulusuriz :)
ÇOK ISTIYORUM GELMENI HANI BILMIYORUM SEN OYLEMISIN BANA KARSI BOYLE BAZILARI DIKKATIMIZI CEKER KONUSMAK ISTERSIN TAKIP EDERSIN SEN OYLESIN BENIM ICIN SENINLE SUBATTA BULUŞMAYI BU YOLDA BERABER YURUMEYI ISTERIM

ÇOK ISTIYORUM GELMENI HANI BILMIYORUM SEN OYLEMISIN BANA KARSI BOYLE BAZILARI DIKKATIMIZI CEKER KONUSMAK ISTERSIN TAKIP EDERSIN SEN OYLESIN BENIM ICIN SENINLE SUBATTA BULUŞMAYI BU YOLDA BERABER YURUMEYI ISTERIM
Aynen canim mutlu oluyorum herkese mutlu oluyorum ama dedigin gibi bazilari daha cok dikkatimi cekiyir insallah bende hamile kalirimda dogum cantamizi hazirlqriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…