- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
demek ki tatlım.. demek ki öyle.. bekliyos bizde :)
evet canım, temmuz kalsın
uuu.. senin çok işin varmış.. annelerin dediği gibi.. hadi oyalanma burda, kalk bakkimm derslerinin başına
Kolaylıklar dilerim tatlım..
mogamimmmm sen hamilesinnn oyy kuzum çok sevindim ben yaa süper oldu bu haber :)Kuzum geçmiş olsun umarım cerrahiye gerek kalmaz ama gerek görürlerse de küçük bi operasyonla herşeyi yoluna koyarlar İnşallah sakın stres yapma sütünü düşün... Minnoş artık yoruyor seni bide dediğin gibi sıcaklar da cabası ama çok az kaldı canım İnşallah kurtulacaksınız ikiznide hayırlısı ile... İşin de artık izin zamanına yaklaşmıştır...Dualarım miniğinle kuzum doğunca fotosunu koy hepimiz resmine bakıp dua okuruzBurda artık bir çok arkadaş hamile... kalanlarda tez zamanda güzel haberler verecekler inşallah... bir sürü de yeni doğmuş bebeğimiz oldu hepsinin fotosunu gördük minicikler Rabbim korusun hepsini Böyle işte kuzum... Bu arada topik adı değiştiricez kalıcı olacak artık sana da haber veririz olmadı unutursam benim profilden bulursun topiği
ya bizBACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN
BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Kiz nerelerdesnn masaAllah oglunaDoğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
Sekerpare olmus bu masaAllah bizde 2 aylik olunca koyariz yine fotomuzu:)Iyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh
Evet canim hamileyi :) sendende kisa zamanda haber bekliyoruzzz ozlettirme kendini lutfen nasilsin kuzucum?blummm güzelim sen hamile misin ayy çok sevindimuzun zamandır girmiyordum müjdemi aldım başka var mı eskilerden haber
Gule gule buyut prensesinj canimMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Gule gule buyut prensesinj canim
Doktor kontrolü gibi aylık takipteyiz artık :)Sekerpare olmus bu masaAllah bizde 2 aylik olunca koyariz yine fotomuzu:)
merhabalar canım.uzun zamandır takip edemiyordum.nasıl oldun merak ettim.kist falan yazmıssın,ne kisti oluştu onemli bişiy degildir ins..sürekli gidiyorum canım geçen ay gittim bugünde gittim yani hep aynı tabi sağlık güvenceye göre değişiyr fiyat galiba...
taşındım kayseriye tayinler zor ama inş tayin de olur allah bağışlasın canım çok sevindim :* haber veririm elbet inş olur daEvet canim hamileyi :) sendende kisa zamanda haber bekliyoruzzz ozlettirme kendini lutfen nasilsin kuzucum?
Insallah tayin isinde olur bebisinde gelir canim benim :)taşındım kayseriye tayinler zor ama inş tayin de olur allah bağışlasın canım çok sevindim :* haber veririm elbet inş olur da
inş inş blummm hamilesin dua et bana daha etkili olurInsallah tayin isinde olur bebisinde gelir canim benim :)
elisaya da haber verdim seniInsallah tayin isinde olur bebisinde gelir canim benim :)
Ayyy kiyamam insallah iyidir elisa da donsun artik topige yaaa sizinde beislerinz gelecek 1 kez olduysa 2.de oluyo hic endiselenmeyin lutfen
Herkeseee dua ediyorum canim Allah kabul etsin insallah :)inş inş blummm hamilesin dua et bana daha etkili olur
Senin minnak gelmedi mi daha Caniimm:)Elif bunu düşünmem biraz erken olabilir ama çok korkuyorum doğumdan sonra süt koruma olayı hetkezte olmuyo olmazsa neule koruncam siprel bana yaşamı yo demişti doktor ilaçta olmaz ne yapcam ben
Tatlim nerelerdesinn...
tamam esmam kavuştun mu fıstığına sen ayy bi resim atsana bana özelden söylerim tabiki canm sizi çok özledimTatlim nerelerdesinn...
Görünün arada lütfen..
Elisa da hiç gelmedi ,çok selam soyle benden olur mu:)
inş canımHerkeseee dua ediyorum canim Allah kabul etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?