2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

demek ki tatlım.. demek ki öyle.. bekliyos bizde :)
evet canım, temmuz kalsın :KK66:

uuu.. senin çok işin varmış.. annelerin dediği gibi.. hadi oyalanma burda, kalk bakkimm derslerinin başına :-)
Kolaylıklar dilerim tatlım.. :KK60:
Mogami Mogami dönmüşsün canım. jasmine kısmet sanırım birazda bak bir sene oldu istiyorum bende bi boş kese vakasından sonra 4.deneme bakalım :(

Kuzum geçmiş olsun umarım cerrahiye gerek kalmaz ama gerek görürlerse de küçük bi operasyonla herşeyi yoluna koyarlar İnşallah sakın stres yapma sütünü düşün... Minnoş artık yoruyor seni bide dediğin gibi sıcaklar da cabası ama çok az kaldı canım İnşallah kurtulacaksınız ikiznide hayırlısı ile... İşin de artık izin zamanına yaklaşmıştır...Dualarım miniğinle kuzum doğunca fotosunu koy hepimiz resmine bakıp dua okuruz:nazar: Burda artık bir çok arkadaş hamile... kalanlarda tez zamanda güzel haberler verecekler inşallah... bir sürü de yeni doğmuş bebeğimiz oldu hepsinin fotosunu gördük minicikler Rabbim korusun hepsini:KK200: Böyle işte kuzum... Bu arada topik adı değiştiricez kalıcı olacak artık sana da haber veririz olmadı unutursam :KK39:benim profilden bulursun topiği
mogamimmmm sen hamilesinnn oyy kuzum çok sevindim ben yaa süper oldu bu haber :)

blummm güzelim sen hamile misin ayy çok sevindim :KK200: uzun zamandır girmiyordum müjdemi aldım başka var mı eskilerden haber :KK68:
Evet canim hamileyi :) sendende kisa zamanda haber bekliyoruzzz ozlettirme kendini lutfen nasilsin kuzucum?

sürekli gidiyorum canım geçen ay gittim bugünde gittim yani hep aynı tabi sağlık güvenceye göre değişiyr fiyat galiba...
merhabalar canım.uzun zamandır takip edemiyordum.nasıl oldun merak ettim.kist falan yazmıssın,ne kisti oluştu onemli bişiy degildir ins..

Evet canim hamileyi :) sendende kisa zamanda haber bekliyoruzzz ozlettirme kendini lutfen nasilsin kuzucum?
taşındım kayseriye tayinler zor ama inş tayin de olur allah bağışlasın canım çok sevindim :* haber veririm elbet inş olur da ;)

Back
X