- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Canım benim teşekkür ederim sağol bende iyiyim dört gün sonrayi batı bekliyorum içimde yine umut yok bende yumurta tembelliği var esimde tedaviyle olsun istemiyor olursa olsun bizde dualarla miniginizi bekliyoruz :)iyiyiz şükür bende idrar yolu iltihabı çıktı amaelisada iyi sen nasılsıın asıl merak ettim sizi çok
Senin minnak gelmedi mi daha Caniimm:)
Canim benim doktorumda spral onerdi Ama nedense korktum o islemden ilac olayida sikintili oncedende esim korunuyordu simdide yine o korunuyor insaAllah bir sikinti olmaz
Doktor normal doğumda yapabilirsin ama 37inci haftada iğneyi bırakman lazım dedi.iğneyi bıraktıktan hemen sonra sezaryan olmayıp beklersen bebeği riske atabilirsiniz dedi. Benimde kafam karışıkYani sezaryen mi yapacakmis. Igneyi bırakır bırakmaz mi alacak doğuma acaba. Hayirlisiyla kucaklarimiza alaydik şu bebisleri
Hımm niye 37 de bırakmak gerekiyor ki acaba. Benim doktor da iğne kullanan hamileleri bazı doktorlar 37 de alıyor ben 38 e kadar bekliyorum demişti galiba yanlış hatirlamiyorsam. Bebeği riske atmaktansa sezaryen olurum daha iyi Rabbim bize bu mucizesi nasip etti çok şükür 4 yıl sonra hayirlisiyla kucaklarimiza almayi da nasip etsin inşallah. ....Doktor normal doğumda yapabilirsin ama 37inci haftada iğneyi bırakman lazım dedi.iğneyi bıraktıktan hemen sonra sezaryan olmayıp beklersen bebeği riske atabilirsiniz dedi. Benimde kafam karışık
iyiyiz şükür bende idrar yolu iltihabı çıktı amaelisada iyi sen nasılsıın asıl merak ettim sizi çok
Slm kızlar beni hatırlayanlar vardır benim meleğim geldi hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum eskilerden kimler var hamis bakım mogamiyi biliyorum hamile
Tekrar geçmiş olsun canım benim inşallah da tez zamanda sağlığına kavusursun biran önce iyileşip hamis haberlerini de alırız inşallah allahım sifani versin inşallah önce allahimiza sonra da doktorarimiza emanet ol ....Merhaba kızlar nasılsınız.Ben hastaneden çıktım evimdeyim yaklaşık 2 hafta sonra tekrar hastaneye gştcem ameliyat için aksilik olmazsa dikişsiz olcak kameralı bir aletle idrar kanalından girip lazerle taşı kırıp alcaklar.şuanda böbrekle idrar torbası arasına bir hortum taktılar taş kanalı tıkadıgı için.Böbregin içi intihap doluymuş onlar hortumla akmış olcak ve idrar yolları enfeksiyonum varmış E.Coli mikroplu.Hatırlayan vardır idrar testlerimde 3 tür enfeksiyon çıkıyo demiştim.Meger E.Coli mikrobu varmış.enfeksiyon olanlara tavsiyem mutlaka türünü öğrenmeleri.çünkü her antibiyotik her mikrobu öldürmüyo.
Mogami kuzu biraz daha genis kapsamli olursa baslik bence diger ark lar icinde daha iyi olur bizden kopmus hissetmesinler kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?