- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Ağzına sağlık canım benim ne güzelde uydurdun ben hiç birşey diyememistim çünkü arkadaşlarin sevincini heyecanını bölmek istemedim ama sen tam ortada kisim da kaldin ve inşallah arkadaşlardan kabul eder minigini optum allahimiza emanet olun :)@Mogami bencede BERABER ANNE OLDUK BİZ değilde BERABER ANNE OLUYORUZ BİZ yada BERABER ANNE OLACAĞIZ BİZ gibi bişe olabılır. Ama bence ''oluyoruz'' dıe olan daha mantıklı. yanı daha kapsamlıHem doguranları hem hamıslerı hemde hamıs olmak ısteyenlerı kapsar gıbı sankı. bu da benım dusuncem tabi
Ağzına sağlık canım benim ne güzelde uydurdun ben hiç birşey diyememistim çünkü arkadaşlarin sevincini heyecanını bölmek istemedim ama sen tam ortada kisim da kaldin ve inşallah arkadaşlardan kabul eder minigini optum allahimiza emanet olun :)
Cok sukur bugunki tahlilinde yuksek bir artis gozlenmedi o yuzden doktor da bundan sonra dususe gececektir endiselenecek bir oran degil dedi, gaz sancisi tutuyor bazen insan hic kiyamiyor o gaz bana gelsin sen sanci cekme diyorsun yani resmen uykusu da iyi sayikir dunyaaya alismaya calisiyor uc aya kadar pek duzeni olmazmis bebeklerin bizim icinde busra ile hayat yeni bir dunya oldu insaallah sizler de bu duyguyu en guzel sekilde yasayacaksiniz, hamilelik nasil bu arada evine de dondunn cok sukurKıyamam ben ona... sarılığa benim iki kuzenimde yakalanmıştı ama iki ışın görünce hemen düzeliyorlar endiştutuyalım... Gazı yoktur inşallah bi de uykusu nasıl cimcimenin
Kimsem yok Allahım dan ve eşimden başka cnm.Toparladım sayılır hastanede geçen ilk 3 günü saymazsak gerisinde iyiyim.Hastanede allah var çok iyi bakıyolar tek tuşa basıyorum 1 dakkaya doktor yada hemşire yanımda oluyo du.bizim TR doktorları gibi burunları tavanda gezmiyolar çepkirmiyorlar gayet relaks yardımcı oluyolar şefkatliler ilgililer.Hatta morelde veriyolar.odamda yalnızdım ama hiç yalnızlık hissetmedim ben çağırmasam bile kendiler kontrole geliyolardı.Çıkış yaptık eve geldim herşey başıma kaldı tabiki.bebek düşüncesi rafa kalktı malesef kısmet böyleymiş.Allahımdan hayırlı sağlık diliyorum kendime ve herkeseTekrar geçmiş olsun canım benim inşallah da tez zamanda sağlığına kavusursun biran önce iyileşip hamis haberlerini de alırız inşallah allahım sifani versin inşallah önce allahimiza sonra da doktorarimiza emanet ol ....
EE canım benim sen gurbet elde yalnizmisin varmı seninle ilgilenen kalbim ve duaların seninle
Bizide düşündüğün için teşekkürler cnm.Ufak bı fıkır napayım Anne olduk bız tamam bana uyar sıkıntı yok ama bence su an hamıslerı ve olmak ısteyenlerı cok kapsamıyo gıbı oluyo dısta kalmıslar gıbı olur oda hıc olmaz dıye dusundum. sonucta Allahın ıznıyle herkes hayırla kucagına alsın ınsallah da kucaga almadan da anne olduk dıyemıyoruz. oyuzden en mantıklısı BERABER ANNE OLUYORUZ BİZ gibi geldı bana. hem bu ısın bı surec oldugunuda gosterıyo
Var canım hemde çok ilk aklıma gelen Mogami pkoluydu hamiş şimdi.bence siz daha şanslısınız çünkü tedaviye çabuk karşılık veriyo lkolular.Cumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?
Kızlar nasılsınız ?hanfendi25 daha doğurmamış. İnş sağlıkla kucağına al tek avazda kurtul cnm
İyiyim kaygılı mm sen nasılsin bebisin nasil çok özledim merak ettim sizi :)ne kadarrr ozlemisimmmm nasilsin gulummm
Bol incir kürü mü yapsan tatlımCanım benim teşekkür ederim sağol bende iyiyim dört gün sonrayi batı bekliyorum içimde yine umut yok bende yumurta tembelliği var esimde tedaviyle olsun istemiyor olursa olsun bizde dualarla miniginizi bekliyoruz :)
Rabbimiz tez zamanda minigin i nasip etsin inşallah
Elisa hayırlı olsun dedi ve çok sevindik inan sıra bizde inşallah mogamim kürtaj dan sonra giremedim topige ara verdim o dusunceye ins bekletmezler bizi de o kadar güzel ki tanıdığım kişileri hamile gormek kendim öyleymisim gibi her şeyi paylaştık biz çünkü çok seviyorum ins hamile olursam da olmasamda diğer topigin linkini istiyorum katilacagimKuzum elim pc ye hiç gitmiyor valla ama yakında yapıcam
Aslında sonuna bide olacağız mı eklesem diyorum böylece daha geniş bi kesime hitap ederiz
Allahım kurtarmış kuzum gözün aydın olsun
Kuzum peki özel olmazsa kaç tuttu hastane ? Ayrıca maaşallah ikinize de daha dün gibi hamilelik haberin şimdi ise paşan kucağında... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim
Kuzum hayırlısıyla vakti gelince teşrif edecek nazlı miniğin İNŞALLAH... Yeni bat alayım
Kuzum güzel fikirdi valla... Bacım benim mide bulantım tüm gün var kiama bildiğin gebelik bulantısı olandan değil mide asitinden dolayı
Döndüm kuzum sen nerelerdesin bakayım hııııı kaçak seni
Kuzum Allah razı olsun canım benim beklenmedik hatta umutların kesildiği tedaviye başlanacağı bi süreç eşiğinde geldi bizim minik sıpa... Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin kuzum benim... eee anlat ne var ne yok
Sizin için küçük bi değişiklik yapıcam ben ama bu haliyle bile siz zaten o topiğinde gülüsünüz kuzum benim...Elinde sonunda gelecek zaten bebişin
Elisam yaaaa Allah ondan da razı olsun Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin İNŞALLAH
Canım benim geçen ay incir kuru yapmıştım buay bisey yapmadım günde uç dört tane inciri elde yiyorum doktor bana klomenciler bile fayda etmez iyne tedavisi dedi ve sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı çünkü sperm testine gore başlanması gerekiyormus esimi ikna edemedim cesaretde edemiyorum illa olsun diye onun dediği olursa olsun eski doktoruna gittim özele gidiyordum doktor yoktu ayrılmış hastaneden sansima.. başka bi doktora daha gideceğim adeti bekliyorum bakalım o ne diyecek oda inşallah sperm testi istemezBol incir kürü mü yapsan tatlım
İnş ikimizin ve elisanin da canim ben eşime dedim maşallah o da merak etti bende var mi bi sıkıntı diye gitti devlet hastanesi üroloji ye çocuk istiyoruz bi yıldır benden sperm testi istendi dedi ve testi yapti sonuç iyi maşallah ins siz de bizde sikintisiz kavusuruzCanım benim geçen ay incir kuru yapmıştım buay bisey yapmadım günde uç dört tane inciri elde yiyorum doktor bana klomenciler bile fayda etmez iyne tedavisi dedi ve sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı çünkü sperm testine gore başlanması gerekiyormus esimi ikna edemedim cesaretde edemiyorum illa olsun diye onun dediği olursa olsun eski doktoruna gittim özele gidiyordum doktor yoktu ayrılmış hastaneden sansima.. başka bi doktora daha gideceğim adeti bekliyorum bakalım o ne diyecek oda inşallah sperm testi istemez
Hayırlısı allahtan canım benim
İnşallah tez zamanda hamis haberlerini alırız allahım nasip etsin :):):)
Amin inşallah inşallah da kavusuruz :)İnş ikimizin ve elisanin da canim ben eşime dedim maşallah o da merak etti bende var mi bi sıkıntı diye gitti devlet hastanesi üroloji ye çocuk istiyoruz bi yıldır benden sperm testi istendi dedi ve testi yapti sonuç iyi maşallah ins siz de bizde sikintisiz kavusuruz
Canim cook gecmis olsun üzüldüm durumuna ama vardir bunda da Bi hayir once saglik sonra gelsin bebis :)Kimsem yok Allahım dan ve eşimden başka cnm.Toparladım sayılır hastanede geçen ilk 3 günü saymazsak gerisinde iyiyim.Hastanede allah var çok iyi bakıyolar tek tuşa basıyorum 1 dakkaya doktor yada hemşire yanımda oluyo du.bizim TR doktorları gibi burunları tavanda gezmiyolar çepkirmiyorlar gayet relaks yardımcı oluyolar şefkatliler ilgililer.Hatta morelde veriyolar.odamda yalnızdım ama hiç yalnızlık hissetmedim ben çağırmasam bile kendiler kontrole geliyolardı.Çıkış yaptık eve geldim herşey başıma kaldı tabiki.bebek düşüncesi rafa kalktı malesef kısmet böyleymiş.Allahımdan hayırlı sağlık diliyorum kendime ve herkese
Sağol canım Allah Razı olsun hayırlı ramazanlar.Evet vardır bundada bir hayır daha güzel şeyler olur inşaallah.Sen ne yaptın geliyomu kızınCanim cook gecmis olsun üzüldüm durumuna ama vardir bunda da Bi hayir once saglik sonra gelsin bebis :)
Yemin ederim bu mesajı mesaj gönderdikten sonra gördüm kızın olacağı içime doğdu sadece.mogamininki bellimi bilmiyotum onada erkek demiştim.Kizlar ikili tarama yapıldı sorun yok cok şükür. . Cinsiyete gelince kiz dedi ama kesin deneyelim dedi gel de bekle simdi bi ay sonrasını :)
Allahim şifa versin canim, yeni gördüm , sağlığına bir an evvel hayırlısıyla kavus inşaAllah , sonrası olacaktır.. hem bence kafan dağılacak sonra melegin sana uçup gelecek insaAllah...Kimsem yok Allahım dan ve eşimden başka cnm.Toparladım sayılır hastanede geçen ilk 3 günü saymazsak gerisinde iyiyim.Hastanede allah var çok iyi bakıyolar tek tuşa basıyorum 1 dakkaya doktor yada hemşire yanımda oluyo du.bizim TR doktorları gibi burunları tavanda gezmiyolar çepkirmiyorlar gayet relaks yardımcı oluyolar şefkatliler ilgililer.Hatta morelde veriyolar.odamda yalnızdım ama hiç yalnızlık hissetmedim ben çağırmasam bile kendiler kontrole geliyolardı.Çıkış yaptık eve geldim herşey başıma kaldı tabiki.bebek düşüncesi rafa kalktı malesef kısmet böyleymiş.Allahımdan hayırlı sağlık diliyorum kendime ve herkese
İyiyim kaygılı mm sen nasılsin bebisin nasil çok özledim merak ettim sizi :)
Oy tatlimm... Yerler o minnak busrayiii:)Cok sukur bugunki tahlilinde yuksek bir artis gozlenmedi o yuzden doktor da bundan sonra dususe gececektir endiselenecek bir oran degil dedi, gaz sancisi tutuyor bazen insan hic kiyamiyor o gaz bana gelsin sen sanci cekme diyorsun yani resmen uykusu da iyi sayikir dunyaaya alismaya calisiyor uc aya kadar pek duzeni olmazmis bebeklerin bizim icinde busra ile hayat yeni bir dunya oldu insaallah sizler de bu duyguyu en guzel sekilde yasayacaksiniz, hamilelik nasil bu arada evine de dondunn cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?