2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ağzına sağlık canım benim ne güzelde uydurdun ben hiç birşey diyememistim çünkü arkadaşlarin sevincini heyecanını bölmek istemedim ama sen tam ortada kisim da kaldin ve inşallah arkadaşlardan kabul eder minigini optum allahimiza emanet olun :)

Ufak bı fıkır napayım Anne olduk bız tamam bana uyar sıkıntı yok ama bence su an hamıslerı ve olmak ısteyenlerı cok kapsamıyo gıbı oluyo dısta kalmıslar gıbı olur oda hıc olmaz dıye dusundum. sonucta Allahın ıznıyle herkes hayırla kucagına alsın ınsallah da kucaga almadan da anne olduk dıyemıyoruz. oyuzden en mantıklısı BERABER ANNE OLUYORUZ BİZ gibi geldı bana. hem bu ısın bı surec oldugunuda gosterıyo

Kıyamam ben ona... sarılığa benim iki kuzenimde yakalanmıştı ama iki ışın görünce hemen düzeliyorlar endiştutuyalım... Gazı yoktur inşallah bi de uykusu nasıl cimcimenin
Cok sukur bugunki tahlilinde yuksek bir artis gozlenmedi o yuzden doktor da bundan sonra dususe gececektir endiselenecek bir oran degil dedi, gaz sancisi tutuyor bazen insan hic kiyamiyor o gaz bana gelsin sen sanci cekme diyorsun yani resmen uykusu da iyi sayikir dunyaaya alismaya calisiyor uc aya kadar pek duzeni olmazmis bebeklerin bizim icinde busra ile hayat yeni bir dunya oldu insaallah sizler de bu duyguyu en guzel sekilde yasayacaksiniz, hamilelik nasil bu arada evine de dondunn cok sukur

Kimsem yok Allahım dan ve eşimden başka cnm.Toparladım sayılır hastanede geçen ilk 3 günü saymazsak gerisinde iyiyim.Hastanede allah var çok iyi bakıyolar tek tuşa basıyorum 1 dakkaya doktor yada hemşire yanımda oluyo du.bizim TR doktorları gibi burunları tavanda gezmiyolar çepkirmiyorlar gayet relaks yardımcı oluyolar şefkatliler ilgililer.Hatta morelde veriyolar.odamda yalnızdım ama hiç yalnızlık hissetmedim ben çağırmasam bile kendiler kontrole geliyolardı.Çıkış yaptık eve geldim herşey başıma kaldı tabiki.bebek düşüncesi rafa kalktı malesef kısmet böyleymiş.Allahımdan hayırlı sağlık diliyorum kendime ve herkese

Bizide düşündüğün için teşekkürler cnm.

Cumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?
Var canım hemde çok ilk aklıma gelen Mogami pkoluydu hamiş şimdi.bence siz daha şanslısınız çünkü tedaviye çabuk karşılık veriyo lkolular.

Çok az kaldı canım bende artık doğusun diyorum havalar ısınıyo hamilelik çekilmez oluyor artık Rabbim hepimizi kurtarsın isteyenlere de tez zamanda nasip etsin canım maşallah seninde baya geçmiş
Kızlar nasılsınız ? hanfendi25 daha doğurmamış. İnş sağlıkla kucağına al tek avazda kurtul cnm

Bol incir kürü mü yapsan tatlım

Elisa hayırlı olsun dedi ve çok sevindik inan sıra bizde inşallah mogamim kürtaj dan sonra giremedim topige ara verdim o dusunceye ins bekletmezler bizi de o kadar güzel ki tanıdığım kişileri hamile gormek kendim öyleymisim gibi her şeyi paylaştık biz çünkü çok seviyorum ins hamile olursam da olmasamda diğer topigin linkini istiyorum katilacagim

Bol incir kürü mü yapsan tatlım
Canım benim geçen ay incir kuru yapmıştım buay bisey yapmadım günde uç dört tane inciri elde yiyorum doktor bana klomenciler bile fayda etmez iyne tedavisi dedi ve sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı çünkü sperm testine gore başlanması gerekiyormus esimi ikna edemedim cesaretde edemiyorum illa olsun diye onun dediği olursa olsun eski doktoruna gittim özele gidiyordum doktor yoktu ayrılmış hastaneden sansima.. başka bi doktora daha gideceğim adeti bekliyorum bakalım o ne diyecek oda inşallah sperm testi istemez
Hayırlısı allahtan canım benim
İnşallah tez zamanda hamis haberlerini alırız allahım nasip etsin :):):)

İnş ikimizin ve elisanin da canim ben eşime dedim maşallah o da merak etti bende var mi bi sıkıntı diye gitti devlet hastanesi üroloji ye çocuk istiyoruz bi yıldır benden sperm testi istendi dedi ve testi yapti sonuç iyi maşallah ins siz de bizde sikintisiz kavusuruz

Amin inşallah inşallah da kavusuruz :)

Canim cook gecmis olsun üzüldüm durumuna ama vardir bunda da Bi hayir once saglik sonra gelsin bebis :)

Canim cook gecmis olsun üzüldüm durumuna ama vardir bunda da Bi hayir once saglik sonra gelsin bebis :)
Sağol canım Allah Razı olsun hayırlı ramazanlar.Evet vardır bundada bir hayır daha güzel şeyler olur inşaallah.Sen ne yaptın geliyomu kızın

Kizlar ikili tarama yapıldı sorun yok cok şükür. . Cinsiyete gelince kiz dedi ama kesin deneyelim dedi gel de bekle simdi bi ay sonrasını :)
Yemin ederim bu mesajı mesaj gönderdikten sonra gördüm kızın olacağı içime doğdu sadece.mogamininki bellimi bilmiyotum onada erkek demiştim.

Allahim şifa versin canim, yeni gördüm , sağlığına bir an evvel hayırlısıyla kavus inşaAllah , sonrası olacaktır.. hem bence kafan dağılacak sonra melegin sana uçup gelecek insaAllah...

kendine dikkat et , orda iyi baktıklarını biliyorum...ameliyatin da iyi geçecektir inşaAllah

Oy tatlimm... Yerler o minnak busrayiii:)
Rabbim sağlık versin, yükselmez değeri Allahın izniyle merak etme annesi..
o gaz için sana humananin kimyonlu rezenesini öneriyorum...bebeğe de veriliyor canım, ayrıca sıcak havlu koy karnına uyurken , sokulecek pit pit inşaAllah :)
opuyorum guzel anneyi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…