2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar ikili tarama yapıldı sorun yok cok şükür. . Cinsiyete gelince kiz dedi ama kesin deneyelim dedi gel de bekle simdi bi ay sonrasını :)

Betimm gozunaydin sonucun iyi cikmasina cok sevindim:) bu sonuc iyi cikti ya gerisi saglikla devam edecektir insallah artik tadini cikarmaya devam:)

Amaaann paşam içeride dans mi ediyor maaşAllah yaa..:))
sen iyi misin kaygılım inşaAllah :)?

Cokk sukur daha dun gibi zulalin karninda oynamasini dediginde sasiriyordum simdi ben yetistim rabbime sukurler olsun :) alistiniz birbirinize cokk sukur sen becerikli hatunsun hepsini yaparsin zaten evelallah :) dikislerin nasil pansuman yapiyo musun zor mu

Sağol canım inşaallah herşey daha güzel olur ümidediyorum.Ameliyat söylediklerine göre dikişsiz olacakmış idrar kanalından kameralı girip lazerle kırıp alcaklarmış.inşaallah farklı bişey gelişipte dikişliye geçmezler çünkü onun iyileşmesi biraz zaman alır diye düşünüyorum.içimdeki hortumla kardeş gibi geçiniyorum şimdilik allahım hiçkimseyi zorlukla karşılaştırmasın.Senin minik nasıl oldu sen farkında bile olmadan büyümüştür maşaallah.

Kizlar ikili tarama yapıldı sorun yok cok şükür. . Cinsiyete gelince kiz dedi ama kesin deneyelim dedi gel de bekle simdi bi ay sonrasını :)
Oyyy ne heyecanli zamanlardasin :)

Öğrenirsin annesi merak etme.. bizim de ikilide kız denmisti..ama açık açık göstermişti :))

Evet canim zaman dediğin çok nankör :)
MaasAllah size kuzum ya, nede güzel büyüdü minnakin..
Bütün bebisler tek tek büyüyor maaşAllah..
inan bende anlamıyorum nasil geçiyor zaman... Hele bende ramazan olmayınca beynim döndü..günleri karıştırır oldum :))
Zülal nasil büyüdü resim ekleyecegim inşaAllah.. bezde 2 numaraya geçtik bile :) kiyafetlerden olmayan var..şaka gibi yani...

dikişlerim artık çok iyi , bugun 18.gün bir kısmı düştü bir kısmı duruyor..batikon sür demişti doktorum onu yapıyorum canim.. ilk günler oturamiyor insan ama gün geçtikçe düzeliyor :)

Cumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?

Ben dusuk yaptim sonra cok yemek yiyordum pko baslangici oldu derken 45 50 gunde bir adet olmaya basladim o yuzden yum gunumu kestiremiyordum dr da igne verdi adetten sonra basladik yum zamanini ignelerle ayarladik ve catlattik boylece geldi bebisim:) pko da mudahaleye gerek olmadanda hamile kalinir tabi ama sabir gostermedigim icin birde hormonlarim dengesizlestiginden mudahale ettik

Çok değişik bir yöntem inşaAllah başarıyla hallederler sen strs yapma yeter canim. Sağlıkla atlatacaksin bunu da inşaAllah:) hastalık sağlık hepsi bizim için , zor belki ama geçecek inşaAllah..

minnak büyüyor ya hiç yetisemiyorum hızına..anlamıyorum günler nasil geçiyor , Rabbim sizlere de naaip etsin canim benim..

Masallah allahim ona saglikli uzun omurler versin yaradanim... cok guzel cabuk buyumesine insan sasiriyor bugunleri cok cabuk geciyor tadini cikar sonra bi bakmissin kucagina alamayacak kadar agarlasmis :) cok sinavlardan geciyoruz ama rabbim nasip ediyor iste sabredince duayla gonulden isteyince :) dikislerine cok sevindim hayirlisiyla bi aya rahat edeceksin sanirim bende boyle duydukca normal dogum icin dua ediyorum

Amiiin canım amiinm.Eşim bebek hastanesine gitmek istememi olumlu karşılamıştı hatta randevu almıştık 3 ay nasıl bekliycez diyodum.gün geldi çattı yarın randevu günüm ama ben iptal etmek zorunda kaldım hastayım diye.Eşimde önemli olan senin sağlığın iyileş gideriz dedi.Her şerde varmış bir hayır diyorum başka be diyim.

Canım o senmiydin ben moğami yazmışım kafa kalmamış bende cnm.

Canım o senmiydin ben moğami yazmışım kafa kalmamış bende cnm.

Benim oyle vakam var ama gormedim olsun canim karisiyo bazen bendede cok karisiyo:) senin icinde allahim yardim etsin biran once gecsin gitsinn kafan rahat olduktan sonra bebis gelecek hep offf yine ara veriyoruz deyip umitsiz oldugumuzda geldilerr unutma

Hadi ya canim , herseyde bir hayır var belli ki gerek bile kalmayacak bunlara inşaAllah :)
Rabbim tez zamanda sifani versiiin:)

Evet Haklisin canim...nerde ilk doğduğundaki hali nerde şimdiki hali :))
Sağlıkla al kucağına kuzum da inşaAllah sende..
normal doğum iyi tatlim iyileşmek yönünde bir şeyin kalmıyor , tek sıkıntı sanci kısmı..ama o da anneligin getirisi :)

Bende anneyim derken kismet okursa daha bi rahat lucam o hissi yasamak istiyorum esimde destek olsun istiyorum yani emeksiz yemek olmasinn tabi sezeryanda zorluk olarak cok ama sancilanma hikayem olsun kismetse hayirlisini versin rabbim :) renkleri degisecek zulalin huylar vay ki esma ayak uydurabilsinn ama o annesi gibi sakin olur eminim

istiyoz 3 aydır gelmedi kürtaj sonrası bakalım ne zaman glecek oh iyi iyi hareketleri güzel olmalı hisstmen falan

Rahim kendini toparlamis iyi olmus 3 ay gelmemesi boyle dusun kismetseeee dualarimizla artik gelsinnn hayirlisiyla gelsinn gulumun bebegii hem emin ol hayirli zamani bekliyorlar ben kurtaj olmadim dusukten 6 sonra geldi blumm ha keza o yuzden sonucta allahin izniyle gelecek gobek yokken iliskinin tadini cikarinda tavsiyem olsunn zaten cok gorusemiyorsunuz esinle:)

inşallah canım sağol seninki de hareketlenmiş maşallah zaman yaklaşıyo :)

Evette nasil hamile kalmak icin sabirsizlaniyo insan simdide hadiii dogum sancilari gelsin dogurayim diyo bi anda hissetmeye baslayinca insan hevesleniyor :) zaman cok cabuk geciyor betim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…