merhaba ben varım :) hiç bir tedavi görmedim 5. denememde geldi kendiliğinden hatta 4. denememde kimyasal gebelik geçirdim.biraz nasip kısmet işi biraz da rahat olmak gerekiyorCumleten hayirli ramazanlar diliyrm.arkadaslar pkoslu olupta gebelik yasayan var mi?gebelik sirasinda ayri bi tedavi goruyorlar mi acaba?yardimci olacak var mi acaba?
Canimm ne guzel gecmis gelsin yemek icmek artik ohh miss :) darisi bana ben devam umudum bundan sonraki 3 haftada. .
Di mi daha dün gibi bekledigimiz gunler :) allah isteyen herkese nasip etsin bu duygulariEvette nasil hamile kalmak icin sabirsizlaniyo insan simdide hadiii dogum sancilari gelsin dogurayim diyo bi anda hissetmeye baslayinca insan hevesleniyor :) zaman cok cabuk geciyor betim cok
canım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızzCanimm ne guzel gecmis gelsin yemek icmek artik ohh miss :) darisi bana ben devam umudum bundan sonraki 3 haftada. .
Cinsiyet ogrendik kiz dedi ama kesin demeyelim dedi nasil merakta koyuyolar insani :)
Bu doktorlar niye böyle bilmiyorum erkege direk erkek diyolar kıza kız gibi diyolar doğana kadar şüpe kalıyo içinde kızkardeşimede öyle dediler kız gibi kız gibi doğdu kızzzz:))))canım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz
Benim durumum karisik mol denilip hamileliligime son verildi.sonra mol gebelik cikmadi.9 aydir mol gebelik diye bekliyordm.snra baska bi doktor pkolu oldugumu soyledi.kabul etmekte cok gucluk cektim.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim://Var canım hemde çok ilk aklıma gelen Mogami pkoluydu hamiş şimdi.bence siz daha şanslısınız çünkü tedaviye çabuk karşılık veriyo lkolular.
gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insaAllah ameliyatinda guzel gececekBu doktorlar niye böyle bilmiyorum erkege direk erkek diyolar kıza kız gibi diyolar doğana kadar şüpe kalıyo içinde kızkardeşimede öyle dediler kız gibi kız gibi doğdu kızzzz:))))
Canim testin guzel cikmasina cok sevindim Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insaAllahDi mi daha dün gibi bekledigimiz gunler :) allah isteyen herkese nasip etsin bu duygulari
MasaAllah canim zaman ne xabuk geciyor daha dun hamile kalmistin 19.haftaya gelmisiniz bile Allah hayirlisiyla kucagina Aldigin gunude gostersincanım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz
Ay inşallah canim yaa :) sen ne isim düşündün kızına canimcanım banada ilk kız gibi ama emin değilim dedi ikinci gidişimde kesin kız dedi :) erkek olsa görünürdü yaa :) kızdır kızz
Ayý ne guzel bulantilarin gecmis benim hala devamediyo bazen kendimi cok kotu hissediyorm hep yatiyorum yrn kalp atisini duymaya gidicez insallah hayirli haerlerle donerim :) demek seninkinin tekmeleride hissediliyo demek ki cok guzel masallah bu guzel gunlerin tadini cikar canim :)
Betiiiim kizimiz mi geliyoooooooo :) masallah subanallahCanimm ne guzel gecmis gelsin yemek icmek artik ohh miss :) darisi bana ben devam umudum bundan sonraki 3 haftada. .
Cinsiyet ogrendik kiz dedi ama kesin demeyelim dedi nasil merakta koyuyolar insani :)
ben iyiyim canim bulantilardan dolayi evde yatiyorum sen napiyosun nasil geciyo minnosjnla gunlerin :)Napıyorsunuz kızlar?
Ayý ne guzel bulantilarin gecmis benim hala devamediyo bazen kendimi cok kotu hissediyorm hep yatiyorum yrn kalp atisini duymaya gidicez insallah hayirli haerlerle donerim :) demek seninkinin tekmeleride hissediliyo demek ki cok guzel masallah bu guzel gunlerin tadini cikar canim :)
Betiiiim kizimiz mi geliyoooooooo :) masallah subanallah
ben iyiyim canim bulantilardan dolayi evde yatiyorum sen napiyosun nasil geciyo minnosjnla gunlerin :)
Mol gebelik yaşayıpta tekrar saglıklı hamile kalan arkadaşlarda oldu cnm.mevlam beylerse güzel eyler.Çaresiz hiçbişey yok rabbimin yanındaBenim durumum karisik mol denilip hamileliligime son verildi.sonra mol gebelik cikmadi.9 aydir mol gebelik diye bekliyordm.snra baska bi doktor pkolu oldugumu soyledi.kabul etmekte cok gucluk cektim.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim://
Sağol cnm Allah Razı olsun hepinizden.Korkmuyorum nedense cesaretliyim.Kim biri sarılık var diyodu bebegimde hastanedeydim okudugumda cevap verme fırsatım olmadı.Her bebek sarılık doğar kiminin derecesi yüksek çıkıyo.sarılıgı yüksek çıkan bebeklerinizi üşümeyecegi bir yere çıplak koyun bol bol güneş alan biryer olsun bide saf üzüm pekmezi verin damla gibi.sarılıgı düşergecmis olsun canim Allah acil sifalar versin insaAllah ameliyatinda guzel gececek
Gecicek insallah canim esim dyan hayatim son 1 ay diyip duruyo :) ayyy sekerli seylerden de hic hoslanmiyorum nasil ictin onu?hazirliklarini bizimlede paylas fikir olsun nerden aldigini da ogrenip alabilirim :) izmirden alisveris yaparim nasipseBlummm kıyamam kuzum ya geçecek inşallah az daha sabır. Benim bile herşeyi kaldırmıyor daha mide. Şeker yüklemesi yaptırdım cts günü. Büyüyoruz hazırlıklar tam gaz devam. Günler geçsin bitsin kızımı sağlıkla kollarıma alayım diye bakıyorum.
Bende kurtajdan sonra kilo almaya basladim.simdi de yemesem bile kilo veremiyorum moralim cok bozuluyor.adetlerim cok duzenli.pkoya dair hic bi belirti dahi yok.sadece ultrasonda yumurta sayiminda belli oldu.testlerimde bile cikmadi.ilk gebeligimde degerlerim cok yukseldi diye mi boyle oldu anlam veremiyrm bi turlu:/Ben dusuk yaptim sonra cok yemek yiyordum pko baslangici oldu derken 45 50 gunde bir adet olmaya basladimo yuzden yum gunumu kestiremiyordum dr da igne verdi adetten sonra basladik yum zamanini ignelerle ayarladik ve catlattik boylece geldi bebisim:) pko da mudahaleye gerek olmadanda hamile kalinir tabi ama sabir gostermedigim icin birde hormonlarim dengesizlestiginden mudahale ettik
Amin cok saol.allah tum bebek isteyenlere nasip etsin inş.bakalim doktor bi tedavi isteyecek mi?daha esime de demedim bebek istiyorum artk diye ilk gebelik gibi olur diyr korkuyormmerhaba ben varım :) hiç bir tedavi görmedim 5. denememde geldi kendiliğinden hatta 4. denememde kimyasal gebelik geçirdim.biraz nasip kısmet işi biraz da rahat olmak gerekiyorallahım sanada nasip etsin inşallah
kuzum seninde mi bulantın çok kıyamamkAyý ne guzel bulantilarin gecmis benim hala devamediyo bazen kendimi cok kotu hissediyorm hep yatiyorum yrn kalp atisini duymaya gidicez insallah hayirli haerlerle donerim :) demek seninkinin tekmeleride hissediliyo demek ki cok guzel masallah bu guzel gunlerin tadini cikar canim :)
Betiiiim kizimiz mi geliyoooooooo :) masallah subanallah
ben iyiyim canim bulantilardan dolayi evde yatiyorum sen napiyosun nasil geciyo minnosjnla gunlerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?