lokman hekimim yaa herseye var bi çözümünSağol cnm Allah Razı olsun hepinizden.Korkmuyorum nedense cesaretliyim.Kim biri sarılık var diyodu bebegimde hastanedeydim okudugumda cevap verme fırsatım olmadı.Her bebek sarılık doğar kiminin derecesi yüksek çıkıyo.sarılıgı yüksek çıkan bebeklerinizi üşümeyecegi bir yere çıplak koyun bol bol güneş alan biryer olsun bide saf üzüm pekmezi verin damla gibi.sarılıgı düşer
sağol elifim canımsınCanim testin guzel cikmasina cok sevindim Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin insaAllah
Ayyyy insallah canim cok uzun surmez kizlarda bulanti fazla oluyo die duymustum bu azcikta olsa dogru olabilir bgn bi tanidigimnda cinsiyettt belli oldu bulantisi da coktu kizmissss :) benimkide kiz cikar belki :):):) erkek daha cabuk belli oluyo senin kiz degismez bence :) ayyyy cok heyecanli betim yaa :) yrn kalp atisi ici gidicm heyecanliyim saatler gecmiyokuzum seninde mi bulantın çok kıyamamkbenimki de aylardır gececek diyo gecen yok :) evet kız dedi çok sevindim değişmez inşallah :) o hastalık hali en berbatı he bi ağırlık hastalık gibi kafanı kaldıramıyosun.. zor bi süreç kısa sürsün inşallah seninki
Canım inşallah hayırlı haberle gelirsin canım sen keseyi beta drgern kaçAyyyy insallah canim cok uzun surmez kizlarda bulanti fazla oluyo die duymustum bu azcikta olsa dogru olabilir bgn bi tanidigimnda cinsiyettt belli oldu bulantisi da coktu kizmissss :) benimkide kiz cikar belki :):):) erkek daha cabuk belli oluyo senin kiz degismez bence :) ayyyy cok heyecanli betim yaa :) yrn kalp atisi ici gidicm heyecanliyim saatler gecmiyo
Canim olabilir valla bilmiyorum ki :) valla kontrol un öncesi gece gecmiyo ben gece boyu ruya gordum bisuru :) kalp atisi cok güzel sasirip kaliyosun mucizeyeAyyyy insallah canim cok uzun surmez kizlarda bulanti fazla oluyo die duymustum bu azcikta olsa dogru olabilir bgn bi tanidigimnda cinsiyettt belli oldu bulantisi da coktu kizmissss :) benimkide kiz cikar belki :):):) erkek daha cabuk belli oluyo senin kiz degismez bence :) ayyyy cok heyecanli betim yaa :) yrn kalp atisi ici gidicm heyecanliyim saatler gecmiyo
Çok çocuklu aile olmanın faydaları canım.şaka biryana yegenim doğduğunda doktor kendi söylemişti çırılçıplak güneşe yatırın diye.pekmezde kuzenim taşıyıcı sarılık o arada sarılıgı nüksedince hemen pekmez kaşıklamaya başlar notmale döner ordan biliyorum ayrıca annem de öyle yapardı kardeşlerime çok bilinen bişey bizim oralarda yani.lokman hekimim yaa herseye var bi çözümün
Ins canim ins.allahtan tek temennim bu.allah hakkimizda hayirlisini nasip eder insMol gebelik yaşayıpta tekrar saglıklı hamile kalan arkadaşlarda oldu cnm.mevlam beylerse güzel eyler.Çaresiz hiçbişey yok rabbimin yanında
Canim cok sevindim iyi cikmasina.bende uyuyamamistim insan hep endise icinde oluyor ayrintilidan once de hic uyuyamamistim cok sukur hersey yolunda.simdiden kiz a alistirma kendini bu zamanlarda degisme ihtimali oluyor.Canim olabilir valla bilmiyorum ki :) valla kontrol un öncesi gece gecmiyo ben gece boyu ruya gordum bisuru :) kalp atisi cok güzel sasirip kaliyosun mucizeye
Heran gelebilir bekle:)Kızlar ben halen doğuramadm ya
Heran gelebilir bekle:)
Canim keseyi gorugumzde beta kacti bilmiyorum 5+2ydik 10mmdi bakalim simdi ne oldu :)Canım inşallah hayırlı haberle gelirsin canım sen keseyi beta drgern kaç
ayy sabahin korunde uyandim simdi de zaman gecmiyo...ruyada gordum bebegim 8.6mm mis ekranda da gordum sasirdim insllah guzel gecer kontolumz :) 7+0iz bugunCanim olabilir valla bilmiyorum ki :) valla kontrol un öncesi gece gecmiyo ben gece boyu ruya gordum bisuru :) kalp atisi cok güzel sasirip kaliyosun mucizeye
Gecicek insallah canim esim dyan hayatim son 1 ay diyip duruyo :) ayyy sekerli seylerden de hic hoslanmiyorum nasil ictin onu?hazirliklarini bizimlede paylas fikir olsun nerden aldigini da ogrenip alabilirim :) izmirden alisveris yaparim nasipse
Kuzum yeri kalmamıştır onun hareket edecek hadi allah kurtarsın canım sizler doğurun sırada bize gelsin.Hiç umudum yok canım sanki daha çok varmış gibi ama hemen doğsun çok istiyorum iki gündür hareketleri çok azaldı cuma kontrolün var bakalım ne olcak canım bana dua et tez zamanda sağ salim kavuşayım yavruma
Güzel haberi bekliyoruz canım benimde yarın randevum var kaç gündür stres yaptımCanim keseyi gorugumzde beta kacti bilmiyorum 5+2ydik 10mmdi bakalim simdi ne oldu :)
ayy sabahin korunde uyandim simdi de zaman gecmiyo...ruyada gordum bebegim 8.6mm mis ekranda da gordum sasirdim insllah guzel gecer kontolumz :) 7+0iz bugun
Merakla bekliyorum fotolarini :) musait olursan bi gun listede hazirlayabilirsin fikir olsun bizlere de :)Kuzum bende 6 ay ağzıma tatlı bişiy koymadım şimdi karpuz falan başladım ufak ufak yemeye çalışıyorum. Hazırlıklarım bitti odasının detaylarıyla uğraşıyorum bu ara. Perdemiz dikiliyor, avizemiz yapılıyor. Duvar kağıdı kaplandı geçen cts. Bitsin fotoğraflarını paylaşırım. Bebek listesi öyle uzun ki ben genelde internetten sipariş verdim. Joker, e-bebek falan.
Amınn canım hayırla kucagına al ınsallahh. ole canım bı anlık bıse zaten benım bırden suyum gelmıstıHiç umudum yok canım sanki daha çok varmış gibi ama hemen doğsun çok istiyorum iki gündür hareketleri çok azaldı cuma kontrolün var bakalım ne olcak canım bana dua et tez zamanda sağ salim kavuşayım yavruma
maşallah canım rabbim daim eylesim hayırlı haberleriniziTeyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
Canimmm hayırlı olsuuun:)Teyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?