2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
Oyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı yarın bizim başımıza inşallah heyecan ve endişe içinde beklemek zor

maşallah canım rabbim daim eylesim hayırlı haberlerinizi

Canimmm hayırlı olsuuun:)
Nasil büyüyecek şimdi minnakin gör... Her gittiğinde şekillenecek, ekranlara sigmayacak
Çok heyecan verici hamilelik serüveni... Sağ salim kucağına almak nasip olsun:)
Oyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı yarın bizim başımıza inşallah heyecan ve endişe içinde beklemek zor
Allah razi olsun kizlar hepinizden bambaska bi duygu :) insallah isteyen herkes yasar en kisa zamanda

Teyzeleri biz dr dan geldiiiiiiiik :) Allahima binlerce sukur olsun kalp atislarimizi dinledik 1cm minigim :)
Allahım sen ne büyüksün rabbimm.Bir santimlik bebegin kalbini attırcak kadar yücesin.Resmen nohut tanesi kadar bişiye can veren rabbim şükürler olsun sana.

Allahım sen ne büyüksün rabbimm.Bir santimlik bebegin kalbini attırcak kadar yücesin.Resmen nohut tanesi kadar bişiye can veren rabbim şükürler olsun sana.
Nasil bi mucize canim insanin beyni almiyo sanki yanip sonuyo kalbi cok degisik cok

Nasil bi mucize canim insanin beyni almiyo sanki yanip sonuyo kalbi cok degisik cok
Evet tam bir mucize hayret verici bir şey 1 gram 1 santim ama kalbi atıyo o minicik bebege can veren rabbim sen ne yücesin banada bu mucizenden bahşet rabbim.

Evet tam bir mucize hayret verici bir şey 1 gram 1 santim ama kalbi atıyo o minicik bebege can veren rabbim sen ne yücesin banada bu mucizenden bahşet rabbim.
Allahim nasip edecek bu kadr istiyosak Allahin bi bildigi var demektr kalbimzde anne olma askiyla yanip tutusuyorz insallah nasip olacak senin sagligin nasil?

Gözün aydın canım şükürler olsun. Rabbim sağlıkla büyütüp kucağına almayı da nasip etsin inşallah
amin canim insallah :)

Bu doktorlar niye böyle bilmiyorum erkege direk erkek diyolar kıza kız gibi diyolar doğana kadar şüpe kalıyo içinde kızkardeşimede öyle dediler kız gibi kız gibi doğdu kızzzz:))))

valla sorma canım cuma günü kontrolüm var heralde kesinleşir artık kız olduğu :) hala bişey almaya korkuyorum sürpriz yapıp erkek çıkacak diye :)

MasaAllah canim zaman ne xabuk geciyor daha dun hamile kalmistin 19.haftaya gelmisiniz bile Allah hayirlisiyla kucagina Aldigin gunude gostersin

yaa dimi kuzumm bak sen kucağına bile aldın :) bende yarın bi bakcam doğuma gidiyorum hayırlısıyla inşallahhhh :)

Ay inşallah canim yaa :) sen ne isim düşündün kızına canim
canım Asya diyorduk ama eşimde dün diyor ki dansöz ismi gibi :/ bilemedik ama büyük ihtimal asya olur senin varmı aklında bişe ?

canımm maşallahhh sana daha biz bi çöp almadık bebişe ancak bulantılarım geçti mağaza bile gezemiyorduk mağaza kokusu midemi bulandırıyordu.artık bu saatten sonra başlarız inşallah.resimleri bekliyoruzzzz :)

kuzum bende bugün tam böyle bi öneri sunacaktım sen benden önce söylemişsin

Ah kıyamam ben ona nasıl minik nasıl savunmasız o şimdi ve tek ihtiyacı olan da annesi... Sen onu iyi edersin evellallah...Benim günler mide gazı mücadelesiyle geçiyor bazen azalıyo bazen artıyo ama hep yerini koruyo çok bişeyde yiyemiyorum bu yüzden...Napalım miniğim iyi olsunda ben çekerim...

Topiği herkes için daha uygun bi isimle açacağım canım link atarım elbet... Kuzum aslında diyorum klomen mi kullansan bak kaygılı ile blummm da bu yolla hamiş kaldı

Bacım sağol sen nasılsın bakalım minnakımız nasıl...Benim sıpa iyi büyüyü napsın anasının içinde Bulantı dersen ooff derim ya gebelik bulantım yok ama gastrit yüzünden 7/24 herşeye midem kalkacak hissi ile yaşıyorum çok kötü bişey yaaa Yaaa o minik tekmeleri bizde hissedelim inşallah Rabbim miniğini korusun maaşallah ona

Var canım hemde çok ilk aklıma gelen Mogami pkoluydu hamiş şimdi.bence siz daha şanslısınız çünkü tedaviye çabuk karşılık veriyo lkolular.
Kuzum yanlış hatırlamışsın bende pcos yoktu ki

Kizlar ikili tarama yapıldı sorun yok cok şükür. . Cinsiyete gelince kiz dedi ama kesin deneyelim dedi gel de bekle simdi bi ay sonrasını :)
Senin minik kızını yirim ben Çok sevindim testin de güzel çıkmasına darısı başıma olsun 2 hafta sonra bende gidicem test için betim yaa ne kadar sürede çıktı test sonucun?

Yemin ederim bu mesajı mesaj gönderdikten sonra gördüm kızın olacağı içime doğdu sadece.mogamininki bellimi bilmiyotum onada erkek demiştim.
Biz daha çok miniğiz teyzesi ama 10 temmuzda 2 limiz var belki bizde görürüz orda

Yemin ederim bu mesajı mesaj gönderdikten sonra gördüm kızın olacağı içime doğdu sadece.mogamininki bellimi bilmiyotum onada erkek demiştim.
canım bu arada çok geçmiş olsun inşallah kurtulunca bu sorundan minnak gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…