- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
aman ne güzel maşallahhhCanim yaa...:) merak etme tatlim yormuyor...hep otur hep otur diyor sağ olsun :) evde de oyleyim 3.ay dolsun mide bulantilari bitsin artık mutfağa gireyim istiyorum :). Bende çok öpüyorum seni tatlimm benimm :)
Bende iki haftadır kullaniyorum canim tüp bebek olacağı için mecbur düşmeliEvet canim hatta en son kadin doktorum kotu degil ama hamilelik icin 2 nin alti hatta en garani 1-1.5 arasiymis.ben kani ev doktorunda yaptirmistim ordan baska yere yolluyor.bekledigi icinde yuksek cikmis olabilir demisti.ben yine de ilac kullanmaya basladim.bakalim ne zaman dusucek.
CANIM BENDE DE TSH YÜKSEK ÇIKMIŞTI. 25 MG DAN BAŞLATTI KAÇ ÇIKTI SENİN TSH.BENDE BUGUN EGZERSİZE BAŞLADIM CANIM TÜP BEBEĞE 1 AY KALDI 2-3 KİLO VERMEM GEREK BENIM TSH YUKSEK CIKMISTI BU ARALAR COK KILO ALIYORDUM BUNDAN DOLAYI İMİŞ DÜŞMESİ İÇİN İLAÇ DA KULLANIYORUM İNŞALLAH BENDE BİR AYDA VEREBİLİRİM
Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığımCANIM BENDE DE TSH YÜKSEK ÇIKMIŞTI. 25 MG DAN BAŞLATTI KAÇ ÇIKTI SENİN TSH.
Allah şifa versin kontrol her zaman iyidir,gerisi Allah ın takdiri tabiki, geçmişler olsuncanim benimde gogsumde kistler var fibro adrenom kebdiligin kaybolmayan buyugunce alinacak olan kist ve gitgide cogaliyo bir iki taneydi suan dort bes tane var enbuyugu bir sandim 9 7 6 5 milimdiyerleri alti aylik gidiyordum kontrole simdi senede gidiyorum rabbim sifamizi versin sekiz dokuz yildir gidip geliyorum hastaneye icimk ragatlatan iyi huylu olmasi
prl çabul düşer hatta tsh ta çabuk düşer ilaçla,çok yüksek değil her 2 side bence...Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığım
ÇOK YÜKSEK VERMİŞ MG MINI CANIM. BENİM 18 ÇIKMIŞTI DÜŞÜN YANİ. İLK DEFA KULLNACAĞIM İÇİN 25MG VERDİ. VE DÜŞTÜ. DÜN KAN VERDİM BUGÜN SONUÇLARIMI ALDIM VE 7.45 E DÜŞMÜŞ MAŞALLAH KENDİME:)Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığım
Hayirlisi olsun canim insallah hemen duserde bebisin gelir.bizimde yarin sperm testi var.kotu bse olucagini sanmiyorum kimyasal da olsa gebelik gecirdim.esim tutturdu yaptiricam diye.hakkimizda hayirlisi.Bende iki haftadır kullaniyorum canim tüp bebek olacağı için mecbur düşmeli
Benim prolaktin 21.7 yaziyor sinir 29 acaba onunda bi sinirimi varmi.doktorda bse demedi.sizce en ideali kac.tsh icin bende 25 mikrogram kullaniyorum.50 lik yariya boluyorum.Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığım
Oyle canim benim öyleeaman ne güzel maşallahhhkıymetlisini taşıyorsun ne de olsa :) inşallah geçsinde gene mutfağa geçiş yaparsın, acele etme günler su gibi akıyor valla :)
canlar yaklaşık 300 sayfa kaçırmışım vallahi okuyamayacağımumarım hepiniz iyisinizdir neler var bir iki müjde verinde neşem yerine gelsin tatlı anne adaylarım :)
genelde tahlilde değerleri yazıyor canım kaç olması gerektiği. bende prolaktin iyi çıktı. bide hormon tahlili yaptırıcaktım ben doktorumun azizliğine uğradım. tatildeymiş. bu ay gitti. bir daha ki aya artık
Tatlim sagol cevabin icin aydinlandim ☺gitti canım doktoruna kist var ama adetle gidenden doğum k hapı kullanacak 2 3 ay kadar sonra hsg çektirecek
Ben bugun bel agrisiyla uyandim evde olmak isterdim ama bugun de ogrenci gunum kuru sira agritiyo otur otur iste de masabasikarnım ağrıyor eve gidip dinlenmek istiyorum ama nerdeee iş iş
karnım ağrıyor eve gidip dinlenmek istiyorum ama nerdeee iş iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?