2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim yaa...:) merak etme tatlim yormuyor...hep otur hep otur diyor sağ olsun :) evde de oyleyim 3.ay dolsun mide bulantilari bitsin artık mutfağa gireyim istiyorum :). Bende çok öpüyorum seni tatlimm benimm :)
aman ne güzel maşallahhh kıymetlisini taşıyorsun ne de olsa :) inşallah geçsinde gene mutfağa geçiş yaparsın, acele etme günler su gibi akıyor valla :)

Bende iki haftadır kullaniyorum canim tüp bebek olacağı için mecbur düşmeli

CANIM BENDE DE TSH YÜKSEK ÇIKMIŞTI. 25 MG DAN BAŞLATTI KAÇ ÇIKTI SENİN TSH.

Allah şifa versin kontrol her zaman iyidir,gerisi Allah ın takdiri tabiki, geçmişler olsun

Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığım
ÇOK YÜKSEK VERMİŞ MG MINI CANIM. BENİM 18 ÇIKMIŞTI DÜŞÜN YANİ. İLK DEFA KULLNACAĞIM İÇİN 25MG VERDİ. VE DÜŞTÜ. DÜN KAN VERDİM BUGÜN SONUÇLARIMI ALDIM VE 7.45 E DÜŞMÜŞ MAŞALLAH KENDİME:)

Bende iki haftadır kullaniyorum canim tüp bebek olacağı için mecbur düşmeli
Hayirlisi olsun canim insallah hemen duserde bebisin gelir.bizimde yarin sperm testi var.kotu bse olucagini sanmiyorum kimyasal da olsa gebelik gecirdim.esim tutturdu yaptiricam diye.hakkimizda hayirlisi.

Benim 3.36 çıktı canim prolaktin de 28 çıktı ikisi içinde ilaç kullanıyorum. 50 mg benim kullandığım
Benim prolaktin 21.7 yaziyor sinir 29 acaba onunda bi sinirimi varmi.doktorda bse demedi.sizce en ideali kac.tsh icin bende 25 mikrogram kullaniyorum.50 lik yariya boluyorum.

aman ne güzel maşallahhh kıymetlisini taşıyorsun ne de olsa :) inşallah geçsinde gene mutfağa geçiş yaparsın, acele etme günler su gibi akıyor valla :)
Oyle canim benim öylee ... Hayırlısıyla zaman çabuk geçiyor...ama mutfağa girmeyi değişik şeyler yapmayı özledim..:)

genelde tahlilde değerleri yazıyor canım kaç olması gerektiği. bende prolaktin iyi çıktı. bide hormon tahlili yaptırıcaktım ben doktorumun azizliğine uğradım. tatildeymiş. bu ay gitti. bir daha ki aya artık

canlar yaklaşık 300 sayfa kaçırmışım vallahi okuyamayacağım umarım hepiniz iyisinizdir neler var bir iki müjde verinde neşem yerine gelsin tatlı anne adaylarım :)

hoşgeldin deminoşumm :):) iyiyiz çok şükür sen nasılsın nerelerdesin ?

hayırlı olsun ov testleri bakalım senin nasıl gidicek ben bitirdim sonuç yok kaçıncı deneme?

karnım ağrıyor eve gidip dinlenmek istiyorum ama nerdeee iş iş

Oyy canım ya ınsallah bıran once olursunda rahatlrsın adet olunca gercekten vucut rahatlıyor olamayınca da vucudu yoruyor ahh bu hormonlar ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…