2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Karışınca da hoşuma gitmiyor değil hani :) :) güvensizlik değil sonuçta sahiplik bi yerde benimsin der gibi benden başka kimse sana aşık olmasın der gibi manalı :) ayyy hoşuma gitti

Canım benim tüp bebek süreci başlayacağı için çok vermiştir adetin 21. Günü yani iki hafta sonra ilaçlara başlıyorum

Ben bugun bel agrisiyla uyandim evde olmak isterdim ama bugun de ogrenci gunum kuru sira agritiyo otur otur iste de masabasi

evet benimde öyle hep eller klavyede omuzlar istemdışı çöküyor popo hep sandalyede yanlara genişlemeden bu mesleği değiştirmeliyim bide adet yaklaşıyor o yüzden benim karın ağrım var

Karışınca da hoşuma gitmiyor değil hani :) :) güvensizlik değil sonuçta sahiplik bi yerde benimsin der gibi benden başka kimse sana aşık olmasın der gibi manalı :) ayyy hoşuma gitti

Benımde hosuma gııdyor canım ama fazla karısıncada sıkıyor mesela hafta sonu kuzenler geldı bana ben makyaj yapmmaıstım onalr makyajlı dedıelr resım cekınelım dedım durun bırseyler surum renk gelsın yuzume neyse surdum resımden sonra esıme cay goturuyorum bu nerden cıktı sımdı dıyor benı makyajlı gorunce hıc svemıyor hıc bende severım yapmayı elıme yuzume renk gelıyor daha bır guzel duruyor

hoşgeldin deminoşumm :):) iyiyiz çok şükür sen nasılsın nerelerdesin ?
tatlım iş değiştirdim o yüzden çok yoğundum :) çok şükür iyiyim bat a 3 gün kaldı test yaptım negatif zaten bütün regl belirtilerim de var benden pas ama sizden ne haber listeyi göremedim ???

evet benimde öyle hep eller klavyede omuzlar istemdışı çöküyor popo hep sandalyede yanlara genişlemeden bu mesleği değiştirmeliyim bide adet yaklaşıyor o yüzden benim karın ağrım var

Aynen bende o durumdayım canım oturken sekılden sekıle gırıyorum 2 yıl bıtecek aynı sekılde oturuyorum popom duzlesecek artık oturmaktan

tatlım iş değiştirdim o yüzden çok yoğundum :) çok şükür iyiyim bat a 3 gün kaldı test yaptım negatif zaten bütün regl belirtilerim de var benden pas ama sizden ne haber listeyi göremedim ???

iş mi değiştin hayırlı olsun yeni işin :):)inşallah daha iyi olur burası :) dur bakalım daha 3 gün var belli olmaz orası bizdede sebebiumut hamiş bu ay başkada yok :) bende 39.gün vücut adet alarmlarını üst düzeyde veriyor ama adet gelmiyor illa 40 ı çıkarıp beni kasacak

Benımkı duzlesmeye basladı canım aynen ama nereye kadar dırenebılırler bıılmıyorum popo dıkelstırıcı egzersızler yapmak lazım
aynen ben de bu durumdayım ya. otur tur nereye kadar. 2 yıldır aynı koltukta oturup aynı klavyede yazıyorum:)

aynen ben de bu durumdayım ya. otur tur nereye kadar. 2 yıldır aynı koltukta oturup aynı klavyede yazıyorum:)

Aynen canım aynne bır cozum bulmak lazım buna böyle olmaz dumduz popoyla Allah koruusn :) ilerlemeden önlemek lazım

Aynen canım aynne bır cozum bulmak lazım buna böyle olmaz dumduz popoyla Allah koruusn :) ilerlemeden önlemek lazım
bende bir haftadır yatmadan önce belli hareketler belirledim kendime onları yapıyorum mutlaka. nasıl ağrı oluyor bel bölgemde görmelisiniz. demekki işe yarıyor. zayıflamam lazımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…