Karışınca da hoşuma gitmiyor değil hani :) :) güvensizlik değil sonuçta sahiplik bi yerde benimsin der gibi benden başka kimse sana aşık olmasın der gibi manalı :) ayyy hoşuma gittiowwwww kıskanç hatun, benim yoktur fazla kıskançlığım :) yerine görede değişir....karışılmakta zor beeee,ama işte tabi erkek gözü farklı şimdi eşim bana karışsa hani hiç karışmıyor yaa, kesin bir bildiği var diye düşünürüm yalan yok..
Canım benim tüp bebek süreci başlayacağı için çok vermiştir adetin 21. Günü yani iki hafta sonra ilaçlara başlıyorumÇOK YÜKSEK VERMİŞ MG MINI CANIM. BENİM 18 ÇIKMIŞTI DÜŞÜN YANİ. İLK DEFA KULLNACAĞIM İÇİN 25MG VERDİ. VE DÜŞTÜ. DÜN KAN VERDİM BUGÜN SONUÇLARIMI ALDIM VE 7.45 E DÜŞMÜŞ MAŞALLAH KENDİME:)
Ben bugun bel agrisiyla uyandim evde olmak isterdim ama bugun de ogrenci gunum kuru sira agritiyo otur otur iste de masabasi
Ohh mis mis çok güzel ya :)maden suyu faydalı bolca içebilirsiniz de bizde içen yok o yüzden almıyorum çayda içeriz arada bir kışın ıhlamur kuşburnu :))) içine de şeker yerine pal katıyorum :)
Oyy canım ya ınsallah bıran once olursunda rahatlrsın adet olunca gercekten vucut rahatlıyor olamayınca da vucudu yoruyor ahh bu hormonlar ahh
Karışınca da hoşuma gitmiyor değil hani :) :) güvensizlik değil sonuçta sahiplik bi yerde benimsin der gibi benden başka kimse sana aşık olmasın der gibi manalı :) ayyy hoşuma gitti
tatlım iş değiştirdim o yüzden çok yoğundum :) çok şükür iyiyim bat a 3 gün kaldı test yaptım negatif zaten bütün regl belirtilerim de var benden pas ama sizden ne haberhoşgeldin deminoşumm :):) iyiyiz çok şükür sen nasılsın nerelerdesin ?
teşekkürler çok sağol cicim.hayırlı olsun ov testleri bakalım senin nasıl gidicek ben bitirdim sonuç yokkaçıncı deneme?
evet benimde öyle hep eller klavyede omuzlar istemdışı çöküyor popo hep sandalyede yanlara genişlemeden bu mesleği değiştirmeliyimbide adet yaklaşıyor o yüzden benim karın ağrım var
Oyy... Şevkate en muhtaç olduğumuz anlar bunlarkarnım ağrıyor eve gidip dinlenmek istiyorum ama nerdeee iş iş
olabilir belkide umarım düşer hemencecik:)Canım benim tüp bebek süreci başlayacağı için çok vermiştir adetin 21. Günü yani iki hafta sonra ilaçlara başlıyorum
tatlım iş değiştirdim o yüzden çok yoğundum :) çok şükür iyiyim bat a 3 gün kaldı test yaptım negatif zaten bütün regl belirtilerim de var benden pas ama sizden ne haberlisteyi göremedim ???
Oyy... Şevkate en muhtaç olduğumuz anlar bunlarizin vermeliler hatunlara her ay 1 gün..
teşekkürler çok sağol cicim.
daha 3.deneme.
inşallah olur ya gün geçtikçe ümidi azalıyor insanın
Aynen bende o durumdayım canım oturken sekılden sekıle gırıyorum 2 yıl bıtecek aynı sekılde oturuyorum popom duzlesecek artık oturmaktan
benimki düzleşti bile sankitamam arkamız sağlam güveniyoruz da nereye kadar
inşallah canımmm :):)daha dur gün geçti dediğin 3 ayrıca 2. 3. aylarda hamiş olanlar çok oluyor :)
aynen ben de bu durumdayım ya. otur tur nereye kadar. 2 yıldır aynı koltukta oturup aynı klavyede yazıyorum:)Benımkı duzlesmeye basladı canım aynen ama nereye kadar dırenebılırler bıılmıyorum popo dıkelstırıcı egzersızler yapmak lazım
aynen ben de bu durumdayım ya. otur tur nereye kadar. 2 yıldır aynı koltukta oturup aynı klavyede yazıyorum:)
bende bir haftadır yatmadan önce belli hareketler belirledim kendime onları yapıyorum mutlaka. nasıl ağrı oluyor bel bölgemde görmelisiniz. demekki işe yarıyor. zayıflamam lazımmmmmAynen canım aynne bır cozum bulmak lazım buna böyle olmaz dumduz popoyla Allah koruusn :) ilerlemeden önlemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?