2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canım aynne bır cozum bulmak lazım buna böyle olmaz dumduz popoyla Allah koruusn :) ilerlemeden önlemek lazım

kızlar popunuzu dıklestırmek ıcın yuzunuzu duvara donun eller duvarda sız kalcaları sıkın ayaklarınızı havaya kaldırın cok ıyı gelıyor:)

kesinlikle insan zor çalışıyor çok kötü olsam izin alırım ama ya gelmezde yarın gelirse çok kötü olursam o yüzden sabır sabır
Aslında sahlep karın ağrısına iyi geliyor.. İmkanın varsa iç derim kaygılım...

bende bir haftadır yatmadan önce belli hareketler belirledim kendime onları yapıyorum mutlaka. nasıl ağrı oluyor bel bölgemde görmelisiniz. demekki işe yarıyor. zayıflamam lazımmmmm

Aynen canım yaparken acayıp agrıyor agrıyorsa faydası vardır bende bugun baslayacagım

annaaaamm onlar ne yawww kendimi çok pasaklı hıssetttim birden [/QUOTE]
jasmine kendimize zaman ayırmalıyız sende yap süper iyi geliyor insana

bir yağ karışımım var benim, ama içinde ne var bilmiom kuzenimden almıştım.. banyo yapmadan 1 saat öncesi gibi saç diplerime sürüyorum.. yıkama yapıp çıkıyorum ve 2 gün hiç dökülme olmuyor bende..
bir de banyodan çıkınca vücudumun bazı yerlerini ve ayaklarımı özellikle tabanlarını özel kremle kremlıyorum.. o kaaa...
Yüzüme birşey yapmıyorum.. Çok riskli bir bölge Vallaha bu kadarını yapıom.. aslında dediği gibi arada bir de olsa , en azından ayda 1 dikkat etmek lazım..

çok sevindim sebebiumut hayırlı olsun :)
bende bu ay umutluydum ama geliyor hissediyorum ve de dün test yaptım zaten nakintakuntakinte çalışmalara devam napalım iliğimiz kemiğimiz kurudu vallahi

bacaklara yaptığın yağ karışımı tüylenme yapmıyor demi?
kayısı yağının cilde yi geldiğini duymuştum ama hiç kullanmadımbende..

çok sevindim sebebiumut hayırlı olsun :)
bende bu ay umutluydum ama geliyor hissediyorum ve de dün test yaptım zaten nakintakuntakinte çalışmalara devam napalım iliğimiz kemiğimiz kurudu vallahi

nakintakuntakinte yi bu kafayla iş arası durup okumaya çalışan halimi görseydinnn ilkokul 1.sınıfın en heyecanlı çocuğuna oku bakıyım diyen öğretmen psikolojisindeki çocuk gibi ıkındım sıkındım çalışmak iyidir kirlenmek güzeldir gibi oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…