- 30 Ekim 2013
- 20.544
- 57.179
- 798
Aynen canım aynne bır cozum bulmak lazım buna böyle olmaz dumduz popoyla Allah koruusn :) ilerlemeden önlemek lazım
Aslında sahlep karın ağrısına iyi geliyor.. İmkanın varsa iç derim kaygılım...kesinlikle insan zor çalışıyor çok kötü olsam izin alırım ama ya gelmezde yarın gelirse çok kötü olursam o yüzden sabır sabır
bende bir haftadır yatmadan önce belli hareketler belirledim kendime onları yapıyorum mutlaka. nasıl ağrı oluyor bel bölgemde görmelisiniz. demekki işe yarıyor. zayıflamam lazımmmmm
kızlar popunuzu dıklestırmek ıcın yuzunuzu duvara donun eller duvarda sız kalcaları sıkın ayaklarınızı havaya kaldırın cok ıyı gelıyor:)
annaaaamm onlar ne yawwwbacaklarımdan başlayayım :kekik yağı, badem yağı, biberiye yağı sürüyorum haftada bir ve steçleyip spor yapıyorum :)
saç:saf zeytinyağı, badem yağı, yılan yağı, ısırganı yağda beklettim içine sarımsak da rendeledim o yağı aldım karıştırdım sürdüm 40 dk sonra yıkadım.. kötü kokuyor tabi ama bol köpüklüyorum..
cildime arada karbonat, limon maskesi yapıyorum tai senin cildin hassamış bence deneme kızartıyor cildi
bir yağ karışımım var benim, ama içinde ne var bilmiom kuzenimden almıştım.. banyo yapmadan 1 saat öncesi gibi saç diplerime sürüyorum.. yıkama yapıp çıkıyorum ve 2 gün hiç dökülme olmuyor bende..jasmine kendimize zaman ayırmalıyızsende yap süper iyi geliyor insana
çok sevindimiş mi değiştin hayırlı olsun yeni işin :):)inşallah daha iyi olur burası :) dur bakalım daha 3 gün var belli olmaz orası bizdede sebebiumut hamiş bu ay başkada yok :) bende 39.gün vücut adet alarmlarını üst düzeyde veriyor ama adet gelmiyor illa 40 ı çıkarıp beni kasacak
bacaklara yaptığın yağ karışımı tüylenme yapmıyor demi?jasmine kendimize zaman ayırmalıyızsende yap süper iyi geliyor insana
kızlar popunuzu dıklestırmek ıcın yuzunuzu duvara donun eller duvarda sız kalcaları sıkın ayaklarınızı havaya kaldırın cok ıyı gelıyor:)
Aslında sahlep karın ağrısına iyi geliyor.. İmkanın varsa iç derim kaygılım...
bu durumda da farklı spor dallarından devam edilmiş olur.. fena miyalnız o durumda eşlerimize yakalanmamamız gerekiyor
Aynen canım yaparken acayıp agrıyor agrıyorsa faydası vardır bende bugun baslayacagım
yalnız o durumda eşlerimize yakalanmamamız gerekiyor
iyi söyledin.. bende o şekilde yapayımmalesefakşama artık yemekten sonra eşceğezimle içeriz hiç içmedik beraber :)
Bence de :) canım hayırdır inşallah neyin var telefon dan giriyorum geçmişi okuyamadımyalnız o durumda eşlerimize yakalanmamamız gerekiyor
yok kız hamlarsın da ağrır ya hani öle ağrı. zorlayacak birşey yapmıyorum ki
çok sevindimsebebiumut hayırlı olsun :)
bende bu ay umutluydum ama geliyor hissediyorum ve de dün test yaptım zaten nakintakuntakinteçalışmalara devam napalım iliğimiz kemiğimiz kurudu vallahi
yok kız hamlarsın da ağrır ya hani öle ağrı. zorlayacak birşey yapmıyorum ki
Bence de :) canım hayırdır inşallah neyin var telefon dan giriyorum geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?