2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar kullandiginiz kozmetiklerin icinde paraben olup olmadigina dikkat edin ozellikle el ve vucut kremlerinde cokvar.cilt ve gogus kanseri yapiyor ve vucutta yalanci östrojen salgiliyor.

Uşuttun mu acaba duş alırken çıplak ayakla basma taşlara ılık su iç bide çok geçmiş olsun

sağ ol canım geciktiği için olmakta zorlanıyor o yüzden beni de kasıyor üşütme dersen iyi giyinsemde ayaklarım üşüdü mü ısınmıyor bazen sen nasılsın :)

çok sevindim @sebebiumut hayırlı olsun :)
bende bu ay umutluydum ama geliyor hissediyorum ve de dün test yaptım zaten nakintakuntakinte çalışmalara devam napalım iliğimiz kemiğimiz kurudu vallahi
yeni işin hayırlı uğurlu olsun hem daha kırmızılarda gelmediğinden umut kaybedilmiyor, gelsee bile ilik kemik kurutmaya sömürüye devammm :)

sağ ol canım geciktiği için olmakta zorlanıyor o yüzden beni de kasıyor üşütme dersen iyi giyinsemde ayaklarım üşüdü mü ısınmıyor bazen sen nasılsın :)
Ben an itibariyle spor yapıyorum şu parklarda olan aletler var ya hava güneşli iken değerlendiriyorum gece spor sabah spor :)

Kizlar kullandiginiz kozmetiklerin icinde paraben olup olmadigina dikkat edin ozellikle el ve vucut kremlerinde cokvar.cilt ve gogus kanseri yapiyor ve vucutta yalanci östrojen salgiliyor.

evet ben diyorum hepsinde var diyor kozmatikteki kız parabensiz ürünler biliyor musun markalar?

Dışardan deli muamelesi görmeyi saymazsak evet çok güzel....havalar soğumasa gece de gidebilirsiniz....
sadece pazarları değerlendiriyorum o da eşimin yanında olduğundan ve orasıda küçük bir ilçe olduğundan şu sıralar spor olarak sadece ev iş ve yemek yapıyorum,yaaa ben nasıl bu hale geldim yaaaaa Allah Allah

Ooo ev işi az mı...gerçi spor sayılmaz mış...çocuk yapınca arabasında yatırır kenarda doğum kilolarını veririz

evet ben diyorum hepsinde var diyor kozmatikteki kız parabensiz ürünler biliyor musun markalar?
Cogunlukla var malesef alirken arka kismini okuyup almak lazim.paraben yazisini gordugum anda birakiyorum.her markanin her urununde olmuyor.surekli okuyup alicaz mecbur.

üzüldüm canm yaa ben de hala hamile kalamadım kist çıktı daha adetime 1 hafta var dk hapı kullanıyorum kist yüzünden ve sancılı bi şekilde kanlı akıntı geliyo
Geçmiş olsun canım yaaaa üzüldüm umarım çabucak atlatırsın. Çok büyük değildir inşallah kist. Hem bak ben hamile kaldımda ne oldu sanki yine aynen denemelere devam allahtan bu sefer çok bir şey hissetmedim. adet gecikmesi gibi geldi geçti. Sabırla bekliyoruz artık rabbim ne zaman verirse. artık çok düşünmüyorum elbet bir zamanı vardır diye.

aaa.. hadi yaa.. ben nivea kullanıuorum ama .. onda olabilir .. incelemek lazım...

geçmiş olsun canım sana da. sende araştırt bence bak ben tekrar yaşama. gerçi kimyasal gebelik beni çok etkilemedi hatta bazen belki iyi bile olmuştur diyorum. Hem araştırabilecez artık sebebini hemde ben brezilya fönü yaptırmıştım geçen ay bir problem yaşarız. allah korusun sakat falan olur benim yüzümden diye çok korkmuştum rabbim hayırısını böyle verdi. adet gecikmesi gibi geçti gitti bu ayda artık bundan sonraki sağlıkla sıhattle gelir beklecez sabırla. Allah en kısa sürede seni de hamiş yapar inşallah üzme kendini. Bak en azından hamile kalabiliyoruz demek ki çözülemeyecek bir problemimiz yok ikimizinde.

Bende öyle düşünüyorum aslında araştırılsın istiyorum ama hem doktor gerek görmedi hemde artık biraz dinlenmek istiyorum allah korusun ikinci durumda olursa o zaman araştırırım .diyorum bir ay daha rahatız eşimle rahatça ilişki var işte iki kişi yapabileceklerimizi rahatça karışan görüşen olmadan yapıcaz ilerde ararız bu günleri deyip rahatlıyorum kendimi. birde benim staj olayım var 18 ayım kaldı diyorum oda ilerler bu arada :) hep olumlu taraflarını görüyorum rabbim hayırlı zamanda uygun görürse verecektir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…