bende mogamıyle ilgili bişi var mı diye bakınıyodum topkte insallah hsgde de bişicik cıkmaz snra bebısı gelır Allahım hiç birimize aratmasın ınsallahgitti canım doktoruna kist var ama adetle gidenden doğum k hapı kullanacak 2 3 ay kadar sonra hsg çektirecek
Kuşum bende de çıktı benim ki yum çatlamadığı için olmuş içi su dolu bi kistmiş...söktürücü kullanıyorum ve 3 ay doğum k. hapı kullanıcam bende...umarım sende biran önce atarsın kistiniüzüldüm canm yaa ben de hala hamile kalamadım kist çıktı daha adetime 1 hafta var dk hapı kullanıyorum kist yüzünden ve sancılı bi şekilde kanlı akıntı geliyo
balım bence bekleme bak ben dün gittim öğrendim kistmiş...sen de git öğrenİyi geceler kislar!! Bugun nedense kendimi cokmutsuz huzursuz ve siskin hissediyorum . bugun 41. Gunumdu bu da bbitti... Fakat ne gelen var ne giden.. Eger ctesiye kadar yine adet gelmezse doktora gidicem hakkimizda hayirlisi hepimizin
ekliyorum balım hayırlısı tabi...en güzelini yaparsın hesap etmezsenKızlar tünaydınnnn, tospaaanız kırmızı kartı yedi. Mogişim bi sonraki bat 8 aralık. Artık hesaplamadan ilişki ayına adım atmış bulunuyorum. Hakkımızda hayırlısı :)
hayırlısı balım dilerim doğru zamanda gelir bebişinGünaydın canım...
kasımdaki tahmini bat tarihini 10 Kasım a çekebilir misin? (Şükür Rabbim e en sonunda regl oldum)
Yeni bat: 14 aralık.. hadi hayırlısı :)
sayfa 474 balım...uzuunca yazdımMogami ne yaptin gittin mi doktoruna ben mi kacirdim yazdın da merak ettim ne durumdasin
Kuşum sayfa 474 te uzuuunca anlattım...kısaca yumurta çatlamadığı için kist olmuş 3 ay doğum k. hapı kullanıcam sonrası hsg ve sonuca göre tedavibende mogamıyle ilgili bişi var mı diye bakınıyodum topkte insallah hsgde de bişicik cıkmaz snra bebısı gelır Allahım hiç birimize aratmasın ınsallah
hakkında hayrlısı olsun tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin her zamanKuşum bende de çıktı benim ki yum çatlamadığı için olmuş içi su dolu bi kistmiş...söktürücü kullanıyorum ve 3 ay doğum k. hapı kullanıcam bende...umarım sende biran önce atarsın kistini
balım bence bekleme bak ben dün gittim öğrendim kistmiş...sen de git öğren
ekliyorum balım hayırlısı tabi...en güzelini yaparsın hesap etmezsen
hayırlısı balım dilerim doğru zamanda gelir bebişin
sayfa 474 balım...uzuunca yazdım
Kuşum sayfa 474 te uzuuunca anlattım...kısaca yumurta çatlamadığı için kist olmuş 3 ay doğum k. hapı kullanıcam sonrası hsg ve sonuca göre tedavi
inşallah balım...bekleyip göreceğizhakkında hayrlısı olsun tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin her zaman
bende onu düşünüyordum şimdibu ay göze geldi listemiz galiba
baş tarafına koca bi nazar boncuğumu taksakbende onu düşünüyordum şimdi
Hemen arkasina bak icindekiler kismina yazar orda.aaa.. hadi yaa.. ben nivea kullanıuorum ama .. onda olabilir .. incelemek lazım...
yaptım bile...iyi oldu söylediğin balım teşekkürlerbaş tarafına koca bi nazar boncuğumu taksak
hayır bebeğim selülit eritiyor dediğim uygulama şahsen bende yaradı 11 gün ard arda yaptım eskiden şimdi aralıklıbacaklara yaptığın yağ karışımı tüylenme yapmıyor demi?
kayısı yağının cilde yi geldiğini duymuştum ama hiç kullanmadımbende..
bende leke var karbonat limon iyi geliyor, bi de durulanma suyuma sirke eklerim hiç kokmaz , cildi besliyor ve nazardan koruyorbir yağ karışımım var benim, ama içinde ne var bilmiom kuzenimden almıştım.. banyo yapmadan 1 saat öncesi gibi saç diplerime sürüyorum.. yıkama yapıp çıkıyorum ve 2 gün hiç dökülme olmuyor bende..
bir de banyodan çıkınca vücudumun bazı yerlerini ve ayaklarımı özellikle tabanlarını özel kremle kremlıyorum.. o kaaa...
Yüzüme birşey yapmıyorum.. Çok riskli bir bölgeVallaha bu kadarını yapıom.. aslında dediği gibi arada bir de olsa , en azından ayda 1 dikkat etmek lazım..
ewt cnm makyaj güzel gösteriyor :) illa birileri için değil insan kendi için yapıyor ama malesef erkekler bunu anlayamıyorBenımde hosuma gııdyor canım ama fazla karısıncada sıkıyor mesela hafta sonu kuzenler geldı bana ben makyaj yapmmaıstım onalr makyajlı dedıelr resım cekınelım dedım durun bırseyler surum renk gelsın yuzume neyse surdum resımden sonra esıme cay goturuyorum bu nerden cıktı sımdı dıyor benı makyajlı goruncehıc svemıyor hıc bende severım yapmayı elıme yuzume renk gelıyor daha bır guzel duruyor
ewt cnm makyaj güzel gösteriyor :) illa birileri için değil insan kendi için yapıyor ama malesef erkekler bunu anlayamıyor
içten içe kıskanıyordur cnm bakma sen onun öyle dediğine kıskanmasa niye sürdürmüyor ki karışmazBenımkı kıskanmıyormus canım sadece makyajı sevmıyormus öyle dıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?