2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar aranizda enfeksiyon icin vajinal krem kullanan varmi.3 gecedir kullaniyorum dunden beri akintim var sari uzayan ve cok hafif kanli.yumurta catlamasi gbi ama bu kadar erken olamaz daha 11.gun.gecen ay 18. Gun catladi.neden oldu anlamadim

Canım ben kullanmadım ama bu ay erken yumurtluyor olabılırmıısın

W wuslt hosgeldın canım nasılsın nerelerdesın ne zamandır gorusemıyoruz kayınvaliden nasıl
Hosbuldum canim iyi oncekine gore cok yogunum kuzum gelen giden bitmedi daha eve gider gitmez yatiyorum arada okuyorum bugun pek gelen olmadi evi temizledim biraz kv ye git gel zayifladim nezle oldum sen nasilsin

Hosbuldum canim iyi oncekine gore cok yogunum kuzum gelen giden bitmedi daha eve gider gitmez yatiyorum arada okuyorum bugun pek gelen olmadi evi temizledim biraz kv ye git gel zayifladim nezle oldum sen nasilsin

Ayyy canım benım kıyamam bol bol vıtamın al kuzum saglıgını ıhmal etme bende ıyıyım canım cok sukur aynı calısmaca

kızlar dünkü kanama bugün çok oldu üstelik sol tarafımda bi şey var top gibi karnımda çok sertleşti
gaz falan değil. öğleden sonra sağlıkocağına gittim hemşireyle konuştum adet döngümü anlattım
herşey olabilir dedi hcg ye bakalım olmazsa hormonlara dedi.
2.00 çıktı sonuç.
zaten bi şey beklediğimden değil daha 11. günüm
beni asıl üzen adetimin hala bu şekilde düzensiz olması.
perşembe günü hormanlara bakılacak tekrardan sol tarafımdaki ağrım çok şiddetli
buscopan verdi.
2 gün önce bi şey yoktu ki yum günü ilişki oldu sonraki gün kanamam oldu ve bugünde devam ediyor
yum günlerinde böyle şeyler yaşayan var mı ?
canım çok sıkıldı yaa kafamı boşaltmam lazım offffff

wuslatım çok geçmiş olsun o kadar yorgunluğu bünyede kaldırmadı tabi alarm veriyor beslenmene dikkat hiç olmazsa dinlenemiyorsun biliyorum c vitamini manyağı olllll,yapcak bişey yok bir an önce iyileşse keşke kv.

buskopan ı içtinmi peki, yani parol falan iç bari,ne biliym yeni döllenme falansa,hiç bilemedim,perşembe tekrar bakılsa hcg???

Ben böyle bırsey yasamadım canım gecmıs olsun cok sıddetlı dıyorsun bence yarın bır kadın doguma gıt ve suan rahatsızsan ultrasonda rahatlıkla gorur bırsey varsa ıhmal etme

buskopan ı içtinmi peki, yani parol falan iç bari,ne biliym yeni döllenme falansa,hiç bilemedim,perşembe tekrar bakılsa hcg???
içtim cnm oturamıyordum şimdi biraz daha iyiyim en azından. parol yoktu cnm yanımda.
perşembe hormonlara bakacaklar söylerim tekrar bakılır hcg.
korkuyorum yaa

canim hamilelik icin daha erken ama bu kanama neden oluyo canim ya insan strese giriyo canim hormonlara baktirman iyi de adetin 3.gunu yaptirman gerekiyo

Ben böyle bırsey yasamadım canım gecmıs olsun cok sıddetlı dıyorsun bence yarın bır kadın doguma gıt ve suan rahatsızsan ultrasonda rahatlıkla gorur bırsey varsa ıhmal etme
daha eve gitmedim eşim evde uyuyor.
akşam eşimle konuşacağım olmadı yarın gitmeyi bende düşündüm.
off kadın olmak ne kadr zor ya

canim hamilelik icin daha erken ama bu kanama neden oluyo canim ya insan strese giriyo canim hormonlara baktirman iyi de adetin 3.gunu yaptirman gerekiyo
bende anlamıyorum cnm kanama neden oluyor. sen biliyorsun geçen ay da 10 gün önce olmuştum adet.
ewt öyle hamilelik için erken cnm hemşire öyle yönlendirdi olmadı belki yarın kd dr giderim bilmiyorum kafam çok karışık

Tesekkur ederim kuzum dikkat ediyorum c vitamini aliyorum bol bol burda turuncgil memleketi bol bol yiyorum insallah canim alcisi cikti kv nin sargili sadece kolu tamamen iyilesse bide gelen giden cok oluyor onlarda yoruyor bu sayede gobek kalmadi zayiflamam iyi oldu sen nasilsin

Selm kızlar bugün kırmızıları gördüm bende tam bekledigim günde geldi benimkiler.İyiki bugün geldi yarın bel MR çekilcektim hamilelik şüpesi varsa diye kararsızdım.Bitek şey yarın eşimin doğum günüydü bugün olmazsam yarın test yapcaktım kısmet degilmiş.Ama hiç üzülmedim allahtan hayırlısını tez zamanda diledim hayırlısı buymuş.umutlar başka aya kaldı artık.

Canım ben kullanmadım ama bu ay erken yumurtluyor olabılırmıısın
Sanmiyorum hic bu kadar erken olmadi.adet olunca anliycaz.cumartesi aksam calistik en son.yarin sperm testi var ondan bos geciyoruz.zaten bu ay beklentim yok takmiyorum.

ya kızlar bişey sorucam. hani ben ovulasyon testi yapmıştım ya. 5 dk bekledim çizgi çıkmamıştı.
sonra üzerine günümü yazıp çekmeceme koydum. şimdi çıkarken bakayım öle bi dedim. silik bir çizgi var
kafam karıştı

Sanmiyorum hic bu kadar erken olmadi.adet olunca kanliycaz.cumartesi aksam calistik en son.yarin sperm testi var ondan bos geciyoruz.zaten bu ay beklentim yok takmiyorum.

Hım anladım cnım hayırlısı bakalım hepımz oluruna bıraktık artık kendımızı yorup yıpratmayalım bu zamanlar gerı gelmez cnku

Ben buscopan fitili var cok adet agrim cok siddetli degilse kullaniyorumm.normal adet sancimi gecirmiyor.saten gaz sancina iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…