2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben buscopan fitili var cok adet agrim cok siddetli degilse kullaniyorumm.normal adet sancimi gecirmiyor.saten gaz sancina iyi geliyor.
ama cnm benim daha günüme 15 gün var benim gaz sancısıda değil ki anlamadım ben bu işi...

Canim belkide hamissin yerlesme sancilaridir kim bilir.
hcg de en erken kaç günde belli oluyor bilmiyorum ki yum gününde ilişki oldu yani pazar günü dün ve bugün kanama
çok karıştı kafam ya en iyisi eve gideyim eşimle durumu bi konuşalım
keşke cnm yerleşme kanaması olsun ama hiç umudum yok

Kizlarrrr reglm 14 gun gecikti dun test yaptm direk çift çizgi ciktii bgn kan verdm insallah yarin kandada guzel haberler alirm..

Tebrık ederım masallah o kadar beklyebılmıssın Allah sgalıcakla kucagına almayı nasıp etsın yarın kan tetsınde yuksek degerler gormeyı nasıp etsın

Kizlar iyi aksamlar 6 7 gunluk bi gecikmeden sonra sikintidan oturu bat geldi ama hala atesim ve mide bulantim devam ediyor sizce ne yapayim bi doktora falan gideyim mi

Kanaman cokmu yogun bazen yumurta catlayinca kanli olabiliyor.ya da doktora git en iyi cevabi o verir.

sağol canm 4 cm miş kist.. ben de düşünmemeye çalışıyorum kilo vermeye çalışıyorum bu aralar onunla mesgul oluyorum

geçmiş olsun canm benm inşallah bir an evvel atalım kistlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…