cnm geçmiş olsn yeni gördüm yaa inş bi an önce kurtulursun kistteninşallah balım...bekleyip göreceğiz
canım merhaba bazı zamanlar limoni durumlar olabiliyo nazar değiyo sanırım ben ne zman içiden gecırsem ayy uzun suredır tartısmıyoruz güzel gecıyo gunlerımz dıye ertesı gun tartısıyorz olmadık seyler yuzunden ama uzatmamak lazım hiiç üzülme bak bi adım atmıs ndn böylesın demıs bebiş çalışmaları oldugunda insan biraz streslı olabılıyokızlar bnde buara yoğunum pek giremiyorm daha doğrusu bu saatlerde giriyorm bu sefer hepinşz evinize gitmiş oluyosnz karşılasamıyorz buara eşimle limoniyiz anlamadm gitti ndn böyle oluyo yaadurduk yerde 3.şahıslar yüzünden kırıyo beni bnde bişi sölesem hep haksız olan bn oluyorm 2 gündür sustum artık sabah da böyle mi devam etcn ne bu durgunluk konuşmuyon gülmüyosn dedi ama içim içimi yiyo zaten 1 haftadır caloşma da yapmadk en son yum günlerinde arka arkaya çalıştık snr günaşırı yada 2güne bi olcaktı böyle olunca o da olmadı vardır her seyde bi hayır ne diyeym bn de durumlar böyle işte
evet cnm nazar değiyo bn inanıyorm okulda tenefüslerde bi konu oluyo herkes bişiler anlatıyo bn ne zmn mutluluğumuzu paylaşşam aksamına bişi çıkıyo yada sen gibi düşünsem de öyle oluyo çok sükür bi uzatma yok ama kırıldm işte eşim herzamanki gibi sarılıyo öpüyo sevdiğini özlediğini söylüyo gece filan da elele tutusup bile uyurduk bnde kırıldığım için döndüm popomu yattımcanım merhaba bazı zamanlar limoni durumlar olabiliyo nazar değiyo sanırım ben ne zman içiden gecırsem ayy uzun suredır tartısmıyoruz güzel gecıyo gunlerımz dıye ertesı gun tartısıyorz olmadık seyler yuzunden ama uzatmamak lazım hiiç üzülme bak bi adım atmıs ndn böylesın demıs bebiş çalışmaları oldugunda insan biraz streslı olabılıyo
hapla kurtulurum inşallah bitanem teşekkür ederimcnm geçmiş olsn yeni gördüm yaa inş bi an önce kurtulursun kistten
inşallah kuzum herşeyin hayırlısı olsun ve tez elden gitsinler bizden kistçiklerimizgeçmiş olsun canm benm inşallah bir an evvel atalım kistlerimizi.
Bat ım bugün kasık ağrım var ama adetim gelmedi akşam test yaptım negatif.. Benim 28. günü şaşmazdı yarın olurum muhtemelen
hapla kurtulurum inşallah bitanem teşekkür ederim
Oyu canim... Uzatmayin kuzucum.. uztmaya asla değmezkızlar bnde buara yoğunum pek giremiyorm daha doğrusu bu saatlerde giriyorm bu sefer hepinşz evinize gitmiş oluyosnz karşılasamıyorz buara eşimle limoniyiz anlamadm gitti ndn böyle oluyo yaadurduk yerde 3.şahıslar yüzünden kırıyo beni bnde bişi sölesem hep haksız olan bn oluyorm 2 gündür sustum artık sabah da böyle mi devam etcn ne bu durgunluk konuşmuyon gülmüyosn dedi ama içim içimi yiyo zaten 1 haftadır caloşma da yapmadk en son yum günlerinde arka arkaya çalıştık snr günaşırı yada 2güne bi olcaktı böyle olunca o da olmadı vardır her seyde bi hayır ne diyeym bn de durumlar böyle işte
Canım rahim kanseri olma ihtimalim var. İlerlemiş idrar yolları enfeksiyonuna neden olmuş. Taş düşürüyorum sandılar sonra öğrendiler ki kanser, hemen birkaç ilaç verildi. Şimdi başlangıç evresi mi yoksa olma ihtimali mi diye biyopsi yapılıp pataloji raporu beklenilecek. Doktorların genek kanısı bebek olmaması ama onkologum bebekle devam edebileceğimiz. Öncelik pataloji raporundan gelecek sonuca bağlı ya bebeği alacaklar yada bebekle beraber tedavi olacağım.
bu arada kacirdigim haberler varsa kusura bakmayin kizlar, nete girdigim de sayfalari atlayarak bakabiliyorum ancak. var mi baska haberler?
elisa__ canim sen ne yaptin? durumlar nedir?
kızlar bnde buara yoğunum pek giremiyorm daha doğrusu bu saatlerde giriyorm bu sefer hepinşz evinize gitmiş oluyosnz karşılasamıyorz buara eşimle limoniyiz anlamadm gitti ndn böyle oluyo yaadurduk yerde 3.şahıslar yüzünden kırıyo beni bnde bişi sölesem hep haksız olan bn oluyorm 2 gündür sustum artık sabah da böyle mi devam etcn ne bu durgunluk konuşmuyon gülmüyosn dedi ama içim içimi yiyo zaten 1 haftadır caloşma da yapmadk en son yum günlerinde arka arkaya çalıştık snr günaşırı yada 2güne bi olcaktı böyle olunca o da olmadı vardır her seyde bi hayır ne diyeym bn de durumlar böyle işte
hamilelik şüphesiyle hastaneye ilk gittiğimizde hcg değeri 13 tü sonraki günlerde 270 lere çıktı ardından hafif kanamalarım başladı. sonraki gün ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ve değer 130 lara düştü. doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir dedi. daha sonra kanamalarım ağırlaştı ve beyazlı kırmızılı karışık parçalar geldi. doktorum kimyasal gebelik dedi ve hcg değerim kanamaların sonlarına doğru 3 e kadar düştü. kimyasal gebelik yaşayıp da sonradan hamile sağlıklı hamilelik yaşayanların önerilerine ihtiyacım var. sağlıklı kaliteli yumurtlama için önerileri olan var mı? ya da kimyasal gebelikten sonra ne yapmalı ne yapmamalı? doktorlar hep kesin cevap vermekten kaçınıyor. lütfen yardım edin tecrübelerinizi paylaşın...
iyiyim cok sukur ya. bu aralar sag tarafimda hafif batmalar oluyor. 13. haftada normalmis. bulantilarim azaldi ama hala tam olarak bitmis degil. ayiptir soylemesi dun aksam yine cikardim. ozellikle disardan yagli biseyler yersem sonuc cok kotu oluyor :)Canım ben adet oldum hala devam edıyo her zaman ucungu gun azalır 4 gun bıterdı bu defa uzun surecek gıbı sen nasılsın canım sen naptın
iyiyim cok sukur ya. bu aralar sag tarafimda hafif batmalar oluyor. 13. haftada normalmis. bulantilarim azaldi ama hala tam olarak bitmis degil. ayiptir soylemesi dun aksam yine cikardim. ozellikle disardan yagli biseyler yersem sonuc cok kotu oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?