2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar bnde buara yoğunum pek giremiyorm daha doğrusu bu saatlerde giriyorm bu sefer hepinşz evinize gitmiş oluyosnz karşılasamıyorz buara eşimle limoniyiz anlamadm gitti ndn böyle oluyo yaa durduk yerde 3.şahıslar yüzünden kırıyo beni bnde bişi sölesem hep haksız olan bn oluyorm 2 gündür sustum artık sabah da böyle mi devam etcn ne bu durgunluk konuşmuyon gülmüyosn dedi ama içim içimi yiyo zaten 1 haftadır caloşma da yapmadk en son yum günlerinde arka arkaya çalıştık snr günaşırı yada 2güne bi olcaktı böyle olunca o da olmadı vardır her seyde bi hayır ne diyeym bn de durumlar böyle işte

canım merhaba bazı zamanlar limoni durumlar olabiliyo nazar değiyo sanırım ben ne zman içiden gecırsem ayy uzun suredır tartısmıyoruz güzel gecıyo gunlerımz dıye ertesı gun tartısıyorz olmadık seyler yuzunden ama uzatmamak lazım hiiç üzülme bak bi adım atmıs ndn böylesın demıs bebiş çalışmaları oldugunda insan biraz streslı olabılıyo

evet cnm nazar değiyo bn inanıyorm okulda tenefüslerde bi konu oluyo herkes bişiler anlatıyo bn ne zmn mutluluğumuzu paylaşşam aksamına bişi çıkıyo yada sen gibi düşünsem de öyle oluyo çok sükür bi uzatma yok ama kırıldm işte eşim herzamanki gibi sarılıyo öpüyo sevdiğini özlediğini söylüyo gece filan da elele tutusup bile uyurduk bnde kırıldığım için döndüm popomu yattımo yine sarılıyo bişi yok gibi ama hatasını anlasn istiyorm işte ama bu aksam düzeliriz sanırım

Bat ım bugün kasık ağrım var ama adetim gelmedi akşam test yaptım negatif.. Benim 28. günü şaşmazdı yarın olurum muhtemelen

bu arada kacirdigim haberler varsa kusura bakmayin kizlar, nete girdigim de sayfalari atlayarak bakabiliyorum ancak. var mi baska haberler?

elisa__ canim sen ne yaptin? durumlar nedir?

Oyu canim... Uzatmayin kuzucum.. uztmaya asla değmez
Güzelce barışın, arada olur oyle elbette ama uzatmak tadını kaciriyor zannımca...:)

canim cok gecmis olsun. insallah hayirlisi bebeginle birlikte tedavi olmandir. Allah'im tez zamanda kurtarsin bu musibetten insallah.

Mogami canim okudum detaylari o kistten bende de vardi ustelik 8cm di ve hemen ameliyat demisti dr.. neyse dogumkontrol hapini bir ay kullanmam yetmisti adette kocaman bi parca olarak gelmisti kistin dışı sana niye uc ay dedi ki ufak da bi kist. . Cidden hayırlısı ilk denemede olsa karnin burnunda beytepe yollarini asindirirdin ☺

bu arada kacirdigim haberler varsa kusura bakmayin kizlar, nete girdigim de sayfalari atlayarak bakabiliyorum ancak. var mi baska haberler?

elisa__ canim sen ne yaptin? durumlar nedir?

Canım ben adet oldum hala devam edıyo her zaman ucungu gun azalır 4 gun bıterdı bu defa uzun surecek gıbı sen nasılsın canım sen naptın

hamilelik şüphesiyle hastaneye ilk gittiğimizde hcg değeri 13 tü sonraki günlerde 270 lere çıktı ardından hafif kanamalarım başladı. sonraki gün ağrılarımdan dolayı hastaneye gittim ve değer 130 lara düştü. doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir dedi. daha sonra kanamalarım ağırlaştı ve beyazlı kırmızılı karışık parçalar geldi. doktorum kimyasal gebelik dedi ve hcg değerim kanamaların sonlarına doğru 3 e kadar düştü. kimyasal gebelik yaşayıp da sonradan hamile sağlıklı hamilelik yaşayanların önerilerine ihtiyacım var. sağlıklı kaliteli yumurtlama için önerileri olan var mı? ya da kimyasal gebelikten sonra ne yapmalı ne yapmamalı? doktorlar hep kesin cevap vermekten kaçınıyor. lütfen yardım edin tecrübelerinizi paylaşın...

Canım bende nazara ınanırım ve bende ne zaman mutlulugumuzu anlatsam cok gecmıyor esımle aramda sorun oluyor nazr ılla kotu nıyetten de olmaz Rabbım bızı nazarlardan kem gozlerden korusun huzursuzluk evlerımızden uzak olsun ama sende uzatma canım uzattıkca araya sogukluk gırer esn sımdı sabırla senın yumusamanı beklıyordur sende esının sabrını tuketme canım baskalrı ıcın bırbırnı kırmayı evınde huzursuz olmaya degmez cunku

Çok gecmıs olsun Rabbım bu acıları bır daha yasatmasın en kısa zamanda acını unutturacak bır bebek nasıp etsın saglıcakla kucagına almak nasıp etsın benım bu konuda bır bılgım yok ama oncelıkle sakın ol stresten uzak dur dengelı ve saglıklı beslenmen yetelıdır dıye dusunyorum ben

Canım ben adet oldum hala devam edıyo her zaman ucungu gun azalır 4 gun bıterdı bu defa uzun surecek gıbı sen nasılsın canım sen naptın
iyiyim cok sukur ya. bu aralar sag tarafimda hafif batmalar oluyor. 13. haftada normalmis. bulantilarim azaldi ama hala tam olarak bitmis degil. ayiptir soylemesi dun aksam yine cikardim. ozellikle disardan yagli biseyler yersem sonuc cok kotu oluyor :)

Anladım canım cok dıkkat et kendıne rahım buyuyor baskı yapıyordur canım hım sende yagsız tuketmeye calıs canım cıkartırım dıye yememezlık yapma doktorlar cıkarsanız bıle yemelısınız dıyorlar masallah sıze 3 ay bıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…