2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

cok sukur ya. daha annelerin babalarin haberi yok biliyor musun? hatta doktorum ve dis doktorum disinda kimsenin. haftaya pazartesi kontrol var. Allah nasip ederse ondan sonra soyleyecegiz.

cok sukur ya. daha annelerin babalarin haberi yok biliyor musun? hatta doktorum ve dis doktorum disinda kimsenin. haftaya pazartesi kontrol var. Allah nasip ederse ondan sonra soyleyecegiz.

Hadiya iyi bekleyebılmıssınız bu kadar pekı aıleler anlamadılarmı canım ben esıme dıyorum öyle bırsey olursa hemen söylemeyelım dıye esımde ben dayanamam soylerım dıyor ınsallah bu guzel haberı hemencecık verırısnız

canim yurt disinda oldugumuz icin pek zorlanmadik. zaten genelde telefonda konusuyoruz. bir de benim annem ayiptir soylemesi benim dedikodumu yapar biraz. ne yazik ki sirdasim degildir. gecen sene dusuk yapmistim. ameliyattan sonra soyledim endiselenmesinlar diye. yazin turkiye'ye gittigimizde sagir sultan duymustu. bir de ustelik sen cocuk sirani savdin, kardesinin olsun onun cocuguna bakacam dedi yuzume. Allah nasip etmedi normalde ama iste, bunu soylemekte bi sakinca gormuyor. simdi yine ters bi laf eder canimi sikar, o yuzden ilk uc ayi atlatana kadar soylemedik kimseye. burdaki arakadalar da bilmiyor tabi :)

sela m . Bugun iicin randevu almistim doktordan fakat gidemedim is yerinde problem cikti... Yarin gidicem kismetse. gerci kotu bi haber almaktan korkuyorum sonucta normal degil bugun 42 bitti.. Ama yapacak birsey yok gec kalmaktansa bi an once gidicem yarinn

Kizlarrrr reglm 14 gun gecikti dun test yaptm direk çift çizgi ciktii bgn kan verdm insallah yarin kandada guzel haberler alirm..
canim allah kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun insallah rahat hamilelik gecirirsin saglicagiyla geldin

TE="zzzzynpppp, post: 37725480, member: 597122"]Cnm benim kilo problemim yok bu şeker ilacı beni çok zayıflatır mı? Sende ilerleme var mı ilaçlara başlayalı? Allah versin şifamızı[/QUOTE]

Verdim 2 kilo felan ama daha bir ay oldu veririm inşallah senin boyun ve kolon kaç benim 1 70 boy kilo 71 65 olmam lazımmış
Cnm benim kilo problemim yok bu şeker ilacı beni çok zayıflatır mı? Sende ilerleme var mı ilaçlara başlayalı? Allah versin şifamızı

Sen bir git bakalım ne diyecek b u doktorun inşallah güzel şeyler söyler mutlaka haberdar et

En iyisini yapmissin cnm keske bende demeseydm sorular sorulmasindan biktim artik

inşallah kuzum herşeyin hayırlısı olsun ve tez elden gitsinler bizden kistçiklerimiz
:) bu kistleri biraz arastırdım da ben bizim psikolojiler bile bunları etkiliyormuş.. biz çatladı mı çatlamadı mı diye ha bire düşündüğümüz için beyinden asırı hormon salgılanıyomuş ve çatlayamıyomuş yumlar canm sonra da böle kiste dönüyomuş..

doğru söylüyorsun kuzum ben şu kisti attıktan sonra bi daha böyle bi derdim olmayacak çünkü tedaviye başlayacağım...dilerim sende kurtulup düşünmeye fırsatın olmadan hamiş kalırsın

git tabi canım bak sana örneğim ben...korkma tatlım niye korkasın bi sorunun var ve bunu erkenden öğrenmen ve tedavi olman en iyisi

doğru söylüyorsun kuzum ben şu kisti attıktan sonra bi daha böyle bi derdim olmayacak çünkü tedaviye başlayacağım...dilerim sende kurtulup düşünmeye fırsatın olmadan hamiş kalırsın
inşallah canm rabbim sana da çok uğrastırmadan versin hemen ilk aşılamada :) ben de düşünmüyorum artık cok da sık girmiyorum sessiz bir sekilde okuyorum burayı sadece .. canm yalnız bişi sorcam kist sende kasık ağrısı yaptı mı

yapmadı kuzum sadece adeti 3 4 gün geçince bi akşam az bi sağ bacağım ağrıdı kistte o taraftaymış zaten...aslında tüplerde sorun yoksa ilk etapta çatlatma iğnesi ve yum takibi yaptırırım...eğer yine olmazsa da yazın aşılama olur...Kısmet bakalım hangi yol olacak...yine de haziran ve sonrasında olması benim için daha iyi olacak...sende kasık ağrısı mı yaptı kist

Çok geçmiş olsun mogiş ya inşallah ilaçla geçer aslında iki aydır benimde adetlerinde tuhaflık vardı sanırım kist olabilir
balım teşekkürler hapla geçer evet...eğer kendinde bi tuhaflık görüyorsan git bi muayene ol kuzum varsa bişey erkenden önüne geçersin

Meraba kızlar iyi geceler. Benim eşim eğitimdeydi bugün geldi çok şükür. Artık bu ay çalışmalar olur bizde. Bende Afrodit gibi sessiz takip ediyorum okuyorum arada sırada yazıyorum ama bebişle ilgili konuşunca daha çok takiyorum. Belirti de aramak yok artık. Mümkünse adet olacağım günü unutayim

destekliyorum kuzum iyi yaparsın yine de ara da selam ver ve halinden hatrından bahset olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…