2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

destekliyorum kuzum iyi yaparsın yine de ara da selam ver ve halinden hatrından bahset olur mu
Tabi ki canım burayı bırakmam zaten. Hergün mutlaka giriyorum bu siteye kim ne durumdaymış diye bakıyorum. Burdan koymak olmaz. Sen kistin eriyince mi badlayacaksin tedaviye.

Tabi ki canım burayı bırakmam zaten. Hergün mutlaka giriyorum bu siteye kim ne durumdaymış diye bakıyorum. Burdan koymak olmaz. Sen kistin eriyince mi badlayacaksin tedaviye.
yok hayır canım hapı şubata kadar kullanıcam sonra nisana kadar normal ilişkiye devam nisanda hsg çekileceğim tüplerde sorun yoksa ilk etapta hazirana kadar çatlatma iğnesi ve yum takibi isterim baktım yine olmuyor o zaman aşılamaya geçerim bu şekilde bi takvim hazırladım...tabi tüpte sorun varsa yazın tüp bebek yaparım

kızlarrrr bana akıl verin lütfen..

Bu aya kadar hiç gecikme yaşamadım 4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz eşimle. bugün ilk adetimin üzerinden 39 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan tahlili yapıldı sonucunu yarın alıcam çok korkuyorum kist falan vardır diye.. Ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum ilaç kullanmıyorum adet gecikmesine buda etkiler mi sizce.. hiçde adet belirtim yok..

merhaba canım...öncelikle normalde döngün kaç gündür bunu söyler misin

evet canm baya ağrı yaptı hatta hala yapıyor ara ara da kanlı akıntı geliyor.. ilk şikayetim benm zaten yürüken falan kendini hissettiriyordu sallanıyordu sanki. bakma sen bana cahalım ben bu konularda aşılama derken bende çatlatmayı düşünerek söledim :)

Anladım canım inşallah hiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden gelir. Bizde 1 yıl daha normal denetim olmazsa direkt tüp düşünürüz gibi geliyor bana. Vakit kaybetmeyelim. Iki defa hamilelik oldu diye bir yıl beklerim diyorum yoksa hiç olmasa belki o kadar beklemem Tabi o günün şartları neyi gerektirir bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.

senin kistle benimki farklı o yüzden senin belirtilerinde yaşadıklarında biraz sıkıntılı kuzum ama hapla erir gider...aralıkta gidecek misin peki kistin gidip gitmediğini görmek için..

30-32 gün canım
yani yaklaşık 7-8 günlük bi gecikmen var...ben de bu ay gecikme yaşadım 28 gündü döngüm ve ayrıca bende bronşit geçirdim hala da hafif bi öksürüğüm var...gecikmenin 5. günü kan yaptım çıkmadı bişey biraz daha bekledim baktım gelen giden yok 41. gün(gecikmenin 12.günü) doktoruma gittim ve yumurtamın çatlamadığını ve kist olduğunu söyledi...sana tavsiyem hemen doktoruna görün ve ne olup bittiğini öğren canım

Son düzenleme:
valla sen yine de akışına bırakma ve en azından yum takibi yaptır...dilerim senin içinde tüpe gerek kalmaz balım

valla sen yine de akışına bırakma ve en azından yum takibi yaptır...dilerim senin içinde tüpe gerek kalmaz balım
Insallah canım. Zaten çikolata kisti için her ay kontrole gidiyorum yumurta takibi de yaptırır im tabi. doktor bana ilac verdi hsmileligi kolaylastiracak eşim de ilaç kullanıyor zaten şimdilik ilaç tedavisi görüyoruz canım. Birde biz araştırma hastanesine tahlil vermiştik dusukler neden oluyor diye sonuçları daha almadık inşallah onlarda güzel çıkar. Sonuçları yine burdan yazarım

canm aslında doktor aralıkta cağırdı kontrole ama ben kistimi biraz baktım netten de bendeki kist türü bazen rahim içi kanamaya neden oluyomuş nasılsa artık anlamadım ama ürküttü beni.. akıntım da kanla karışık geliyo 2 haftadır korkuyorum içerde neler oluyor öğrenmem lazım bu adetimden sonra bi gidicem ben
senin kistle benimki farklı o yüzden senin belirtilerinde yaşadıklarında biraz sıkıntılı kuzum ama hapla erir gider...aralıkta gidecek misin peki kistin gidip gitmediğini görmek için..

ay umuyorum güzel çıkar canım...yum takibi ile de artık bikaç aya patlatırsın güzel haberleri burdan balım

git tabi ihmale gelmez bu işler anacım...bir an önce ol adette git bakalım ne diyecek merak ettim bak şimdi

En iyisini yapmissin cnm keske bende demeseydm sorular sorulmasindan biktim artik

evet ya hakkaten bir de o var. her onune gelen bir yorum yapiyor di mi? bir de soyle bir suzmeler, karni ne kadar cikmis diye? yana devrilen gozler. memleket bir baska tabi ama yukarda Allah var, bur da o konuda kafam rahat. Allah size kolaylik versin :)

İyiyim bende moğiş.regli oldum.soğan kürünün etkisimi ne bilmiyorum zar gibi şeyler geldi ilk defa böyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…