- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
İnş canım benim gelmeyince kist mi oldu acaba dedimBu ay genelde herkeste gecıkme oldu canım eger bebıs yoksa ınsallah hemencecık gelır kırmızlar
Hyr cnm ya adetim suan cok sancili ve cok kucuk boyle parca parca birseylerle beraber geliyortatlım test yapmışmıydın
mogami canim benim cok gecmis olsun telden girdigimden cok gecmisi okuma firsatim olmuyo aen ve elisayi merak etmistim gecikmeniz oldugu icin .kist insallah hemencik gecer hayirli haberler verirsin tedavisi olan bir rahatsizlik sonucta hicc moral falan bozma tatlim Allahim gonlundekini verir insallahay umuyorum güzel çıkar canım...yum takibi ile de artık bikaç aya patlatırsın güzel haberleri burdan balım
Verdim 2 kilo felan ama daha bir ay oldu veririm inşallah senin boyun ve kolon kaç benim 1 70 boy kilo 71 65 olmam lazımmış
Amınn canımm gunaydın hayırlı sabahlarGünaydın guzel anneler anne adaylari rabbimiz islerinizi rast getirsin tum dualarini hayirli kilsin ve kabul etsin hayırlı günler
canim yurt disinda oldugumuz icin pek zorlanmadik. zaten genelde telefonda konusuyoruz. bir de benim annem ayiptir soylemesi benim dedikodumu yapar biraz. ne yazik ki sirdasim degildir. gecen sene dusuk yapmistim. ameliyattan sonra soyledim endiselenmesinlar diye. yazin turkiye'ye gittigimizde sagir sultan duymustu. bir de ustelik sen cocuk sirani savdin, kardesinin olsun onun cocuguna bakacam dedi yuzume. Allah nasip etmedi normalde ama iste, bunu soylemekte bi sakinca gormuyor. simdi yine ters bi laf eder canimi sikar, o yuzden ilk uc ayi atlatana kadar soylemedik kimseye. burdaki arakadalar da bilmiyor tabi :)
İnş canım benim gelmeyince kist mi oldu acaba dedim
Günaydın kızlar ben geldim ??
Günaydın kızlar..
Günaydın guzel anneler anne adaylari rabbimiz islerinizi rast getirsin tum dualarini hayirli kilsin ve kabul etsin hayırlı günler
Amınn canımm gunaydın hayırlı sabahlar
Gunaydin guzel bayanlar
günaydın kızlarr..
Gününüz aydın olsun hatunlar.. Gününüz bereketli, işleriniz rast gitsin. Elinize gelen işleri bir çırpıda hallediverin...Günaydın kızlar güzel hayırlı bir gün olur inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin her daim yanımızda olsun bizleri kötülüklerden korusun
Saol canım benimGününüz aydın olsun hatunlar.. Gününüz bereketli, işleriniz rast gitsin. Elinize gelen işleri bir çırpıda hallediverin...
Hamişlerimize Rabbim yardım etsin, hastalıkları kem gözleri onlardan ırak eylesin..
Hamiş yolunda olanlara da Rabbim sabır versin, onlar da bir an önce olumlu sonuçlar alsınlar..
Hastane yollarına düşenler ve benim gibi düşecek olanlara da Rabbim hayırlı tahlil sonuçları versin :)
Gününüz musmutlu olsun cicişler
AminnnnnGününüz aydın olsun hatunlar.. Gününüz bereketli, işleriniz rast gitsin. Elinize gelen işleri bir çırpıda hallediverin...
Hamişlerimize Rabbim yardım etsin, hastalıkları kem gözleri onlardan ırak eylesin..
Hamiş yolunda olanlara da Rabbim sabır versin, onlar da bir an önce olumlu sonuçlar alsınlar..
Hastane yollarına düşenler ve benim gibi düşecek olanlara da Rabbim hayırlı tahlil sonuçları versin :)
Gününüz musmutlu olsun cicişler
Gunaydinnn guzellerrr
Günaydın canım..GÜNAYDINNN KK MIN MELEK TAŞIYAN VE TAŞIMAYA ADAY TÜMM ANNELERİİ :):)
GÜNÜMÜZ SAĞLIKLA MUTLULUKLAA DOLU OLSUN :) BEREKETİMİZ BOL OLSUN :)
DÜN EVE GİTTİĞİMDE KAHVERENGİLİK VARDI İKİ DAMLA TUALETTEDE PEMBE GELDİ PEÇETEYE DEDİM GELDİLER AMA BU SAAT OLDU DEVAMI GELMEDİ BUGÜN GELİR SANIRIM DÜN SİNYALLER GELDİ :) BUGÜNE GÖRE BAT HESABI YAPABİLİRİM AYRICA RESMEN KIRKIM ÇIKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?