2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ay umuyorum güzel çıkar canım...yum takibi ile de artık bikaç aya patlatırsın güzel haberleri burdan balım
mogami canim benim cok gecmis olsun telden girdigimden cok gecmisi okuma firsatim olmuyo aen ve elisayi merak etmistim gecikmeniz oldugu icin .kist insallah hemencik gecer hayirli haberler verirsin tedavisi olan bir rahatsizlik sonucta hicc moral falan bozma tatlim Allahim gonlundekini verir insallah

Anladım canım böyle bır durum varsa soylememekle cok ıyı yapmıssınız canım ınsalalh bebegınızı sag salım kucagınıza alırsınız onemlı olan bu kımın ne dedıgıın onemı yok :)

Günaydın kızlar ben geldim ??
Günaydın kızlar..
Günaydın guzel anneler anne adaylari rabbimiz islerinizi rast getirsin tum dualarini hayirli kilsin ve kabul etsin hayırlı günler
Amınn canımm gunaydın hayırlı sabahlar
Gunaydin guzel bayanlar
günaydın kızlarr..
Günaydın kızlar güzel hayırlı bir gün olur inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin her daim yanımızda olsun bizleri kötülüklerden korusun
Gününüz aydın olsun hatunlar.. Gününüz bereketli, işleriniz rast gitsin. Elinize gelen işleri bir çırpıda hallediverin...
Hamişlerimize Rabbim yardım etsin, hastalıkları kem gözleri onlardan ırak eylesin..
Hamiş yolunda olanlara da Rabbim sabır versin, onlar da bir an önce olumlu sonuçlar alsınlar..
Hastane yollarına düşenler ve benim gibi düşecek olanlara da Rabbim hayırlı tahlil sonuçları versin :)
Gününüz musmutlu olsun cicişler

Saol canım benim

Aminnnnn

GÜNAYDINNN KK MIN MELEK TAŞIYAN VE TAŞIMAYA ADAY TÜMM ANNELERİİ :):)

GÜNÜMÜZ SAĞLIKLA MUTLULUKLAA DOLU OLSUN :) BEREKETİMİZ BOL OLSUN :)

DÜN EVE GİTTİĞİMDE KAHVERENGİLİK VARDI İKİ DAMLA TUALETTEDE PEMBE GELDİ PEÇETEYE DEDİM GELDİLER AMA BU SAAT OLDU DEVAMI GELMEDİ BUGÜN GELİR SANIRIM DÜN SİNYALLER GELDİ :) BUGÜNE GÖRE BAT HESABI YAPABİLİRİM AYRICA RESMEN KIRKIM ÇIKTI

Günaydın canım..
En azından bir ışık belirmiş.. bende de 1 gün öncesinden kahverengi akıntı olmuştu.. sonraki gün peçeteye gelmişti.. En sonunda da sonraki gün kendini göztermişt.. amma da nazlılar yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…