Çok yoğun değil cnm peçeteye geliyor akşam düşündüm de önce hormonlara baktırıp sonrada doktora gideceğim tahlil elimde olursa daha net bilgi alırım diye düşünüyorumKanaman cokmu yogun bazen yumurta catlayinca kanli olabiliyor.ya da doktora git en iyi cevabi o verir.
günaydın kuzum ne zamandır giremedim annemin yanına gitmem lazımdı kaç gündür ordaydım geçmişi de okuyamadım noldu aklım hep sende kuzucumGünaydın kızlar güzel hayırlı bir gün olur inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin her daim yanımızda olsun bizleri kötülüklerden korusun
günaydın kuzum ne zamandır giremedim annemin yanına gitmem lazımdı kaç gündür ordaydım geçmişi de okuyamadım noldu aklım hep sende kuzucum
GÜNAYDINNN KK MIN MELEK TAŞIYAN VE TAŞIMAYA ADAY TÜMM ANNELERİİ :):)
GÜNÜMÜZ SAĞLIKLA MUTLULUKLAA DOLU OLSUN :) BEREKETİMİZ BOL OLSUN :)
DÜN EVE GİTTİĞİMDE KAHVERENGİLİK VARDI İKİ DAMLA TUALETTEDE PEMBE GELDİ PEÇETEYE DEDİM GELDİLER AMA BU SAAT OLDU DEVAMI GELMEDİ BUGÜN GELİR SANIRIM DÜN SİNYALLER GELDİ :) BUGÜNE GÖRE BAT HESABI YAPABİLİRİM AYRICA RESMEN KIRKIM ÇIKTI
bende dün geldim izmirden canım akşam gelince giremedim de neyse dün sanırım yumurtlama günümdü kaç gündür de eşimle yanyana olmadığımız için haliyle boş geçmedi dün geceGünaydın canım adetim 4 gun gecıktı tatlım 5 gun adet oldum ve bu defa uzun surdu her zaman 4 gun bıterdı bugun 4 gun hala devam edıyor umutlar dıger aya canım sen naptın nasılsın kuzm
bende dün geldim izmirden canım akşam gelince giremedim de neyse dün sanırım yumurtlama günümdü kaç gündür de eşimle yanyana olmadığımız için haliyle boş geçmedi dün geceama dün gündüzden akıntımla karışık kan geldi çok korktum noluyo die bi pedi doldurmadı sora da bitti zaten nolduğunu anlamadım yani kuzucum öyle işte
GünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına
Ayyy okadarda yziyorumgünaydın batın ne zaman kaçıncı deneme ben takip edemedim senli konuşmalarda ben burda yoktum pek :)
yani akıntım şeffaf ve yapışkandı ben de tahminen bunu söylüorum ama bu hafta her gün olcakmş çalışma öyle dedi eşim bakalımOhhh ne guzel canım hasret gıdermııssınz valla kuzum benım esım gunum gecınce ılıskı olsun ıstemedı bebek varsa zararı olur dıye yaklaısk 2 haftadır beraber degılız benım su kırmızılar bır bıtsın bızde bır kavussaydık :) super olmus canım yuma denk gelmesı ve yumurtladıgında emınsın bazen kanlı olabılıyormus ınsallah bu ay guzel haberler almak kısmet olur hemen ask yasamaya baslasınlar :)
Evet çoğu kişiden erkek duydum inşallah canım kısa zamanda alırsınız güzel haberlerMasallah canım adıyla yasasın ohh sukur canım bak korkulacak bırsey yok gordunmu olusunu uzme artık Allah'ın ıznıyle teste temız cıkar amın ınsallah bu sene erkek senesı buyk ıhtımalRabbım hepımıze nasip etsin :)
hayırlı olsun canım... adı gibi yüzü gönlü ak olsun inşaAllah canım...GünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına
Amin canım darısı size inşallahhayırlı olsun canım... adı gibi yüzü gönlü ak olsun inşaAllah canım...
Geçmiş olsun canım.. Adet zamanına yakın olduğu için, biraz erken gelen adet kanaması da olabilir.. ya da yerleşme kanaması da olabilir.. tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama, bence 1 gün daha bekle.. bende de bazen adet başlangıcından sonra 1 gün ya da geceboyu hiç birşey olmayıp, sonrasında devam ettiği oluyor.. Eğer baktın hala bişey yok, o zamn bir doktor la görüşmeni tavsiye ederim..Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Normalde adet günüm bugün , 4 gün önce pembe akıntı gelmeye başladı ve iki boyunca devam etti , 3. gün açık kahverengine döndü ve kesildi. Özellikle dün çok şiddetli ağrılar hissettim sağ kasığımda sürekli batmalar oldu ve ağrım hemen hemen hiç kesilmedi. Bugün henüz gelen giden hiçbişey yok ama adet olacakmısım gibi belimde ağrılar hissediyorum. Aranızda hiç buna benzer bişey yaşamış olan var mı ? Bu arada yaklaşık 4 aydır bebek sahibi olmak için deniyoruz. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Geçmiş olsun canım.. Adet zamanına yakın olduğu için, biraz erken gelen adet kanaması da olabilir.. ya da yerleşme kanaması da olabilir.. tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama, bence 1 gün daha bekle.. bende de bazen adet başlangıcından sonra 1 gün ya da geceboyu hiç birşey olmayıp, sonrasında devam ettiği oluyor.. Eğer baktın hala bişey yok, o zamn bir doktor la görüşmeni tavsiye ederim..
Tekrar geçmiş olsun.. :)
cnm aksam bitti bileCanım bende nazara ınanırım ve bende ne zaman mutlulugumuzu anlatsam cok gecmıyor esımle aramda sorun oluyor nazr ılla kotu nıyetten de olmaz Rabbım bızı nazarlardan kem gozlerden korusun huzursuzluk evlerımızden uzak olsun ama sende uzatma canım uzattıkca araya sogukluk gırer esn sımdı sabırla senın yumusamanı beklıyordur sende esının sabrını tuketme canım baskalrı ıcın bırbırnı kırmayı evınde huzursuz olmaya degmez cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?