2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kanaman cokmu yogun bazen yumurta catlayinca kanli olabiliyor.ya da doktora git en iyi cevabi o verir.
Çok yoğun değil cnm peçeteye geliyor akşam düşündüm de önce hormonlara baktırıp sonrada doktora gideceğim tahlil elimde olursa daha net bilgi alırım diye düşünüyorum

Günaydın kızlar güzel hayırlı bir gün olur inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin her daim yanımızda olsun bizleri kötülüklerden korusun
günaydın kuzum ne zamandır giremedim annemin yanına gitmem lazımdı kaç gündür ordaydım geçmişi de okuyamadım noldu aklım hep sende kuzucum

Kızlar sıze bırsey soracagım benım bır adagım vardı su olursa ihtiyacı olan bır cocugu sevındırecegım 100 tl ye bır cocugu gıyındırecegım demıstım
Dun benım kucukle konusuyorum yıne ayakkabııya ıhtıyacı varmıs dıyorumkı ben bu nıyetle adagımı kardesıme yapsam onun ıhtıyaclarını alsam olurmu bızımkıler once yakınında ıhtıyacı olan varsa ona yapmalısın derler de

günaydın kuzum ne zamandır giremedim annemin yanına gitmem lazımdı kaç gündür ordaydım geçmişi de okuyamadım noldu aklım hep sende kuzucum

Günaydın canım adetim 4 gun gecıktı tatlım 5 gun adet oldum ve bu defa uzun surdu her zaman 4 gun bıterdı bugun 4 gun hala devam edıyor umutlar dıger aya canım sen naptın nasılsın kuzm

Günaydın canım amınn :)
kuzum bugun gelsınler artıkta vucudun soyle bır rahatlasın :)

Günaydın canım adetim 4 gun gecıktı tatlım 5 gun adet oldum ve bu defa uzun surdu her zaman 4 gun bıterdı bugun 4 gun hala devam edıyor umutlar dıger aya canım sen naptın nasılsın kuzm
bende dün geldim izmirden canım akşam gelince giremedim de neyse dün sanırım yumurtlama günümdü kaç gündür de eşimle yanyana olmadığımız için haliyle boş geçmedi dün gece ama dün gündüzden akıntımla karışık kan geldi çok korktum noluyo die bi pedi doldurmadı sora da bitti zaten nolduğunu anlamadım yani kuzucum öyle işte

Ohhh ne guzel canım hasret gıdermııssınz valla kuzum benım esım gunum gecınce ılıskı olsun ıstemedı bebek varsa zararı olur dıye yaklaısk 2 haftadır beraber degılız benım su kırmızılar bır bıtsın bızde bır kavussaydık :) super olmus canım yuma denk gelmesı ve yumurtladıgında emınsın bazen kanlı olabılıyormus ınsallah bu ay guzel haberler almak kısmet olur hemen ask yasamaya baslasınlar :)

GünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına

Masallah canım adıyla yasasın ohh sukur canım bak korkulacak bırsey yok gordunmu olusunu uzme artık Allah'ın ıznıyle teste temız cıkar amın ınsallah bu sene erkek senesı buyk ıhtımal Rabbım hepımıze nasip etsin :)

yani akıntım şeffaf ve yapışkandı ben de tahminen bunu söylüorum ama bu hafta her gün olcakmş çalışma öyle dedi eşim bakalım hadi kuzum bitsinde siz de başlayın artık kocan da dayanamaz yetti gari diyivevrir

Evet çoğu kişiden erkek duydum inşallah canım kısa zamanda alırsınız güzel haberler

hayırlı olsun canım... adı gibi yüzü gönlü ak olsun inşaAllah canım...

Arkadaşlar merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Normalde adet günüm bugün , 4 gün önce pembe akıntı gelmeye başladı ve iki boyunca devam etti , 3. gün açık kahverengine döndü ve kesildi. Özellikle dün çok şiddetli ağrılar hissettim sağ kasığımda sürekli batmalar oldu ve ağrım hemen hemen hiç kesilmedi. Bugün henüz gelen giden hiçbişey yok ama adet olacakmısım gibi belimde ağrılar hissediyorum. Aranızda hiç buna benzer bişey yaşamış olan var mı ? Bu arada yaklaşık 4 aydır bebek sahibi olmak için deniyoruz. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Geçmiş olsun canım.. Adet zamanına yakın olduğu için, biraz erken gelen adet kanaması da olabilir.. ya da yerleşme kanaması da olabilir.. tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama, bence 1 gün daha bekle.. bende de bazen adet başlangıcından sonra 1 gün ya da geceboyu hiç birşey olmayıp, sonrasında devam ettiği oluyor.. Eğer baktın hala bişey yok, o zamn bir doktor la görüşmeni tavsiye ederim..
Tekrar geçmiş olsun.. :)

çok teşekkür ederim ,
Tedirgin olmadım değil açıkçası ağrılardan sonra . Evet haklısın en doğrusu beklemek olacak sanırım.
Umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur . Tekrardan yardımın için çok teşekkür ederim.

cnm aksam bitti bile cnm kocaM hiç benim gibi yapmadı hiçbişi yok gibi ne tavır ne kapris

Gunaydinnn guzel hatunlar gununuz aydin olsun bugun cok guzel bir ruya gordum hayirlara vesile olsun insaAllah:) ruyamda babamin beni hacca yazdrdigini ve ismimin ciktigini goruyordum ve tarih olarakta 7 nisan oldugunu soyluyordu hacc isiyle ugrasan adam.. hemen haberi esime soyluyordum once kiziyordu tek nasil gidecen diye bende ona sende geleceksin diyordum paramiz yok nasil gelecem diyordu bilezikleri satacagimi onuda yazdiracagimj soyleyince cok seviniyordu elisa__ canim bildigim kadariyla daha muhtac birine yardimi yaparsan daha makbul olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…