- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Allah razi olsn rabbim tum isteyenlere nasip etsin az once aldm hcg yi 7 haftalik misizcanim allah kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun insallah rahat hamilelik gecirirsin saglicagiyla geldin
InsaAllah o sorununuzda kalkar ortadan ve minnaginiz hemen gelirrrkizlar selam naber?
ben dun doktora gitdim esimin tahlillerine bakildi ve sperm cok iyiydi ama
sizin dilde adi ne bilmiyorum ama hani asagida yumurtacik olurya erkekde
onda sorun cikti bir suru kist cikti
ve doktorum ben bunu ameliyat etsem her seyi alicam ve erkekliyi bitecek
sukur rabbimeki tedaviyle gecekcek bir sey
doktorumda cok sevindiki sorunumuz bu olsun sperim kalitesi olmasaydi isim cok zordu \
ve esime bir suru ilac yazdi ilaclarda ates pahasi
bide serum yazdi veee esim iyneden korkarnapicaz bilmiyorum
bende kan vermisdim prolakTin icin 15,2 cikti cok guzel dedi
bizde durumlar boyle ins ALLAH son tedavimiz olurda bunla hamile kalirim amin
saol canim benimInsaAllah o sorununuzda kalkar ortadan ve minnaginiz hemen gelirrr
Hayirli ugurlu olsun insaAllahhhAllah razi olsn rabbim tum isteyenlere nasip etsin az once aldm hcg yi 7 haftalik misiz
hayirli olsun canim salikli sekilde bebeyini kucaqina almayi nasip etsin rabbimAllah razi olsn rabbim tum isteyenlere nasip etsin az once aldm hcg yi 7 haftalik misiz
gunaydinGünaydın kızlar
cok sukur sen nasilsin minakin nasil?Günaydın canım nasılsın?
BENDE BUGÜN DUYDUM CANIM ALLAHA ŞÜKÜR ENDİŞELERİM BU KONUDA ENDİŞEM GEÇTİ ŞÜKÜR :)duyarsin canim bence bu defa biz 6+4 de duyduk cok muthis birsey pitir pitir pitir video cek evde tekrar bakarsin tatlimm
KAnama yok artıkta çok şükür fakat fazla ağrım var. Yorulduğumda ağrımda artıyor. Brde devamlı uyku halindeyiz. iştah falanda yok bakalım umarım keyfi yerindecok sukur sen nasilsin minakin nasil?
Sanırım hamilesinsin canım gözün aydınKızlar merhaba adetime 2 gün var ovulasyon testim bböyle yorumlarmisiniz
KAnama yok artıkta çok şükür fakat fazla ağrım var. Yorulduğumda ağrımda artıyor. Brde devamlı uyku halindeyiz. iştah falanda yok bakalım umarım keyfi yerinde
Sanırım hamilesinsin canım gözün aydın
bencede hamile gorurunuyorsunKızlar merhaba adetime 2 gün var ovulasyon testim bböyle yorumlarmisiniz
cok sukurKAnama yok artıkta çok şükür fakat fazla ağrım var. Yorulduğumda ağrımda artıyor. Brde devamlı uyku halindeyiz. iştah falanda yok bakalım umarım keyfi yerinde
Sanırım hamilesinsin canım gözün aydın
bencede hamile gorurunuyorsun
hamilelik testi yapsana bizede haber ver
ay canim su erkekler yokmu benimkide oyleydi vermiyodu ablasi onu aldi karsisina guzelce konusdu sonra pasa pasa gitdiSelamlar kızlarr gününüz aydın keyifleriniz güzel olsun. Dr. gittim ve negatif çıktı iltahap için ilaç verdi, eşiminsperm testine gitmesi gerektiğini söyledi doktor bende beklemedeyim bakalım beyefendi giderse teste inşallah önümüze bakabileceğiz bu süre içinde saldım çayıra mevlam kayıra artık sperm testi olmadan doktor tedaviye karar veremeyiz dedi üfff yaa sanki çocuğu ben daha çok istiyormuşum gibi hissediyorum
Bencede oyle yap vakit kazanmis olursun.Çok yoğun değil cnm peçeteye geliyor akşam düşündüm de önce hormonlara baktırıp sonrada doktora gideceğim tahlil elimde olursa daha net bilgi alırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?