2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım erkeklerin geneli öyle ama benim eşimde gitmemek için bir sürü şey yapmıştı. Gitmesinede gerek kalmadı gerçi
Gerçekten olabilirmi bu ovulasyon testi ama
Canım bu resimdeki benim ovulasyon ve gebelik testlerim bir bak anlarsın.
cok sukur
dinlen canim cok yorma kendini
Öyle yapmaya çalışıyorum ama 10 saat uyumama rağmen yorgun kalkıyorum. Birde çalışıyorum biliyorsun mümkün mertebe masamdan kalkmamaya çalışıyorum.

Eklentiler

• IMG_3329.webp
    323,4 KB · Görüntüleme: 138
Geçmiş olsun canım erkeklerin geneli öyle ama benim eşimde gitmemek için bir sürü şey yapmıştı. Gitmesinede gerek kalmadı gerçi

Canım bu resimdeki benim ovulasyon ve gebelik testlerim bir bak anlarsın.

Senin baya koyu cnm adetten önce mi sonra mıyaptin

ay canim su erkekler yokmu benimkide oyleydi vermiyodu ablasi onu aldi karsisina guzelce konusdu sonra pasa pasa gitdi
sen de eyer konusa bilecek biri varsa konussun yoksa sen al karsina alnat guzelce
Canımcığım ben konuştum, sürekli doktora gidip geldiğimden belkide yaşadığım düşüklerin onun sperminin morfolijisinden olabileceğini anlattım bana işten izin almam sorun bahanesini söylüyor , bilmesem çalıştığı yeri belki inanıcamda acaba diyorum sonuçların kötü olacağındanmı korkuyor anmadım gitti.

Kizlar doktora gidiyorum aderimde parca parca boyleet parcasi gibi seyler var cok korkuyorum :''(
ınsallah bırsey cıkmaz canım benım benımde oyleydı ekımde doktoru aradım yumurta sayısı fazla olup buyudungunde ve dollenme olmazsa pıhtı gelebilir dedi

belkide soylediyin gibidir yada hastanede basina ne gelecek diye korkuyodur da oyuzden gitmiyordur

hiççç üzülme tatlım erkekler bu konuda tamamen keyfi davranıyorlar ve oldukçada genişler, ben mecbur kaldım eşimi abisine söyledim valla, o da durumumu kendisi dr. olduğundan daha bilimsel anlattı, o da istiyor ancak doğaldan hemen gelsin diyorlar.ancak benim öyle bir şansım yok, dr. ada en son beraber gittik gerçekleri bir bir söyledi benden daha çok bozuldu, şaka falan yapmaya çalıştı ama anladım tabii ben.sende önce tabiki tatlı dilinle ikna etmeye çalış yok olmuyor zor kullan!dr. erkeğin tahliline göre ilaç veriyor tedavi belirliyor sonuçta,ne ile uğraştığımı bilmeliyim diyor.

Aynen öyle benim doktorda aynı şeyi söyledi eşin tek test yapacak ama senin için bir sürü tedavi yöntemi var dedi bunuda sperm testine göre kararlaştırabileceğini bakalım bir kaç gün başının etini yiyeceğim artık

hepimiz çalışıyoruz hepimiz hele ben her dr.a gidişimde ne çok zor izin alıyorum,o bir bahane değil, 3-4 gün ilişki olmayacak ondan test verecek biliyorsun dimi canım?

hepimiz çalışıyoruz hepimiz hele ben her dr.a gidişimde ne çok zor izin alıyorum,o bir bahane değil, 3-4 gün ilişki olmayacak ondan test verecek biliyorsun dimi canım?
Evet canım biliyorum gerçi ben greve gittiğimi söyledim sperm testi verene kadar oynaşma yok dedim bakalım işe yaracakmı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…