- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Geçmiş olsun canım erkeklerin geneli öyle ama benim eşimde gitmemek için bir sürü şey yapmıştı. Gitmesinede gerek kalmadı gerçiSelamlar kızlarr gününüz aydın keyifleriniz güzel olsun. Dr. gittim ve negatif çıktı iltahap için ilaç verdi, eşiminsperm testine gitmesi gerektiğini söyledi doktor bende beklemedeyim bakalım beyefendi giderse teste inşallah önümüze bakabileceğiz bu süre içinde saldım çayıra mevlam kayıra artık sperm testi olmadan doktor tedaviye karar veremeyiz dedi üfff yaa sanki çocuğu ben daha çok istiyormuşum gibi hissediyorum
Canım bu resimdeki benim ovulasyon ve gebelik testlerim bir bak anlarsın.Gerçekten olabilirmi bu ovulasyon testi ama
Öyle yapmaya çalışıyorum ama 10 saat uyumama rağmen yorgun kalkıyorum. Birde çalışıyorum biliyorsun mümkün mertebe masamdan kalkmamaya çalışıyorum.cok sukur
dinlen canim cok yorma kendini
Geçmiş olsun canım erkeklerin geneli öyle ama benim eşimde gitmemek için bir sürü şey yapmıştı. Gitmesinede gerek kalmadı gerçi
Canım bu resimdeki benim ovulasyon ve gebelik testlerim bir bak anlarsın.
bat ne zaman?kızlar bugun benı goren herkes guzellesmıssın dıyor acaba hamılemıyım
Aynen cnm bugün iş yerinde tek olduğum için bi yere gidemem yarın hormonlara bakılacak kötü hissediyorumBencede oyle yap vakit kazanmis olursun.
bat ne zaman?
daha varmis ins ALLAH hamisssindiren geç 20 kasım canım
yok ya ben astım bunları zaten saka yapıyorum :) ben elımden gelenı yapıp Allaha bırakıyorum olmazsada mutlaka bır hikmeti vardırdaha varmis ins ALLAH hamisssindir
ama soyleyenlere cok takma insan dahada umutlaniyor sonra adet olunca kotu oluyor
Canımcığım ben konuştum, sürekli doktora gidip geldiğimden belkide yaşadığım düşüklerin onun sperminin morfolijisinden olabileceğini anlattım bana işten izin almam sorun bahanesini söylüyor , bilmesem çalıştığı yeri belki inanıcamda acaba diyorum sonuçların kötü olacağındanmı korkuyor anmadım gitti.ay canim su erkekler yokmu benimkide oyleydi vermiyodu ablasi onu aldi karsisina guzelce konusdu sonra pasa pasa gitdi
sen de eyer konusa bilecek biri varsa konussun yoksa sen al karsina alnat guzelce
ınsallah bırsey cıkmaz canım benımKizlar doktora gidiyorum aderimde parca parca boyleet parcasi gibi seyler var cok korkuyorum:' '(
belkide soylediyin gibidir yada hastanede basina ne gelecek diye korkuyodur da oyuzden gitmiyordurCanımcığım ben konuştum, sürekli doktora gidip geldiğimden belkide yaşadığım düşüklerin onun sperminin morfolijisinden olabileceğini anlattım bana işten izin almam sorun bahanesini söylüyor , bilmesem çalıştığı yeri belki inanıcamda acaba diyorum sonuçların kötü olacağındanmı korkuyor anmadım gitti.
hiççç üzülme tatlım erkekler bu konuda tamamen keyfi davranıyorlar ve oldukçada genişler, ben mecbur kaldım eşimi abisine söyledim valla, o da durumumu kendisi dr. olduğundan daha bilimsel anlattı, o da istiyor ancak doğaldan hemen gelsin diyorlar.ancak benim öyle bir şansım yok, dr. ada en son beraber gittik gerçekleri bir bir söyledi benden daha çok bozuldu, şaka falan yapmaya çalıştı ama anladım tabii ben.sende önce tabiki tatlı dilinle ikna etmeye çalış yok olmuyor zor kullan!dr. erkeğin tahliline göre ilaç veriyor tedavi belirliyor sonuçta,ne ile uğraştığımı bilmeliyim diyor.Selamlar kızlarr gününüz aydın keyifleriniz güzel olsun. Dr. gittim ve negatif çıktı iltahap için ilaç verdi, eşiminsperm testine gitmesi gerektiğini söyledi doktor bende beklemedeyim bakalım beyefendi giderse teste inşallah önümüze bakabileceğiz bu süre içinde saldım çayıra mevlam kayıra artık sperm testi olmadan doktor tedaviye karar veremeyiz dedi üfff yaa sanki çocuğu ben daha çok istiyormuşum gibi hissediyorum
canımmm sonuçlarınız güzel çıkmış, hadi inşallah ilaçlarla eşinde düzelir,inşallah tez vakitte gelir bebeklerr :)belkide soylediyin gibidir yada hastanede basina ne gelecek diye korkuyodur da oyuzden gitmiyordur
saol bitanem ins ALLAH her kes icin guzel olsun herkesin gelsin minnaki benimkidecanımmm sonuçlarınız güzel çıkmış, hadi inşallah ilaçlarla eşinde düzelir,inşallah tez vakitte gelir bebeklerr :)
Aynen öyle benim doktorda aynı şeyi söyledi eşin tek test yapacak ama senin için bir sürü tedavi yöntemi var dedi bunuda sperm testine göre kararlaştırabileceğini bakalım bir kaç gün başının etini yiyeceğim artıkhiççç üzülme tatlım erkekler bu konuda tamamen keyfi davranıyorlar ve oldukçada genişler, ben mecbur kaldım eşimi abisine söyledim valla, o da durumumu kendisi dr. olduğundan daha bilimsel anlattı, o da istiyor ancak doğaldan hemen gelsin diyorlar.ancak benim öyle bir şansım yok, dr. ada en son beraber gittik gerçekleri bir bir söyledi benden daha çok bozuldu, şaka falan yapmaya çalıştı ama anladım tabii ben.sende önce tabiki tatlı dilinle ikna etmeye çalış yok olmuyor zor kullan!dr. erkeğin tahliline göre ilaç veriyor tedavi belirliyor sonuçta,ne ile uğraştığımı bilmeliyim diyor.
amin inşallah canım benimmmsaol bitanem ins ALLAH her kes icin guzel olsun herkesin gelsin minnaki benimkide
hepimiz çalışıyoruz hepimiz hele ben her dr.a gidişimde ne çok zor izin alıyorum,o bir bahane değil, 3-4 gün ilişki olmayacak ondan test verecek biliyorsun dimi canım?Aynen öyle benim doktorda aynı şeyi söyledi eşin tek test yapacak ama senin için bir sürü tedavi yöntemi var dedi bunuda sperm testine göre kararlaştırabileceğini bakalım bir kaç gün başının etini yiyeceğim artık
Ne guzel bir heyecandir oBENDE BUGÜN DUYDUM CANIM ALLAHA ŞÜKÜR ENDİŞELERİM BU KONUDA ENDİŞEM GEÇTİ ŞÜKÜR :)
Evet canım biliyorum gerçi ben greve gittiğimi söyledim sperm testi verene kadar oynaşma yokhepimiz çalışıyoruz hepimiz hele ben her dr.a gidişimde ne çok zor izin alıyorum,o bir bahane değil, 3-4 gün ilişki olmayacak ondan test verecek biliyorsun dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?