Hamilesin insaAllah:)Kızlar merhaba adetime 2 gün var ovulasyon testim bböyle yorumlarmisiniz
Bilmiyorum ya cok korkuyorum bu pihti gibi degil ya sanki et parcasi cok korkuyorumınsallah bırsey cıkmacanım benımbenımde oyleydı ekımde doktoru aradım yumurta sayısı fazla olup buyudungunde ve dollenme olmazsa pıhtı gelebilir dedi
ınsallah kotu bırsey cıkmaz canım dua et:)Bilmiyorum ya cok korkuyorum bu pihti gibi degil ya sanki et parcasi cok korkuyorum
İns canim ya tek kotu birsey cikmasinınsallah kotu bırsey cıkmaz canım dua et:)
bebeğim teşekkürler...moral bozmak şöyle dursun sevindim aslında çünkü şubata kadar hamile kalmak istemiyordum sonrasında ankaraya gidip geleceğim için ve Allah gönlüme göre verdi...içi su dolu basit bi kistmiş hapla kurtulurum...mogami canim benim cok gecmis olsun telden girdigimden cok gecmisi okuma firsatim olmuyo aen ve elisayi merak etmistim gecikmeniz oldugu icin .kist insallah hemencik gecer hayirli haberler verirsin tedavisi olan bir rahatsizlik sonucta hicc moral falan bozma tatlim Allahim gonlundekini verir insallah
Ayyy okadarda yziyorumbat 20 kasim tedavide 2. Denemem normalle 15. Deneme
çok iyi olmuş hemde gider bu birkaç günün sonunda mecbur kalır testide yaptırırEvet canım biliyorum gerçi ben greve gittiğimi söyledim sperm testi verene kadar oynaşma yokdedim bakalım işe yaracakmı bilmiyorum
Kızlar merhaba adetime 2 gün var ovulasyon testim bböyle yorumlarmisiniz
GünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına
bılmıyorum canım benım cunku gecen ayda hersey cok ıyıydı hatta 4 yumurtam vardı ama olmadı bu ay 2 yumurtam vardı sagda catlamak uzereydı .. progesteron testıde ıyı cıktı ama dollenme oldumu olmadımı bılmıyorum ..bundan sonrası Allahın bılecegı ısHayırlısı olsun canımm desene umutlarr çok inş yakın zamanda güzel haberlerini alırız :)
ayy çok geçmiş olsun canım benımKızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
canim gecmis olsun rabbim kotusunden korusun dualarinida kabul etsin insallah guzel haberlerini alirizKızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
oyyy yesinler paşamızı...totosunu ısırdığım...Adıyla yaşasın inşallah kuzum...gözün aydın olsunGünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına
canım çok çok geçmiş olsun...aman temiz tut enfeksiyon almasın...ayrıca duaların için Allah razı olsunKızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
Canımcığım banada somurtkan surat koyabilirsin ama henüz kırmızılar gelmedi yeni bat tarihim belli değil şu anArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme -------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme -------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Mine_burcu -------------> 25 Kasım ------> 2. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım ------> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa -----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Kızlar merhaba adetime 2 gün var ovulasyon testim bböyle yorumlarmisiniz
bebeğim kırmızılar gelince koyalım istersen ya hamileysenCanımcığım banada somurtkan surat koyabilirsin ama henüz kırmızılar gelmedi yeni bat tarihim belli değil şu an
Geçmiş olsun canım hem sana hem de eşine.. Allah tan ilaç tedavisi var.. Şifa veren Rabbim, bebişte verir canım.. Şimdi rahat bir şekilde tedavinizin sonlanmasını bekleyin.. :)kizlar selam naber?
ben dun doktora gitdim esimin tahlillerine bakildi ve sperm cok iyiydi ama
sizin dilde adi ne bilmiyorum ama hani asagida yumurtacik olurya erkekde
onda sorun cikti bir suru kist cikti
ve doktorum ben bunu ameliyat etsem her seyi alicam ve erkekliyi bitecek
sukur rabbimeki tedaviyle gecekcek bir sey
doktorumda cok sevindiki sorunumuz bu olsun sperim kalitesi olmasaydi isim cok zordu \
ve esime bir suru ilac yazdi ilaclarda ates pahasi
bide serum yazdi veee esim iyneden korkarnapicaz bilmiyorum
bende kan vermisdim prolakTin icin 15,2 cikti cok guzel dedi
bizde durumlar boyle ins ALLAH son tedavimiz olurda bunla hamile kalirim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?