kan testimde negatif canım. Dr. ilaç verdi hafif iltahap varmışbebeğim kırmızılar gelince koyalım istersen ya hamileysen
bebeğim kırmızılar gelince koyalım istersen ya hamileysen
geçmiş olsun kuzum tamam o vakit...kan testimde negatif canım. Dr. ilaç verdi hafif iltahap varmış
Kızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
ama balım ya hamile çıkarsan...var mı gebelik testinmogiş bana da koyabilirsinaçık kahverengiler geldi geliyorlar az az :) birde ov testim t çizgisi c kadar kalın bi ton açığı çıktı dün akşam bende 2 gün daha yapıp bitiriyorum test işini :):):)
ama balım ya hamile çıkarsan...var mı gebelik testin
benim 40.günüm 5 gün gecikti bu sabah bunun biraz açık rengiydi çok ilginç ben anlam veremedim ama sen hamiş olabilirsin :):)
Himmm senin gunun gecmis benim daha 2 gun var hayirlisi cnm
ay canım bende dün 4 gibi yaptım evde gebelik testi yoktu ovü. testi aynı böyle çıktı , bu sabah da gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim şimdi 3 te sonuç çıkacak , sende gebelik testi yapsana silik falan çıkar belki.
ama balım ya hamile çıkarsan...var mı gebelik testin
ben kan testi yaptırıp negatifi gördüm ondan diyorum ama burda öyle çıkan çoğu kişi hamiş çıktı tabi kısmet kesin diyemeyiz inş sende hamişsindir :)
anladım kuzum o vakit ben suratı koyayım listeyeyok elde avuçta hepsini tükettim :)ama pazartesi kan testinde 1.31 i gördüm hem kahverengiler geldi ovtesti bana numara yapıyor olabilir :) bi tanıdığımız falda adet göreceksin bebiş gelecek dedi önümüzdeki ay FAL OV TESTİ NORMAL TESTLER YASAK
artık napıyoruz asla bebiş olayını düşünmüyor hayatımızı yaşıyoruz....anlaştık mı hatun
artık napıyoruz asla bebiş olayını düşünmüyor hayatımızı yaşıyoruz....anlaştık mı hatun
aynen bacım...gazan mübarek ola...öperimevet kesinlikle bu ay ve bundan sonrası için her şşeyden arınmış halde sahalara dönüyorum kendime ve kiloma bakıcam ov testlerine paraları bayılıp kendime iş çıkarmıyorum
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM DİKKAT ET İNŞALLAH ALLAH DUANI KABUL EDER CNM :) İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT SAHİBİ OLURKızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?