2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sen bir git bakalım ne diyecek b u doktorun inşallah güzel şeyler söyler mutlaka haberdar et
gittim canım elimdeki patolji sonucunu ve raprlarımı gösterdim 6 ay geçti dedim hiç muayene olmadık daha dedim...o da bi bakalım dedi. normal ultrasyonla baktı iyi hiçbirşey yok dedi...yalnız sol overde kist diyordu raporda dedim...o da o önemli değil her kadında olağan birşey dedi...adet döneminden sonraki atılamayan yumurtalar onu oluşturur snraki döngüde onlar düzelir dedi...kısacası hiçbişey yokmuş...bu doktorun dediğini dedim o da senlik öyle bir durum yok dedi...peki bundan sonra aynı şeyler olabilir mi dedik dr dabişey olmaz sen bebek düşünmene bak dedi...valla bundan sonra Allah yoluna gidiyoz...böyle olunca drlar bişe demeyince aslında artık pekte umursamaz oluyorum galiba artık...olana kadar devam etcez artık....

Benim 2 gün geçmişti canım BAT tarihini

MINIKKUS1 kesin emin olmadan neden cizdiriyorsun bak benim ufaklık 2 doktoru yanıltmıştı. Seninkide süpriz yapabilir.

hyb77 hoş geldin
Hoşbuldum sebebiumut nasılsın senin geçmişini okudum çok duygulandım neler atlatmışsın bebeginde hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla al kucağına inşaallah

Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hoşbuldum sebebiumut nasılsın senin geçmişini okudum çok duygulandım neler atlatmışsın bebeginde hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla al kucağına inşaallah
Canım evet baya şey atlattık, atlatmaya devam ediyoruz.
Sanırım bu o kadar sıkıntı arasında minnak bir mucize olarak geldi.
Kaybetme korkusu yaşıyorum her an ama olsun varlığını bilmek güç veriyor bana

canım beni yazmıştın ama şimdi göremedim ben adet oldum..yeni bay 9 aralık..

ben geliyorum siz gidiyorsunuz siz geliyorsunuz ben gidiyorum bugün bi görüşemedik ya saklambaç mı oynuyoruz

canım kırmızıları gördüm :):) geldi yoğunluğuna bakıcaz ama artık oldu saydım :):):)
Moralimizi bozmadan önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman desene eşinin daha çok çekiceği var
Hoş benimkide çekiyor 3 ay yasak belki daha fazla bizde

Moralimizi bozmadan önümüzdeki maçlara bakıcaz o zaman desene eşinin daha çok çekiceği var
Hoş benimkide çekiyor 3 ay yasak belki daha fazla bizde

sonunda bezelyeyide aranıza alıp aşk yaşarsınız sabredin bakalım :) allahım size sağlık versinn bebiş uslu durur annesiyle babasıda hasret giderir :) yazık erkeklere bi yapmaktan bi de yapmamaktan perişanlar

sonunda bezelyeyide aranıza alıp aşk yaşarsınız sabredin bakalım :) allahım size sağlık versinn bebiş uslu durur annesiyle babasıda hasret giderir :) yazık erkeklere bi yapmaktan bi de yapmamaktan perişanlar
Zaten ayar yok ya olsun diyoruz ya olmasın.
Onlarda şaşkaloz oldular sayemizde

Verdim 2 kilo felan ama daha bir ay oldu veririm inşallah senin boyun ve kolon kaç benim 1 70 boy kilo 71 65 olmam lazımmış
canım kırmızıları gördüm :):) geldi yoğunluğuna bakıcaz ama artık oldu saydım :):):)
geçmiş olsun canım hayırlısı ve zamanı böyleymiş demekki benimde adet dün bitti....hızlı kızım yaw bendene ara oluyom ne ara bitiyo anlamış değilim ama üstümden öyleee sıkıntılar gidiyor ki canım anlatamam yani...çok şükür diyorum...galiba zamanın ilerlemesi işime de yarıyo hani...daha şurda 1 sene 3 ay evliyiz...olana kadar da bekleriz...geçem günler keyfe keyif dicezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…