evet canım ilerde arayacaz sanırım bu zamanları çocuklu arkadaşlar banada hep öyle diyor. İşlerin düzene girsin daha rahat olursun sende.Bende öyle düşünüyorum aslında araştırılsın istiyorum ama hem doktor gerek görmedi hemde artık biraz dinlenmek istiyorum allah korusun ikinci durumda olursa o zaman araştırırım .diyorum bir ay daha rahatız eşimle rahatça ilişki var işte iki kişi yapabileceklerimizi rahatça karışan görüşen olmadan yapıcaz ilerde ararız bu günleri deyip rahatlıyorum kendimi. birde benim staj olayım var 18 ayım kaldı diyorum oda ilerler bu arada :) hep olumlu taraflarını görüyorum rabbim hayırlı zamanda uygun görürse verecektir inşallah :)
geçmiş olsun canım hayırlısı ve zamanı böyleymiş demekki benimde adet dün bitti....hızlı kızım yaw bendene ara oluyom ne ara bitiyo anlamış değilim ama üstümden öyleee sıkıntılar gidiyor ki canım anlatamam yani...çok şükür diyorum...galiba zamanın ilerlemesi işime de yarıyo hani...daha şurda 1 sene 3 ay evliyiz...olana kadar da bekleriz...geçem günler keyfe keyif dicezzzz
evet canım ilerde arayacaz sanırım bu zamanları çocuklu arkadaşlar banada hep öyle diyor. İşlerin düzene girsin daha rahat olursun sende.
sonuçlar ne zaman belli oluyor test yapmıyor musun?
Kesinlikle şekerimm hem ne oara oluyo bitiyor kısmı gayet iyi :)) bundan sonra keyfe kedere artık aralık pes ettiğimiz ay keyfe kedere ayı saldık çayıra
Cuma günüm benim cnm o güne kadar test yapmicam belkide yoktur ovulasyon testi yanıltabilir nebileyim iişte
ya bu arada canım sen hiç öyle kontrol oldun muKesinlikle şekerimm hem ne oara oluyo bitiyor kısmı gayet iyi :)) bundan sonra keyfe kedere artık aralık pes ettiğimiz ay keyfe kedere ayı saldık çayıra
aynen canım biraz moral herşeyden iyi geliyor...şu sıralar zaten eşimin sınavları var çalışıyor...varmıl bir hayr bunda da dedik...sonra da şehir turu mu yapsak ne aklımızdan öle geçiryoz...bazı şeyleri biz abartıyz galiba ha olduydu olacaktı olmadıydı derken yazık kocalar sıkıntıya giriyoreşime kalsaaa daha erkenki diyooo....
ya bu arada canım sen hiç öyle kontrol oldun mu
Kizlar doktordan geldimbu sefer ozele gittik esim sperm testi yaptirdi normal cikti.ultrason da bakti bana sol tarafimda yumurta varmis.kasigimda agri hissedince iliskiye girin dedi.Lh icin ayin 24 unde tekrar kan vericem.genel olarak bi problem yok her sey normal gozukuyor. testler icin ve doktor o testlere bakti diye bir suru para baydim icim gitti.2 dk ultrason icin 80 € para aldilar sinir oldum.
bana var gibi geliyor evet bende gördüm ama benimki tuhaftı ay içindede zaten :) ben olsam dayanamazdım ama sen dayan eğer dayanabiliyorsan boş yere testlere para verme geçerse iki üç gün sonra kan testi yaptırırsın en güzeli:)
ooooooo çk pahalıymış canımmm nerde bu özel hastane bende bugün gittim devlete benim başımdan 6 önce kürtaj geçmiştide....hem onu dedim raporlarımı gösterdim yeniden bebek düşünmek için durum vaiyet nedir die bakalım dedik...doktor sadece normal ultrason yaptı hiçbişeyin yok dedi...seni nasıl muyane etti...bide fazla üstüne düşmicem artık isterse 1 sene sonra olsunKizlar doktordan geldimbu sefer ozele gittik esim sperm testi yaptirdi normal cikti.ultrason da bakti bana sol tarafimda yumurta varmis.kasigimda agri hissedince iliskiye girin dedi.Lh icin ayin 24 unde tekrar kan vericem.genel olarak bi problem yok her sey normal gozukuyor. testler icin ve doktor o testlere bakti diye bir suru para baydim icim gitti.2 dk ultrason icin 80 € para aldilar sinir oldum.
Esimde oyle diyor cocuk olsun parayi dusunme diyor ama karsiligini alsam acimam.bse yaptiklari da yoktu.adam bilgilerimi aldi testler uzerine konustu o kadar.yaptigina karsilik aldigi para cok.yoksa yeterki cocuk olsun acimam paraya.iyisin ya bırak gitsin paralar çok şükürr hadi gözünaydın çok sevindim :)
aynen canım bunları yaparken zaten zaman daha çabuk geçiveriyor...biraz mutluluk hrmonları harekete geçmeli...aman durrrr durduğun yerde korunma herşey zamanıyla güzel....eşim tarafından teyzesinin kızı var benimde liseden arkadaştı...onların durumları çok fena canım 1 sene oldu daha hiç ilişkiye girememişler oğlanda sıkıntı var heralde...tedavi görüyor sanırsam...ailede en başta bilmiyo tabi...artık bebek die zorlayınca söylüyorlar...ve kızın üstünde inanılmaz baskı vardı evleri ayrı ama hep hergün birlikteler...şimdi bu durumları ortaya çıkınca çok rahatladımn diyor sanki eşimle yeni evliyiz gibi herşeyimi yeni yaşıyorum diyor...yani beterin beteri var...ya gezmemiz görmemiz gereken yerler hoplamalı zıplamalı boğuşmalarımız var daha yaşanacak nerde film izlicem bebiş varken kocamla battaniyenin altında :) ya da nerde hemen korunmadan ilişki yaşıcaz ya da h sonu uykumuzu alana kadar uyuyup başbaşa kahvaltı edip kafamıza göre gezicez işte bunlara iyice doyalım :) bebişte o arada gelir kısmetse bence zamanımızı kendimize heba etmeyelim :) bak biraz daha konuşursam korunmaya başlarız
yani yumurtalık takibi olsaun rahim filmi olsun eşin falan test yaptırnız mı canımnasıl yani ?
Esimde oyle diyor cocuk olsun parayi dusunme diyor ama karsiligini alsam acimam.bse yaptiklari da yoktu.adam bilgilerimi aldi testler uzerine konustu o kadar.yaptigina karsilik aldigi para cok.yoksa yeterki cocuk olsun acimam paraya.
Canim yurtdisindayim burda cocuk isteyenler icin ozel bi bolumdu.kendi doktorumda ucretsiz yaptirabilirdim ama gun cok zor veriyolar.mecbur kaldim 24 unde bidaha gidip test icin bayicam.ooooooo çk pahalıymış canımmm nerde bu özel hastane bende bugün gittim devlete benim başımdan 6 önce kürtaj geçmiştide....hem onu dedim raporlarımı gösterdim yeniden bebek düşünmek için durum vaiyet nedir die bakalım dedik...doktor sadece normal ultrason yaptı hiçbişeyin yok dedi...seni nasıl muyane etti...bide fazla üstüne düşmicem artık isterse 1 sene sonra olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?