2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

herşeyi doyasıya yaşayacağızz her şeyi her ay bebeğide çocuksuzluğuda bekarlığı evliliği hepsini

yani yumurtalık takibi olsaun rahim filmi olsun eşin falan test yaptırnız mı canım

ben ağustosta düşük yaptım doktor bana ağustos ve eylülde baktı her şey gayet iyi dedi ultrasonda hamiş kalabiliyorsun dedi başka bir şeye gerek duymadı çok şükür ama tabi deneriz bundan sonrası için 5 6 ay olmazsa o zaman tüm kontrolleri yaptırırız:)

Canim yurtdisindayim burda cocuk isteyenler icin ozel bi bolumdu.kendi doktorumda ucretsiz yaptirabilirdim ama gun cok zor veriyolar.mecbur kaldim 24 unde bidaha gidip test icin bayicam.
hımm anladım canım ama orası daha iyi bence türkiyede sağlığın bi önemi yok bence:)sıkıntı olmasın yeterki hayırlsı olsunnn...bu devirde özel işliyo zaten verdin mi parayı sperm testide yaparlar yumurtalık takibide devlette ne arar....

anladım canım bana saçma gelen bugün şey oldu normal ultrasyonla baktı hiçbişe yk dedi iyi dedi...hani vaginal ultrasyn yapmadı...ve sağ ve sol overlere öle ultrasyonla bakmadı sankii sadece dümdüzzz baktı anlamadımmm ama işte devlettt hastanesi adam geliyo oturyo orya...şeytan diyoki git özele bas parayı yaptır herşeyini çıkan raporuda al götür doktorun yüzüne çalama artık umursamak istemiyorum canım ya çk sıkıldımmmm

yavrucuğum sen en son ne zaman test yaptın.....tıpış tıpış doktora git bakim hımmm

yavrucuğum sen en son ne zaman test yaptın.....tıpış tıpış doktora git bakim hımmm

canım p tesi kan testi yaptırdım 1.31 i gördüm dün kahverengi geldi bugünde öyle öğleden sonra kırmızıyı gördüm bulanıkta olsa :) yani bu durumda 5 gün gecikmiş oldu onuda havalar kilo vs den saydık :)

Benim adetime 12 gün var bu gün sabah sabah midem fena bulandı ve kustum göğüsümün biri ağrıyor el vurduqda inşallah hamile olurum
aaaa bat daşım gelmiş .....bende de göğüs acısı var bide kuru karın ağrısı başkada bişi yok zaten bebek olsada bu kadar zaman önce belli olmaz .....hayırlısıyla inşallah hamileyizdir

kız sen de benim gibi adet döngün bayağı uzun adetin kaç gün sürüyo benime yarışıyor mu yoksa "8"

benimde doktor normal ultrasonla baktı sonra sadece smear alınan şeyle akıntıma baktı görmek isterim dedi . ama ben bu ay enfeksiyon olduğum için başka doktora gittim oda iyi dedi :) vajinal le kontrol etti boşver gitme özelede bende gitmiyorum bir süre böyle gitsin sonra düşünürüz :) eşinde erken diyormuş

Benim günüm cuma a tatlım senin gününun ne zaman inş benimde vvardır senin gibi sen gebelik testinde görmüşsun zaten cçizgiyi hayırlısı olsun

aynı sen gibiyim bat 14 kasım ilk ovülasyon testi yaptım senin gibi çıktı koyuluk birbirine çok yakındı , bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım birazdan almaya gidicem sonucumu yazarım. o yüzden dedim sana da gebeliktesti yap diye .

bu arada svai5 seni bu sabah işe gelirken aklımdan geçirdim bu kız niye hiç girmiyo dur ben bugün onu sorıyım dedim baktım ki sen yazmışsın bile izmirden döndüm diye :)

Yok en son pelin karahan yaptı sanırım bebek gelmeden önce verilen bir parti değil mi o :):)
şimdi böyle alınacaklar listesi yapılıyo gelenler de hediye olarak o listeden bişi alıyo veyada liste daha önceden hazırlanıp veriliyo da alıp o partiye mi geliyolar bu tarz bişi ama tam olarak öğrenmem lazım

iyi canim o zaman kurtulursun tabi cok surmez git gel islerini hallet sonrada keyifle rahatlikla hamis kaliver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…