Zaten bidahaki testi iptap edicem aralik 10 da kendi doktorumda randevum var o zaman soylerim o ucretsiz herseyi yapar.benim doktorum zaten ozel gbi hastanede degil ama sigorta ile anlasmali.saglik sistemi burda daha iyi para acisindan ama doktorlar turkiye de daha iyi ve deneyimli.hımm anladım canım ama orası daha iyi bence türkiyede sağlığın bi önemi yok bence:)sıkıntı olmasın yeterki hayırlsı olsunnn...bu devirde özel işliyo zaten verdin mi parayı sperm testide yaparlar yumurtalık takibide devlette ne arar....
şimdi böyle alınacaklar listesi yapılıyo gelenler de hediye olarak o listeden bişi alıyo veyada liste daha önceden hazırlanıp veriliyo da alıp o partiye mi geliyolar bu tarz bişi ama tam olarak öğrenmem lazım
Geçmiş olsun cnaım.. İnşaAllah ciddi birşey değildir...Kizlar doktora gidiyorum aderimde parca parca boyleet parcasi gibi seyler var cok korkuyorum:' '(
pıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...ınsallah bırsey cıkmaz canım benımbenımde oyleydı ekımde doktoru aradım yumurta sayısı fazla olup buyudungunde ve dollenme olmazsa pıhtı gelebilir dedi
pıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...
Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine... Şimdi nasılsın? biraz daha iyi oldun mu?Kızlar bugün elim kesildi sinirim biraz zedelenmiş parmağım uyuşuk dikiş attırmadım ama geçecekmiş şükür. Sağlık herşeyin başı bütün canım sanki elimde atıyorduherşeyin başı sağlık. O can havliyle benimve tüm isteyenler için evlat yalvardım Allah inş dualarımızı kabul eder
sonunda bezelyeyide aranıza alıp aşk yaşarsınız sabredin bakalım :) allahım size sağlık versinn bebiş uslu durur annesiyle babasıda hasret giderir :) yazık erkeklere bi yapmaktan bi de yapmamaktan perişanlar
Oyy kuzum yeni gördüm...kayinvalidemdeyiz cumaya kadar burdayız bir size bakayim demiştim...iyiyiz sukuuur, sen kırmızılati görmüşsun, bu ay sıkı tut he :) inşaAllah gelir bebisler :)SirriEyvan ım nasılsınızzz:))
Rabbim kolaylık versin canım.. Hem, boşver sen sağı solu, önce keyfine bak.. Bebişin de en güzel zamanda gelecektir göbüşüne :)kızlar çok çalışıyorum mesai de kalıyorum tekstil işi zor akşam elime telefonu alıyorum kayin valideme batiyo iki mj atamiyorum rahat rahat paydos tan paydosa bakabiliyorum tek tesellim eşimle beraber çalışıyoruz onu gun boyu görüyorum akşamlarida k.v. denle oturuyoruz heray ben regli oluyorum tanidiklarim hamis oluyor benim de bebeğim olsa öperim onu ben
Oyy kuzum yeni gördüm...kayinvalidemdeyiz cumaya kadar burdayız bir size bakayim demiştim...iyiyiz sukuuur, sen kırmızılati görmüşsun, bu ay sıkı tut he :) inşaAllah gelir bebisler :)
Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Evet canim ben sordum cok pihti geldi acaba kimyasal gebelikmi yasadim dedim oda oyle soyledipıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...
Canim eklesene bakip heyecanlanalimKızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine... Şimdi nasılsın? biraz daha iyi oldun mu?
Kıyamam canım yaa.. İnşaAllah gördğün gibidir..Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
hayırlı olsun canım... bende merak ediyordum sonucunu... Rabbim inşaAllah devamı getirir.. Doğduğu günü görürsün bacım... Ayy halsizdim çok fena gözlerimi açamıodum; şimdi yüzümde bir gülümseme.. ne kadar mutlu oldumm :)Kızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?