2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Zaten bidahaki testi iptap edicem aralik 10 da kendi doktorumda randevum var o zaman soylerim o ucretsiz herseyi yapar.benim doktorum zaten ozel gbi hastanede degil ama sigorta ile anlasmali.saglik sistemi burda daha iyi para acisindan ama doktorlar turkiye de daha iyi ve deneyimli.

Bilemiyorum ki eski köye yeni adet

ınsallah bırsey cıkmaz canım benım benımde oyleydı ekımde doktoru aradım yumurta sayısı fazla olup buyudungunde ve dollenme olmazsa pıhtı gelebilir dedi
pıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...

pıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...

benim evlenmeden önce öyle gelirdi daha önceki yıllarda parça parça bende normal diye düşünüyordum :)

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine... Şimdi nasılsın? biraz daha iyi oldun mu?

kızlar çok çalışıyorum mesai de kalıyorum tekstil işi zor akşam elime telefonu alıyorum kayin valideme batiyo iki mj atamiyorum rahat rahat paydos tan paydosa bakabiliyorum tek tesellim eşimle beraber çalışıyoruz onu gun boyu görüyorum akşamlarida k.v. denle oturuyoruz heray ben regli oluyorum tanidiklarim hamis oluyor benim de bebeğim olsa öperim onu ben

sonunda bezelyeyide aranıza alıp aşk yaşarsınız sabredin bakalım :) allahım size sağlık versinn bebiş uslu durur annesiyle babasıda hasret giderir :) yazık erkeklere bi yapmaktan bi de yapmamaktan perişanlar

Rabbim kolaylık versin canım.. Hem, boşver sen sağı solu, önce keyfine bak.. Bebişin de en güzel zamanda gelecektir göbüşüne :)

Oyy kuzum yeni gördüm...kayinvalidemdeyiz cumaya kadar burdayız bir size bakayim demiştim...iyiyiz sukuuur, sen kırmızılati görmüşsun, bu ay sıkı tut he :) inşaAllah gelir bebisler :)

bu ay saldım çayıra hep beraber kv deydin doğru şimdi besliyodur seni nasıl kıyamam size sıcak sıcak oturun torun muhabbetleri yapın ne güzel

Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim

ayyyyyyyyyyyyy inşallah öyledirrr rabbimden hayırlısı hemen kana gitsen ??

Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Canim eklesene bakip heyecanlanalim

Kıyamam canım yaa.. İnşaAllah gördğün gibidir..

Kızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
hayırlı olsun canım... bende merak ediyordum sonucunu... Rabbim inşaAllah devamı getirir.. Doğduğu günü görürsün bacım... Ayy halsizdim çok fena gözlerimi açamıodum; şimdi yüzümde bir gülümseme.. ne kadar mutlu oldumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…