- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
kaç aylık evlisin sen canımBilemiyorum ki eski köye yeni adet
aaayyy hadi inşallah....hayırlı olsun canımKızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
git tabi canım bak sana örneğim ben...korkma tatlım niye korkasın bi sorunun var ve bunu erkenden öğrenmen ve tedavi olman en iyisi
Aynen oyle canim. Senin de bir oglun olacakmis Allah'in izniyle. Allah sunnetini dugununu de gostersin insallah. Bakalim biz neler yapicaz. Pazartesi kontrol var ama cinsiyeti belli olmaz hrhalde daha.Anladım canım böyle bır durum varsa soylememekle cok ıyı yapmıssınız canım ınsalalh bebegınızı sag salım kucagınıza alırsınız onemlı olan bu kımın ne dedıgıın onemı yok :)
Amin canim:))) bu arada benden de gunaydin. Gecikmeli ama n'apalim:)Gününüz aydın olsun hatunlar.. Gününüz bereketli, işleriniz rast gitsin. Elinize gelen işleri bir çırpıda hallediverin...
Hamişlerimize Rabbim yardım etsin, hastalıkları kem gözleri onlardan ırak eylesin..
Hamiş yolunda olanlara da Rabbim sabır versin, onlar da bir an önce olumlu sonuçlar alsınlar..
Hastane yollarına düşenler ve benim gibi düşecek olanlara da Rabbim hayırlı tahlil sonuçları versin :)
Gününüz musmutlu olsun cicişler
Canim masallah:))) benim de kerem diye bir yegenim var burda. Bir de furkan. Cok seviyorum ikisini de. Allah'in ayni tatlilikta, akilda bir ogul versin insallah. Benim gunum senden bir hafta sonra. Pazartesi gunu kontrol var, ogrenebilir miyiz ki acaba?GünaydıN kızlar Nasılsıniz ben iyiyim şükür dün ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.2 çıktı normal yani inşallah test de temiz çıkar cinsiyeti de öğrendik erkekismi de Kerem olacak inşallah darısı sizlerin başına
Allah razi olsn rabbim tum isteyenlere nasip etsin az once aldm hcg yi 7 haftalik misiz
Canim erkeklerin boyle seyleri once kafalarinda asmalari gerekiyor. Benim esimde disciye gitmek icin uc hafta deli gibi agri cekmisti. Biraz zaman ver. Bir iki haftaya gider. Arada tatli sekilde hatirlat ama. Insallah bir sikinti olmaz da ugrasmazsiniz fazla.Canımcığım ben konuştum, sürekli doktora gidip geldiğimden belkide yaşadığım düşüklerin onun sperminin morfolijisinden olabileceğini anlattım bana işten izin almam sorun bahanesini söylüyor , bilmesem çalıştığı yeri belki inanıcamda acaba diyorum sonuçların kötü olacağındanmı korkuyor anmadım gitti.
pıhtı gibi gelmesinin sebebi o muymuşş... benim de bu adetim de öyle oluyor.. heralde önemli değildir die sallamıodum...[/QUOTE
Doktora gittim muane etti bi sikinti yok dedi kan tahlili verdim hamile degilim degerler gayet iyi dedi sikinti stres ve uzuntuden boyle olmus allaha sukur kotu birsey yok ama hamilede degilim
Evet erkek çok sağol canımgüle güle büyüsün kerem bebek :):)bu gidişler bol bol pipili ultrasonlar göreceğiz
Sağol kuzum darısı hayırlı zamanda başınaoyyy yesinler paşamızı...totosunu ısırdığım...Adıyla yaşasın inşallah kuzum...gözün aydın olsun
canım çok çok geçmiş olsun...aman temiz tut enfeksiyon almasın...ayrıca duaların için Allah razı olsun
esra cinsiyeti belli oldu mu ayy ne güzel maşallah erkeğineEvet erkek çok sağol canım
inşallah canım inşallah öğrenrsin bence ama erkekse daha erken gösteriyor kızsa daha geçCanim masallah:))) benim de kerem diye bir yegenim var burda. Bir de furkan. Cok seviyorum ikisini de. Allah'in ayni tatlilikta, akilda bir ogul versin insallah. Benim gunum senden bir hafta sonra. Pazartesi gunu kontrol var, ogrenebilir miyiz ki acaba?
Evet tatlım Teşekkürleresra cinsiyeti belli oldu mu ayy ne güzel maşallah erkeğine
hım anladım canım yaşayan bilir tabiii orda doktorlar nasıldır bilemem tabi...ama emin olll vicdandan yoksun drlarda var...Zaten bidahaki testi iptap edicem aralik 10 da kendi doktorumda randevum var o zaman soylerim o ucretsiz herseyi yapar.benim doktorum zaten ozel gbi hastanede degil ama sigorta ile anlasmali.saglik sistemi burda daha iyi para acisindan ama doktorlar turkiye de daha iyi ve deneyimli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?