2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

git tabi canım bak sana örneğim ben...korkma tatlım niye korkasın bi sorunun var ve bunu erkenden öğrenmen ve tedavi olman en iyisi

Selamm canım

Bugün 43. günümdü ve hala adet gelmedi.... Öğleden sonra doktora gittim yumurtlama tembelliğim olduğunu ve çok geç çatlama olduğunu söyledi doktor. 3 tüp progestan iğne oldum . 3-4 gün içinde adet olacağımı ve adetimin 2 yada 3. günü gelip bazı hormon testlerini yaptırmamı söyledi. Hormonal birşey olduğunu söyledi....
Bakalım inşallah kan testlerinde kötü birşey çıkmaz.. ben de tiroid vardı eskiden sonra düzelmişti muhtemelen yine tiroid sorunu olabilir.. Bekleyip göreceğiz artık :)

Aynen oyle canim. Senin de bir oglun olacakmis Allah'in izniyle. Allah sunnetini dugununu de gostersin insallah. Bakalim biz neler yapicaz. Pazartesi kontrol var ama cinsiyeti belli olmaz hrhalde daha.

Amin canim:))) bu arada benden de gunaydin. Gecikmeli ama n'apalim:)

Canim masallah:))) benim de kerem diye bir yegenim var burda. Bir de furkan. Cok seviyorum ikisini de. Allah'in ayni tatlilikta, akilda bir ogul versin insallah. Benim gunum senden bir hafta sonra. Pazartesi gunu kontrol var, ogrenebilir miyiz ki acaba?

Canim erkeklerin boyle seyleri once kafalarinda asmalari gerekiyor. Benim esimde disciye gitmek icin uc hafta deli gibi agri cekmisti. Biraz zaman ver. Bir iki haftaya gider. Arada tatli sekilde hatirlat ama. Insallah bir sikinti olmaz da ugrasmazsiniz fazla.

Esimle konustugumda igneden falan degil doktorum kotu haber vermesinden veya "neden bakmadin bu dislere?" Demesinden deli gibi korkuyordu. Degisik bir kafa yapilari var:))

Doktora

Belkide ben yanlis görüyorum ama var gibiii

Sağol kuzum darısı hayırlı zamanda başına

kızlaaaaar bugün kö y okuluna görevlendirme gittim :) bu kadar mı efendi olur bi öğrenci.. valla şehirde ilçede bizi parmağında oynatıyorlar ama köyde saygı,ilgi, can kulağıyla dinleme valla çok beğendim, öğretmenim çay getireyim mi, tamam öğretmenim, şunu nasıl yapsam öğretmenim, ayakta kalmayın şöyle oturun valla bi kıymet yapıyorlardı noluyo diye şaştım efendi, sevimli maşallah onlara diyorum bizimkiler örnek alsalar diye, sözümona bizdekiler öğretmen, doktor filan falan öğrencileri ama bugünkülerin yanından geçemezler anlayacağınız önce istemedim gitmeyi ama sonra gittiğime çok memnun oldum :) herkese iyi akşamlar :)

inşallah canım inşallah öğrenrsin bence ama erkekse daha erken gösteriyor kızsa daha geç

hım anladım canım yaşayan bilir tabiii orda doktorlar nasıldır bilemem tabi...ama emin olll vicdandan yoksun drlarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…