2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benim 17 si ama erken gebelik negatif bu ayda boşagitti yumurtacım rezervlerim sağlıklı olsun inş olur bigün

Yok en son pelin karahan yaptı sanırım bebek gelmeden önce verilen bir parti değil mi o :):)
Evet ya amerikan adeti normalde ama turkiye'de de baslamis. Kardesim soylemisti. Aslinda mantikli birsey. Burdakiler bir magazaya veya amazon'a falan ihtiyaclarini listeliyorlar, bebek bezine varasiya. Isteyenden oradan girip kesesine gore hediye aliyor. Baby shower'i ya kendilei organize ediyorlar ya da cok yakinlari.

Biz de arkadaslara yapmistik. Ama Turkler olarak biz arkadaslara surpriz yaptik, ve hediyeleri herkeskafasina gore aldi. Malum bizde hediye istemek garip karsilandigindan. Ama guzel oluyor ve hediyeler dogumdan once geldigi icin bazi seyleri almana gerek kalmiyor. Mesela gelen hediye kartlarini birlestirip bebek araabasi car seat vs. alabilirsiniz. Turkiye'de nasil yapiyorlar bilen varsa ben de ogreneyim hem:)))

Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Canim ben de saklayayim demistim, kuruyunca cizgi iyice siliklesiyor. Aksam bisey gorunmezse uzulmeyin. Yarin sabah ilk tuvaletinde tekrar yap testi:))

Hayirli olsun bu arada:)) kan sonucuna baktirinca onu da yaz olur mu?

Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim

Ben pasta almistim o aksam. Canim eve bir geldi deli gibi isi var. malum akademisyen olunca ev is farketmiyor, her yerde calisiyorsun. Gece isi bitene kadar beklemistim soylemek icin:))

Ben de bugun biraz tembellik yaptim, saat 11 oldu hala evdeyim. Ogleden sonra gidicem laba artik:))

inşallah canım inşallah öğrenrsin bence ama erkekse daha erken gösteriyor kızsa daha geç
Hayirlisi olsun da. Hic onemli degil erkek olsun kiz olsun. Sadece merak ettim de. Allah'in sagliklisini vrsin yeter:)

bende kilo vereyim diyorum ama ne zaman çabalasam biraz daha alıyorum sinirlerim bozuluyor.
ben de kendi kendime yaparken öyle oluyo canm bir hafta çok iyi gidiyo sonra salıyodum ama bu sefer bu forumda cuma zayıflama yarısması diye topik var bi takıma katıldım onlardan korkuma yaklaşık 2kilo verdim 1haftada devam ediyorum hem motive oluyorum iyi oluyo

Canim ben de saklayayim demistim, kuruyunca cizgi iyice siliklesiyor. Aksam bisey gorunmezse uzulmeyin. Yarin sabah ilk tuvaletinde tekrar yap testi:))

Hayirli olsun bu arada:)) kan sonucuna baktirinca onu da yaz olur mu?
tesekkur ederım canım yarın ıse gıdıcem cuma gunu dırek kan testıne kosarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…