- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
benim 17 si ama erken gebelik negatif bu ayda boşagitti yumurtacımaynı sen gibiyim bat 14 kasım ilk ovülasyon testi yaptım senin gibi çıktı koyuluk birbirine çok yakındı , bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım birazdan almaya gidicem sonucumu yazarım. o yüzden dedim sana da gebeliktesti yap diye .
olsun inş canım olmadı diğer aylarda olsun okBende bende bende istiyorum ama kasım olsun ne olur
hamilesin bence canımmm:)Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
gördüm valla çizgiyi inş hamişsindir tatlım :)Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
Sagol bitanem ins ALLAHGeçmiş olsun canım hem sana hem de eşine.. Allah tan ilaç tedavisi var.. Şifa veren Rabbim, bebişte verir canım.. Şimdi rahat bir şekilde tedavinizin sonlanmasını bekleyin.. :)
adetin geçmiş miydiBelkide ben yanlis görüyorum ama var gibiii
Evet ya amerikan adeti normalde ama turkiye'de de baslamis. Kardesim soylemisti. Aslinda mantikli birsey. Burdakiler bir magazaya veya amazon'a falan ihtiyaclarini listeliyorlar, bebek bezine varasiya. Isteyenden oradan girip kesesine gore hediye aliyor. Baby shower'i ya kendilei organize ediyorlar ya da cok yakinlari.Yok en son pelin karahan yaptı sanırım bebek gelmeden önce verilen bir parti değil mi o :):)
Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
Canim ben de saklayayim demistim, kuruyunca cizgi iyice siliklesiyor. Aksam bisey gorunmezse uzulmeyin. Yarin sabah ilk tuvaletinde tekrar yap testi:))Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Kızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
Masallah:))Kızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
Hayirlisi olsun da. Hic onemli degil erkek olsun kiz olsun. Sadece merak ettim de. Allah'in sagliklisini vrsin yeter:)inşallah canım inşallah öğrenrsin bence ama erkekse daha erken gösteriyor kızsa daha geç
ben de kendi kendime yaparken öyle oluyo canm bir hafta çok iyi gidiyo sonra salıyodum ama bu sefer bu forumda cuma zayıflama yarısması diye topik var bi takıma katıldım onlardan korkuma yaklaşık 2kilo verdim 1haftada devam ediyorum hem motive oluyorum iyi oluyobende kilo vereyim diyorum ama ne zaman çabalasam biraz daha alıyorum sinirlerim bozuluyor.
selam tatlım:)Slm mogiş ve afrodit ve bütün hatunlar
ben degit tabi ihmale gelmez bu işler anacım...bir an önce ol adette git bakalım ne diyecek merak ettim bak şimdi
Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
tesekkur ederım canım yarın ıse gıdıcem cuma gunu dırek kan testıne kosarım :)Canim ben de saklayayim demistim, kuruyunca cizgi iyice siliklesiyor. Aksam bisey gorunmezse uzulmeyin. Yarin sabah ilk tuvaletinde tekrar yap testi:))
Hayirli olsun bu arada:)) kan sonucuna baktirinca onu da yaz olur mu?
ınsşşlh canım yok ben polip ameliyatı olmadım hıcEvet canım var silik çizgi, inşallah hamilesindir :) Bu arada sen polip ameliyatı olan üyemiz miydin ben mi karıştırdım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?