- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
canım batım 16 kasımdı ..cuma gunu kan tahlılı yapıam...adetin geçmiş miydikaçıncı gün yaptıın
canım senın batın gecmışmıydıhe işte aynı benimde böyleydi bu sabah şimdi hamileyim kan testi yaptır yarın.
aaaa bi hamile daha....oh ohh allah artırsın........inşallah kan dada yüksek değer alırsın vanım hayırlı olsun darısı başımızaKizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
gözün aydın canım benımmEvet çoğu kişiden erkek duydum inşallah canım kısa zamanda alırsınız güzel haberler
ayy canım benım bır hamıs haberı daha gozun aydın ınsallah kanda da guzel haberler alırsın saglıkla buyur ınsallahh :)Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
yazmış mıydım sen hatırlayamadım canım...sen öyle diyorsan öyledir tabi...deneme sayını da yazar mısın...birde topikte pek göremiyorum senicanım beni yazmıştın ama şimdi göremedim ben adet oldum..yeni bay 9 aralık..
biz yapiyoruz canim anlatayim sizlere hemen bizde herkes istedigi birseyi hediye aliyor ornegin ben mevlut kiyafeti annem bebek bisikleti iste bir baskadi da cani ne isterse yapabilenler pasta borek dolma vs yapip getirigo pasta erkekse mavi kizsa pembe olabilir. evin heryeri suslenir herkes suslenir bebis erkekse herkes mavis giyer kizsa pembis .. annenin misafirlere hediyeleri olur mesela herkese bir sac tokasi renk temali muzikler calinir oynanir eglenilir fotolar cekilir bizimki biraz altin gunu gibi yaniEvet ya amerikan adeti normalde ama turkiye'de de baslamis. Kardesim soylemisti. Aslinda mantikli birsey. Burdakiler bir magazaya veya amazon'a falan ihtiyaclarini listeliyorlar, bebek bezine varasiya. Isteyenden oradan girip kesesine gore hediye aliyor. Baby shower'i ya kendilei organize ediyorlar ya da cok yakinlari.
Biz de arkadaslara yapmistik. Ama Turkler olarak biz arkadaslara surpriz yaptik, ve hediyeleri herkeskafasina gore aldi. Malum bizde hediye istemek garip karsilandigindan. Ama guzel oluyor ve hediyeler dogumdan once geldigi icin bazi seyleri almana gerek kalmiyor. Mesela gelen hediye kartlarini birlestirip bebek araabasi car seat vs. alabilirsiniz. Turkiye'de nasil yapiyorlar bilen varsa ben de ogreneyim hem:)))
kana git balım hadi inşallahKızlar az once hcg testi yaptim hayalet bir cizgi gordum ellerim titriyor yaaya bu test yanlis yada gormek istesigimi goruyorum ..aksam esim gelsin gosterecegim...simdi yemek yapicam nasil yapacaksam cok heyecanliyim
gözün aydın canımKızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
geçmiş olsun kuzum nihayet öğrendin sebebini...tedaviyle düzelir sakın sıkma canınıSelamm canım
Bugün 43. günümdü ve hala adet gelmedi.... Öğleden sonra doktora gittim yumurtlama tembelliğim olduğunu ve çok geç çatlama olduğunu söyledi doktor. 3 tüp progestan iğne oldum . 3-4 gün içinde adet olacağımı ve adetimin 2 yada 3. günü gelip bazı hormon testlerini yaptırmamı söyledi. Hormonal birşey olduğunu söyledi....
Bakalım inşallah kan testlerinde kötü birşey çıkmaz.. ben de tiroid vardı eskiden sonra düzelmişti muhtemelen yine tiroid sorunu olabilir.. Bekleyip göreceğiz artık :)
biz yapiyoruz canim anlatayim sizlere hemen bizde herkes istedigi birseyi hediye aliyor ornegin ben mevlut kiyafeti annem bebek bisikleti iste bir baskadi da cani ne isterse yapabilenler pasta borek dolma vs yapip getirigo pasta erkekse mavi kizsa pembe olabilir. evin heryeri suslenir herkes suslenir bebis erkekse herkes mavis giyer kizsa pembis .. annenin misafirlere hediyeleri olur mesela herkese bir sac tokasi renk temali muzikler calinir oynanir eglenilir fotolar cekilir bizimki biraz altin gunu gibi yani
aynı sen gibiyim bat 14 kasım ilk ovülasyon testi yaptım senin gibi çıktı koyuluk birbirine çok yakındı , bu sabah gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım birazdan almaya gidicem sonucumu yazarım. o yüzden dedim sana da gebeliktesti yap diye .
27 kasimArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme -------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme -------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme ------->
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Mine_burcu -------------> 25 Kasım ------> 2. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım ------> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Kaygılı --------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
hayirli olsun canim acile gitsen yarim saate ckiyo sonuc nasil beklicen amaninnnnKizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
Kızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
Oyle valla ayyy kiz heyecan yaptım ben fazla ayakta durmamak lazim demihayirli olsun canim acile gitsen yarim saate ckiyo sonuc nasil beklicen amaninnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?