- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Mogamim darisi sen ve isteyenlerin basina isnsllh insalllllahhhhh 2015 girmeden herkescikler hamisss olurrrrrrrkana git balım hadi inşallah
Ayyy testin hangi sayfada ben niye gormedim heyecan yaptim nerde kizOyle valla ayyy kiz heyecan yaptım ben fazla ayakta durmamak lazim demi
Tesekkur ederim cnmayy canım benım bır hamıs haberı daha gozun aydın ınsallah kanda da guzel haberler alırsın saglıkla buyur ınsallahh :)
tabi tabi canimm ilk 3 ay cok onemli cok ayakta durma topuklu giyme agir kaldirma ve kasilacagin her hareket tehlikeli olabilir aman Allaha emanet gitde geliver bizde meraktayiz benim ilk degerim binden yuksekti adetin ikinci gunu . senin kac gun oldu tatlimOyle valla ayyy kiz heyecan yaptım ben fazla ayakta durmamak lazim demi
bekliyun kuzum nihayet öğrendin sebebini...tedaviyle düzelir sakın sıkma canını
Tebrikler canimmm :)hepınıze teşekkur ederım kızlarr..cok mutlulyum yaa ama kan testı yapptırmam lazım buyuk gun cumaaa
Sayisini unuttum ki ama cok ileri bir sayfa degil :)Ayyy testin hangi sayfada ben niye gormedim heyecan yaptim nerde kiz
Canim batim 16 kasim cuma günü kan testi icin gidicem yarin malesef gidemiyor um cunku işe gitmeliyimtabi tabi canimm ilk 3 ay cok onemli cok ayakta durma topuklu giyme agir kaldirma ve kasilacagin her hareket tehlikeli olabilir aman Allaha emanet gitde geliver bizde meraktayiz benim ilk degerim binden yuksekti adetin ikinci gunu . senin kac gun oldu tatlim
Insallah cnmaaaa bi hamile daha....oh ohh allah artırsın........inşallah kan dada yüksek değer alırsın vanım hayırlı olsun darısı başımıza
ay masallah adetten kac gun once cikmis ne guzel demekki testi tekrarlasan diger gunler koyulasir iyi bari canim cumaya hayirli haber verirsin insCanim batim 16 kasim cuma günü kan testi icin gidicem yarin malesef gidemiyor um cunku işe gitmeliyim
evet canım 12 kasım battı benim ama hasta oldum..giriyorum okuyorum arada yazıyordum demekki daha aktif olmam lazımmış:)...13. deneme olacak bu ay..yazmış mıydım sen hatırlayamadım canım...sen öyle diyorsan öyledir tabi...deneme sayını da yazar mısın...birde topikte pek göremiyorum seni
Canim kalbim hizli çarpıyor du 2 gunden beri boyleyim atesim 5 gunden beri 36.7 iydi..kizlar birde maydonoz buharina oturmustum siddetle tavsiye ediyorum cuma gunune kadar catlarim herhalde simdi esimle acile gitsek kan testi yaparlar miay masallah adetten kac gun once cikmis ne guzel demekki testi tekrarlasan diger gunler koyulasir iyi bari canim cumaya hayirli haber verirsin ins
580.sayfa cnmAyyy testin hangi sayfada ben niye gormedim heyecan yaptim nerde kiz
hayırlı olsun canm maydanoz buharını neden yapmıştın ben de kist var da acaba ona da yarar mıCanim kalbim hizli çarpıyor du 2 gunden beri boyleyim atesim 5 gunden beri 36.7 iydi..kizlar birde maydonoz buharina oturmustum siddetle tavsiye ediyorum cuma gunune kadar catlarim herhalde simdi esimle acile gitsek kan testi yaparlar mi
O NASI OLUYOR CANIM maydonoz buharıı anlatabilir misin..Canim kalbim hizli çarpıyor du 2 gunden beri boyleyim atesim 5 gunden beri 36.7 iydi..kizlar birde maydonoz buharina oturmustum siddetle tavsiye ediyorum cuma gunune kadar catlarim herhalde simdi esimle acile gitsek kan testi yaparlar mi
hayırlı olsun cnm allah kycağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere inşallahKızlar hamileyimmmm beta 33.3 çıktı 6. Denemeydi darısı sizlerin başına
Canim bende kist felan yoktu rahim kanalini açıp eger iltihap varsa atarmis bende denedim belki faydasi oldu olmadi bilemem ama birkac gun vajinam sanki ferahti..hayırlı olsun canm maydanoz buharını neden yapmıştın ben de kist var da acaba ona da yarar mı
Oyyy tubaciimmm... Hemen belirlediyse bu çizgi hamissin insaAllaaahh...kana git kesinlessinn...inan ki çok sevindiimm...kendine çok dikkat et bu günlerde e mi...çok önemli günler bunlar... Adet ağrısi gibi agrin olabilir telaş etme...rahim büyüyor batmalar da olabilir... Çok çok mutlu olduuummmm.... Sağlıkla gelsin meleğinnnn ..tüm topice olsun hayırlısıylaaa :):):)Kizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
Maydonozu tencere de yesil rengini atana kadar kaynatiyorsun kova ya boşaltılıp hic hava almayacak sekilde oturacaksin oyle cnm..O NASI OLUYOR CANIM maydonoz buharıı anlatabilir misin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?