- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Insallah cnm daha simdiden sevinmek istemiyorum aslinda cok tesekkur ederim cnm allah isteyen herkese nasib etsin İnşallah. .Oyyy tubaciimmm... Hemen belirlediyse bu çizgi hamissin insaAllaaahh...kana git kesinlessinn...inan ki çok sevindiimm...kendine çok dikkat et bu günlerde e mi...çok önemli günler bunlar... Adet ağrısi gibi agrin olabilir telaş etme...rahim büyüyor batmalar da olabilir... Çok çok mutlu olduuummmm.... Sağlıkla gelsin meleğinnnn ..tüm topice olsun hayırlısıylaaa :):):)
anladım canm rabbim yüzünü güldürdü kucağına da lamanı nasip etsin inşallah:)Canim bende kist felan yoktu rahim kanalini açıp eger iltihap varsa atarmis bende denedim belki faydasi oldu olmadi bilemem ama birkac gun vajinam sanki ferahti..
Amin cnm darisi senve isteyenlerin basina insllahanladım canm rabbim yüzünü güldürdü kucağına da lamanı nasip etsin inşallah:)
sağol canım benim peki zamanı var mı canım şu zamanda yapılır diye ..Maydonozu tencere de yesil rengini atana kadar kaynatiyorsun kova ya boşaltılıp hic hava almayacak sekilde oturacaksin oyle cnm..
Amin cnm :)İyi akşamlar hanımlar :) kimse yok herkes nerde
tubaomur01 cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Canim adetin 7.veya 8. Günü yapmistiim ben..umarim faydasini gorursun sendesağol canım benim peki zamanı var mı canım şu zamanda yapılır diye ..
tamma sağol canım denemk istiorum adetin 3. günü bügün deneyeyim bakalım..teşekkür ediyoru..Canim adetin 7.veya 8. Günü yapmistiim ben..umarim faydasini gorursun sende
canım çok soru sordum hakkını hella et olur mu..peki oran var şu kadar suya şu kadar maydonoz diye..eşim karşı çıkar kesin onda habersiz yaparım ben gündüz yapsam olur mu ki..hanii okumuştum da ilişkiden önce yapılır sonra ilşkiye girilir diye..Canim adetin 7.veya 8. Günü yapmistiim ben..umarim faydasini gorursun sende
guzelmis ya, eglenceli duruyor :))biz yapiyoruz canim anlatayim sizlere hemen bizde herkes istedigi birseyi hediye aliyor ornegin ben mevlut kiyafeti annem bebek bisikleti iste bir baskadi da cani ne isterse yapabilenler pasta borek dolma vs yapip getirigo pasta erkekse mavi kizsa pembe olabilir. evin heryeri suslenir herkes suslenir bebis erkekse herkes mavis giyer kizsa pembis .. annenin misafirlere hediyeleri olur mesela herkese bir sac tokasi renk temali muzikler calinir oynanir eglenilir fotolar cekilir bizimki biraz altin gunu gibi yani
Canim bir demet yani bir tum maydonoz olsun 1 litre kadar yada 2 litre suyun icinde kaynat bi kovanin icine koy 20 dk kadar otur kalkdiktan sonra bir ferahlik hissediyorsun..bana da ablam soylemisti onunda 1 oglu 1 kizi var..canım çok soru sordum hakkını hella et olur mu..peki oran var şu kadar suya şu kadar maydonoz diye..eşim karşı çıkar kesin onda habersiz yaparım ben gündüz yapsam olur mu ki..hanii okumuştum da ilişkiden önce yapılır sonra ilşkiye girilir diye..
Canim atesin kac seninBugünde gelmedi adetim hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum göğüslerimde hiç ağrı sızı yok şişlik yok test negatif ateşim düşükadet olsamda önüme baksam artık of
Gelse bi nasıda rahatlıcam canım yaBu ay genelde herkeste gecıkme oldu canım eger bebıs yoksa ınsallah hemencecık gelır kırmızlar
ekliyorum canımevet canım 12 kasım battı benim ama hasta oldum..giriyorum okuyorum arada yazıyordum demekki daha aktif olmam lazımmış:)...13. deneme olacak bu ay..
oyyy taze anne sağol dileklerin için kuzumMogamim darisi sen ve isteyenlerin basina isnsllh insalllllahhhhh 2015 girmeden herkescikler hamisss olurrrrrrr
Canım hayırlı olsun bende adetime 5 gün kala öğrenmiştim gebeliğimi muhtemelen hcg 40lardadır senin bugün cuma günü 80-100lerde sonuç alırsın inşallahCanim atesin kac senin
merhaba canım üzgünüm topikte aktif olan kişileri ekliyorum listeye...27 kasim
Rabbim isteyen herkese tez zamanda saglikli evlat nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?