2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah cnm daha simdiden sevinmek istemiyorum aslinda cok tesekkur ederim cnm allah isteyen herkese nasib etsin İnşallah. .

Canim bende kist felan yoktu rahim kanalini açıp eger iltihap varsa atarmis bende denedim belki faydasi oldu olmadi bilemem ama birkac gun vajinam sanki ferahti..
anladım canm rabbim yüzünü güldürdü kucağına da lamanı nasip etsin inşallah:)

Canim adetin 7.veya 8. Günü yapmistiim ben..umarim faydasini gorursun sende
canım çok soru sordum hakkını hella et olur mu..peki oran var şu kadar suya şu kadar maydonoz diye..eşim karşı çıkar kesin onda habersiz yaparım ben gündüz yapsam olur mu ki..hanii okumuştum da ilişkiden önce yapılır sonra ilşkiye girilir diye..

Selam kislar size bi sorum olacak... Adet gecikmesi icin doktoru progestan igne yapan oldu mu aranizda? İgneden kac gun sonra geldi kanamaniz ? Tesekkurler....

guzelmis ya, eglenceli duruyor :))

Bugünde gelmedi adetim hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum göğüslerimde hiç ağrı sızı yok şişlik yok test negatif ateşim düşük adet olsamda önüme baksam artık of

Canim bir demet yani bir tum maydonoz olsun 1 litre kadar yada 2 litre suyun icinde kaynat bi kovanin icine koy 20 dk kadar otur kalkdiktan sonra bir ferahlik hissediyorsun..bana da ablam soylemisti onunda 1 oglu 1 kizi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…