Boy 1.62 kilo 57 bu ilaç tokluk şekerimi çok düşürüyor. İlaçla yumurtlaman düzene girdi mi acaba?
Tarih yaziyorsak sonrasini getirecegiz demektir.sen bilirsin.nema problemamerhaba canım üzgünüm topikte aktif olan kişileri ekliyorum listeye...
gittim canım elimdeki patolji sonucunu ve raprlarımı gösterdim 6 ay geçti dedim hiç muayene olmadık daha dedim...o da bi bakalım dedi. normal ultrasyonla baktı iyi hiçbirşey yok dedi...yalnız sol overde kist diyordu raporda dedim...o da o önemli değil her kadında olağan birşey dedi...adet döneminden sonraki atılamayan yumurtalar onu oluşturur snraki döngüde onlar düzelir dedi...kısacası hiçbişey yokmuş...bu doktorun dediğini dedim o da senlik öyle bir durum yok dedi...peki bundan sonra aynı şeyler olabilir mi dedik dr dabişey olmaz sen bebek düşünmene bak dedi...valla bundan sonra Allah yoluna gidiyoz...böyle olunca drlar bişe demeyince aslında artık pekte umursamaz oluyorum galiba artık...olana kadar devam etcez artık....
oglusun gelıyo demek hadi hayırlı ve saglıklı evlat olsun insallah masallah kuzuna :)Evet tatlım Teşekkürler
Gordum gordummm orda bir bebis var insaAllahKizlar bi bakin cok silik bir cizgi var
Kızlar çok kötüyüm piskolojikmen midem bulanı başım dönüyor sanki aş eriyorum daha bata çoook var ama gerçekten bende bir tuhaflık var
Girmiş dedi doktor ama bu ilaçtan sonra adet düzenin alt üst oldu canm doktor hemen hamile kalırsın demişti ama daha birşey yok
Test olayi yalan oldu yaniMogami Tatlim nasilsin? Ben adet oldum yeni bat 10 aralik canim ;-)
iyiyim kuzum sen de iyisindir umarım...hayırlısı canım hemen ekliyorum...Mogami Tatlim nasilsin? Ben adet oldum yeni bat 10 aralik canim ;-)
Iyiyim çok şükür..amin canim hepimiz için hayirlisi olsuniyiyim kuzum sen de iyisindir umarım...hayırlısı canım hemen ekliyorum...
Ben onlara inanmiyorum artikkkk yapmicam bida küstümmTest olayi yalan oldu yani
Sağol kuzucum darısı size inşallahoglusun gelıyo demek hadi hayırlı ve saglıklı evlat olsun insallah masallah kuzuna :)
hamiş olan arkadaşları tebrık ederim darısı başımıza :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?