2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

merb kizlar bnde 3 aylik evliym hala. bebegmz yok idrayollarnda enfeksiyon.var napsam.blmiyorum
Canım bende cok ugrastım enfeksıyonla gercı hala ugrasıyorum da antıbıyotık verdı doktor gecmedı, fıtıl kullandım 1 kutu gectı sonra tekrar basladı bıda fıtıl gectı sonra tekrar basladı ve doktorum enfeksıyon sırasında ılıskıyı yasakladı esınede bulasırmıs ve gecse bıle ondan sana tekrar bulasabılırmıs. o bolgemı sabun ve sampuan degdırmemı soledı cunku ph ı degıstırıyomus ve enfeksıyon olabılıyomus banyodan cıkmadan once bebe sampuanıyla yıka dedı. cunku benım en son rahım agzım yara olmustu ve onu yaktırdım. ogunden berı hala bebe sampuanıyla yıkıyorum ama yınede ıltıhap oluyor. bırde baska yerde tuvalete gırme dıo ama ogretmenım ve mecbur okulda gelınce gıdıorum yada bı avm vb yerde gelırse gıdıorum napayım

EŞİMLE KV LERE YEMEĞE GİTTİK YEMEK YEDİK YEMEKTEN SONRA SALEP YAPIYORDUK GÖRÜMCEMLE O ARA EŞİM GİTMİŞ HABER VERMEDEN TELEFONUNU DA BIRAKMIŞ AİLE APARTMANINDAYIZ DİYE MERAK ETMEDİM SONRA KV LERLE SALEP İÇTİM EŞİMİN EŞYALARINI DA ALIP EVİME GEÇTİM GEÇERKEN AYAKKABILARINI KUZENİNİN EVİNİN ÖNÜNDE GÖRDÜM KAPIYI ÇALIP TELEFONUNU VERDİM İÇERDEN ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM EVİME GİTTİM. EVE TAM 1.5 SAAT SONRA GELDİ EŞİM TARTIŞTIK BANA GİDERKEN HABER VERMEDİN ÇAĞIRMADIN NEDEN DEDİM SALEP YAPIYORDUNUZ DEDİ ÇOK MU ACELEYDİ DEDİM HER ŞEYİ HABER Mİ VERECEKMİŞ KUYRUK GİBİ HEP BENİ Mİ GÖTÜRECEKMİŞ KARISINI KUYRUK! OLARAK GÖREN BİR EŞ ONU BIRAKMAK İSTİYORUM ŞU AN EŞİMİ İŞİMİ HEPSİNİ BIRAKMAK İSTİYORUM SABAH UZUN UZUN YAZDIM TÜM İŞLERİNİ GÖRÜCEM AMA BENİ BİR YERE GÖTÜRMEK SANA KUYRUK OLARAK GELECEK SEN BENİ SEVMİYORSUN DEMEK DEDİM VE BİTSİN BU İŞ DEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM İNSAN KARISINI BÖYLE GÖRÜYORSA SEVMEZZZ

Gunaydin canim ağır konusmus gercekten evlilikte taraflardan hicbiri diğerini oyle gormemeli tabiki de o ne demek.. ama sinirle soyledigini düşünüyorum zaten gercek fikri o olsa ne senle evlenir ne de evliligini surdurur ☺

Gunaydin canim ağır konusmus gercekten evlilikte taraflardan hicbiri diğerini oyle gormemeli tabiki de o ne demek.. ama sinirle soyledigini düşünüyorum zaten gercek fikri o olsa ne senle evlenir ne de evliligini surdurur ☺

sinirle söylensede gerçeklik payı çok onun arkadaşı yok tek etrafı ailesi ama beni bırakıp bi haber vermeden gitmek istemesi onu sıkmak değil eşini yanında götürmez mi insan istemez mi demek istemiyor çok ağır sevmiyorsunki benimle gitmek istemiyorsun diyorum ona rağmen seviyorum diyemiyor yok bitti kafamda bitti bitiyor

Gunaydin canim.ne var ne cok yoksun pek.
ayy sorma anneme gittim geldim e tabi evde yokken saolsun eşim batırmış temizlik çamaşır derken anca rahat rahat girebilme fırsatım oldu bide şimdi koli yapmaya başlıcam yavaştan eşim her an gidebilirzi eşyalar toplu olsun ddi off çok doldum öle işte kuzucum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…