2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım çok acele karar verme bence bu kuyruk olayı sinirle söylenmiş bir laf erkekler düşüncesiz işte naparsın bi anda gitmesi hoş değil ama emin ol sevmediği için falan değildir bizden farklı düşünüyorlar bide erkekler daha özgürlüğüne düşkün sanıo ki ben istediğimi yaparım o da bişey demez aslı tabi öle değil ama yavaş yavaş yontcaz bunları iyice düşün al karşına gayet sakin konuş umarım en kısa zamanda da herşe yoluna girer kuzucum

günaydın canım inan çok haklısın ayıp etmiş ama sakin ol bakalım tavrını koy anlasın hatasını bazen hepimiz istemediğimiz şeyler özelikle tartışırken ne dediğimizi bilmiyorum erkekler öyle fazla sıkıntıya gelemiyor malesef veya bizim kadar duygusal düşünemiyor.. ama dur haklıyken haksız duruma düşme sen tavrını koy bak nasıl anlayıp özür dilicek..

Arkadaslar dun evde bilgisayari actim ve esimin sacma sapan sitelere girdigini gordum ve telde konustugu bi kadin var sordum arkadasim dedi telini falan herseyini evde birakiyo beni sevdiginide biliyorum ama bunlardan ben nasil kurtulabilirim yardiimci olurmusunuz bana yoksa birbirimizi bukadar severken bunlar yuzunden evliligim kalmayacak kendimi cok caresiz hissediyorum dun doktora gittim uzulme sikinti etme kendine dikkat et dedi hamile kalamazsin sobra dedi butun degerler iyi uzulme dedi neyapmaliyim ben

sağol canım hepsinde haklısın ama mücadele etmekten yoruldum her şey kızgınlıktan ben kızgınlıkla yapılan her hataya üzüldükçe hayatımdan veriyorum sebep çok sevmek ilgilenmek iyi değil hayatının merkezine ne kocanı ne çocuğunu kimseyi koymayacaksın bunu biliyorum

arkadaşıysa senin neden haberin yok ? neden telefonda görüşüyorlar sürekli nerden arkadaşı bak canım ben dost acı söylerden yanayım ama ne söylersek öyle düşüneceksin ve ona göre sonuçlanır ben bu vebali alamam eşine güveniyorsan hemen unut ama kuşku insanı bırakmayan bir durum kurtulmakta çok zor bırak seni inandırsın .

ben koydum bitsin bu iş sevgisiz saygısız iş olmaz dedim yetti sen fazla ilgi sevgiyi hak etmiyorsun mutlu etmek için çabalamıyorsun ben annen değilim eşinim ne farkı var evlilikte kafana göre takılacaksan benimle olmanın dedim . köprünün ucundayım bugün o kadar sinirliyimki sevgisizliğe gelemem çabasızlığa da karşılıksızsa bitsin ben sevgimi tek yaşarım

Gunaydin bende araniza katilmak isterim bat 26 kasim ve 6 denememiz suan ovulasyon donemindeyim ama kasiklarim cok agriyor bu donemde oldugum icin mi agriyor bilmiyorum simdiye kadar olmamisti.yada ben fark etmemistim bilmiyorum.sizce normal mi

Gunaydin bende araniza katilmak isterim bat 26 kasim ve 6 denememiz suan ovulasyon donemindeyim ama kasiklarim cok agriyor bu donemde oldugum icin mi agriyor bilmiyorum simdiye kadar olmamisti.yada ben fark etmemistim bilmiyorum.sizce normal mi

biz bu sabah burayı biraz konudan uzaklaştırdık :) hayırlısı olsun normaldir ama umarım bi şeyler tutmuştur ondandır sen hiç bir belirtiyi bat a kadar önemseme hep çalış gerisi kısmet :)

kesinlikle haklısın canım haksızolduğun tek bi nokta yok ama dediğim gibi yont onu sakince söyledikçe oturcaktır bişeyler benim eşim evlenmeden önce birlikte olduğumuz sürede ilk başlarda hep kız arkadaşlarıyla buluşur onlarla plan yapar sosyal alemde hep onlarla resimleri görsen kimse kaldıramaz kabul edemez ben tabi salak gibi seviorum ya susuorum en sonunda baktım olmuo kavga çıkardım ben bunu yaptım die nispetle daha da coşmasın mı bu ayyy çıldırıcam ama ayrılamıorum da deli gibi seviorum sora oturdum anlattım içimden geçenleri ama çok sakin ve ağlayarak ne zaman aynı şeyi yapsa yine anlattım anlattım ve anlattım sora bi baktım bi tane kız arkadaşı yok kimseyle konuşmuo şimdi bile bi kız mesaj atsa arasa söyler mesajları gösterir yani düzelio yavaş yavaş bence tekrar söylüorum kestirip atma konuş aklı başına gelene kadar konuş ayrılmak çözüm değil pes etmiş olursun hayat zaten bi mücadele uğraş düzeltene kadar koyma hayatının merkezine tabiki de kestirp atma da insan yıpranıo biliorum konuşursan yıpranmazsında içindekileri gönül rahatlığıyla karşıya döktüğün için nacizane fikrim budur kusura bakma çok uzun yazdım sadce bi katkım olursa die üzme kendini de kıyamam kuzucummm...

Guveniyorum cokta seviyorum oda seviyor ama kusku beni yiyip bitiriyo ne yapacagim bilmiom inan kimseye derdimi acamadim ve bu daha 2 haftalik bi mesela konuyu actim mi kavga ediyoruz bana kizip bagiriyo sadece arkadasim diyo

neden böyle sitelere girdiğini sordun mu canım bi sıkıştır bakalım ne dicek ve arkadaşıysa tanıştırsın seni madem o konuşuo biraz sıkıştır ötsün ona göre davranırsın hemen ortalığı ayağa kaldırırsan kendini haklı çıkarıcaktır

svai5 evet i
doğruu haklısın benim eşimin arkadaşı yok 3 erkek arkadaşı var onlarda uzakta arada konuşur . ailesine gitmesine lafım yok ama beni hiçe saymasına var . yontarım ama karşı taraf çabalarsa o bir adım atacakki ben on adım gideyim ama kestirip atıyor oturup konuşma diye bir şey yok benim kocamda işine gelmeyen konularda kırma kızma olacak sonra dinleyecek ben istiyorum bnimle olsun haber versin eşi olduğumu hissetsin hissettirsin bunlar zorla olmaz yapılanları yontuyorum ama önce sevgisini görmeliyim

Guveniyorum cokta seviyorum oda seviyor ama kusku beni yiyip bitiriyo ne yapacagim bilmiom inan kimseye derdimi acamadim ve bu daha 2 haftalik bi mesela konuyu actim mi kavga ediyoruz bana kizip bagiriyo sadece arkadasim diyo

sen onun acısını çıkarana kadar ikna olmayacaksın ne gibi sitelere giriyor arkadaşlık sitelerine mi onlara neden girme ihtiyacı duymuş ve hangi ara boş vakti oluyor yani cevaplamasını iste neden telefonda görüşüyor nerden arkadaşı okuldan mı üniden mi işten mi o arkadaşının bir ailesi var mı ddüzgün biri mi bunlar çok önemli cevaplar anca böyle rahatlayabilirsin bu durumu kimseye deme yarın öbrügün siz iyi olursunuz ama insanlar asla unutmaz

Zaten hep kendini hakli cikartiyo daha oncede yakalim siteyi sordum bi isyerinden abisi var dul o isyedi ona yukledim videolari dedi ama gene ayni

akşam bi gelsin bakalım tavrı ne nasıldavranıcak belki o da çok pişman olur da bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah

akşam bi gelsin bakalım tavrı ne nasıldavranıcak belki o da çok pişman olur da bir daha böyle şeyler yaşamazsınız inşallah

kendisi bilir benden pes ben restimi çektim kendi ikna edip düşünür eyvallahım yok artık ben çok çabaladım sevgiyse saygıysa ilgiyse alası ama yok çok fazla yapmayacakmışsın anladım artık bıraktım ne yaparsa

Zaten hep kendini hakli cikartiyo daha oncede yakalim siteyi sordum bi isyerinden abisi var dul o isyedi ona yukledim videolari dedi ama gene ayni

ya arkadaş çevresi kötü değiştirecek onları ama bir değilki daha öncede olmuş bence restini çek radikal kararlar alsın o kız arkı seni tanıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…