- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş öyledir canım :) hayırlısı olsun tatlım eşimle hayat boyu birlikte olacaksam olsun istiyorum çocuk parçalanmış aile çocuklarıyla ilgileniyorum gerçekten çok zorCanım inşallah hamilesindir döllenme olubsa zaten bebek rahime yeni tutunmuşdur daha erken bilinmez ki teste gebe olduğun
Klasik erkek yaklaşımı işte benimki de eve girmeden anasıyla apartman içinde 1 saat konuşurlar öyle çıkar çok sinir oluyordum baktım olmuyor bende takmadım umursamadım şimdi eskisi kadar değil çok nadir girer. Cnm bi anlık öfkeyle bu kadar çabuk karar verme bırak öfken geçsin sakin sakin düşün öyle karar ver. Evlilik sonuçta belki o anlık öyle çıkmıştır ağzından. Bende buna benzer çok şeyler yaşadım hatta boşanma derecesine geldik 1 ay hiç konuşmadık aynı evde yabancıydık. Ne olursa ailelerin karışmasından oluyor. Yani benim evliliğimde öyle. Şu an kimse karışmıyor çok şükür ama tabi arada yıpranıyor insan. Gerçekten düşün zaman ver kendine sonra istediğini yap . Umarım doğru kara verirsin...EŞİMLE KV LERE YEMEĞE GİTTİK YEMEK YEDİK YEMEKTEN SONRA SALEP YAPIYORDUK GÖRÜMCEMLE O ARA EŞİM GİTMİŞ HABER VERMEDEN TELEFONUNU DA BIRAKMIŞ AİLE APARTMANINDAYIZ DİYE MERAK ETMEDİM SONRA KV LERLE SALEP İÇTİM EŞİMİN EŞYALARINI DA ALIP EVİME GEÇTİM GEÇERKEN AYAKKABILARINI KUZENİNİN EVİNİN ÖNÜNDE GÖRDÜM KAPIYI ÇALIP TELEFONUNU VERDİM İÇERDEN ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM EVİME GİTTİM. EVE TAM 1.5 SAAT SONRA GELDİ EŞİM TARTIŞTIK BANA GİDERKEN HABER VERMEDİN ÇAĞIRMADIN NEDEN DEDİM SALEP YAPIYORDUNUZ DEDİ ÇOK MU ACELEYDİ DEDİM HER ŞEYİ HABER Mİ VERECEKMİŞ KUYRUK GİBİ HEP BENİ Mİ GÖTÜRECEKMİŞ KARISINI KUYRUK! OLARAK GÖREN BİR EŞ ONU BIRAKMAK İSTİYORUM ŞU AN EŞİMİ İŞİMİ HEPSİNİ BIRAKMAK İSTİYORUM SABAH UZUN UZUN YAZDIM TÜM İŞLERİNİ GÖRÜCEM AMA BENİ BİR YERE GÖTÜRMEK SANA KUYRUK OLARAK GELECEK SEN BENİ SEVMİYORSUN DEMEK DEDİM VE BİTSİN BU İŞ DEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM İNSAN KARISINI BÖYLE GÖRÜYORSA SEVMEZZZ
Evet bir kac mesajlarini gordum ama esim ona adamsin demis adamdan kadinami donmemi anlamadimya arkadaş çevresi kötü değiştirecek onları ama bir değilki daha öncede olmuş bence restini çek radikal kararlar alsın o kız arkı seni tanıyor mu ?
canım eşinin ciddi problemleri varZaten hep kendini hakli cikartiyo daha oncede yakalim siteyi sordum bi isyerinden abisi var dul o isyedi ona yukledim videolari dedi ama gene ayni
Kolay gelsin canim enazindan ugras oluyor sana oyalaniyorsun.ayy sorma anneme gittim geldim e tabi evde yokken saolsun eşim batırmış temizlik çamaşır derken anca rahat rahat girebilme fırsatım oldu bide şimdi koli yapmaya başlıcam yavaştan eşim her an gidebilirzi eşyalar toplu olsun ddi off çok doldum öle işte kuzucum :)
Saol cnm denerimcanım eşinin ciddi problemleri varyalan söyleme de olabilir, seni üzmek istemem ama kaygılı haklı erkeklere resti çekmezsen işin çok zor kendini tüketme bu aşamada lütfen, ezdirme kendini de.. bak ben üniv. tedykn eşim erkeklerle arkadaş olma derdi hep şimdi o üniv okuyor kendi de bunu yapıyor ve yapmak zorunda eşin senden saklı yapıyor demek ki internette gezme işini ya şu kadını iyice öğren kimmiş eşi nerden tanıyor .. güçlü ol ve bu soruların yanıtını bulana kadar eşine pas verme derim
Klasik erkek yaklaşımı işte benimki de eve girmeden anasıyla apartman içinde 1 saat konuşurlar öyle çıkar çok sinir oluyordum baktım olmuyor bende takmadım umursamadım şimdi eskisi kadar değil çok nadir girer. Cnm bi anlık öfkeyle bu kadar çabuk karar verme bırak öfken geçsin sakin sakin düşün öyle karar ver. Evlilik sonuçta belki o anlık öyle çıkmıştır ağzından. Bende buna benzer çok şeyler yaşadım hatta boşanma derecesine geldik 1 ay hiç konuşmadık aynı evde yabancıydık. Ne olursa ailelerin karışmasından oluyor. Yani benim evliliğimde öyle. Şu an kimse karışmıyor çok şükür ama tabi arada yıpranıyor insan. Gerçekten düşün zaman ver kendine sonra istediğini yap . Umarım doğru kara verirsin...
bak sağlıklısın zaten ben olsam ilişkimizde güven oturtup öyle çocuk düşünürdüm nasılsa en fazla bi ay eşini tınlamazsan açılmasını beklersen o mecbbur açılır sanaSaol cnm denerim
neden telefonda görüşüyor nerden arkadaşı okul
Evet bir kac mesajlarini gordum ama esim ona adamsin demis adamdan kadinami donmemi anlamadim
mantıklı sadece 3 gün evi kendi haline bıraksan görür gününüben sevgimden eminim bende bi çok şeyi takmamaya başladım ama sana her eyi haber mi vericem hep beraber mi dolaşacağız yorumu üzerine sözüm yok kendi ya sevgisini söyler beni kuyruk olmadığıma ikna eder ya da kendi bilir artık yapacak bi şeyim yok eve gideceğim yeme yapmayacağım tv izleyip yatacağım ben hizmetçi değil eşim mutlu değilsek tüm işler durur ne yapıyorsa yapsın
ay noluyor bizim kızlaraMINIKKUS1 M BAK ani karar verme tatlım, bende sinirlenirsem bazen ne dediğimi bilmem yani insanlık hali çok ağır bişey dememiş ki sana lütfen trip at ama ayrılık falan konuşma
Kizlar bizim is yerinde sorunlar var giremiyorume
akşama buluşalımKizlar bizim is yerinde sorunlar var giremiyorume
İnşallah canım benim!!:)inş öyledir canım :) hayırlısı olsun tatlım eşimle hayat boyu birlikte olacaksam olsun istiyorum çocuk parçalanmış aile çocuklarıyla ilgileniyorum gerçekten çok zorhep hayırlısını istiyorum canım inş senin için de hayırlı zamanında gelir :)
@kaygılı canım nazarlara mı geldiniz...erkeklerin her dediğini kafana takma...eminim ağzından çıkanla kafasındaki aynı değildir....ama intikam güzel dir.....:) süründür
cnm sakin ol sen çok haklısın bnm eşimde habersiz böyle seyle yapıyo bazen ama bi şekilde çözülüyo bak bizimde aramızda soğuk yeller esiyodu simdi çook iyiyiz aksam eşin gelsn evinize senden eve dön konusursunz ona rahatsız olduğun durumu anlat seni kendi yerine koymasını isteEŞİMLE KV LERE YEMEĞE GİTTİK YEMEK YEDİK YEMEKTEN SONRA SALEP YAPIYORDUK GÖRÜMCEMLE O ARA EŞİM GİTMİŞ HABER VERMEDEN TELEFONUNU DA BIRAKMIŞ AİLE APARTMANINDAYIZ DİYE MERAK ETMEDİM SONRA KV LERLE SALEP İÇTİM EŞİMİN EŞYALARINI DA ALIP EVİME GEÇTİM GEÇERKEN AYAKKABILARINI KUZENİNİN EVİNİN ÖNÜNDE GÖRDÜM KAPIYI ÇALIP TELEFONUNU VERDİM İÇERDEN ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM EVİME GİTTİM. EVE TAM 1.5 SAAT SONRA GELDİ EŞİM TARTIŞTIK BANA GİDERKEN HABER VERMEDİN ÇAĞIRMADIN NEDEN DEDİM SALEP YAPIYORDUNUZ DEDİ ÇOK MU ACELEYDİ DEDİM HER ŞEYİ HABER Mİ VERECEKMİŞ KUYRUK GİBİ HEP BENİ Mİ GÖTÜRECEKMİŞ KARISINI KUYRUK! OLARAK GÖREN BİR EŞ ONU BIRAKMAK İSTİYORUM ŞU AN EŞİMİ İŞİMİ HEPSİNİ BIRAKMAK İSTİYORUM SABAH UZUN UZUN YAZDIM TÜM İŞLERİNİ GÖRÜCEM AMA BENİ BİR YERE GÖTÜRMEK SANA KUYRUK OLARAK GELECEK SEN BENİ SEVMİYORSUN DEMEK DEDİM VE BİTSİN BU İŞ DEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM İNSAN KARISINI BÖYLE GÖRÜYORSA SEVMEZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?