2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım inşallah hamilesindir döllenme olubsa zaten bebek rahime yeni tutunmuşdur daha erken bilinmez ki teste gebe olduğun
inş öyledir canım :) hayırlısı olsun tatlım eşimle hayat boyu birlikte olacaksam olsun istiyorum çocuk parçalanmış aile çocuklarıyla ilgileniyorum gerçekten çok zor hep hayırlısını istiyorum canım inş senin için de hayırlı zamanında gelir :)

Klasik erkek yaklaşımı işte benimki de eve girmeden anasıyla apartman içinde 1 saat konuşurlar öyle çıkar çok sinir oluyordum baktım olmuyor bende takmadım umursamadım şimdi eskisi kadar değil çok nadir girer. Cnm bi anlık öfkeyle bu kadar çabuk karar verme bırak öfken geçsin sakin sakin düşün öyle karar ver. Evlilik sonuçta belki o anlık öyle çıkmıştır ağzından. Bende buna benzer çok şeyler yaşadım hatta boşanma derecesine geldik 1 ay hiç konuşmadık aynı evde yabancıydık. Ne olursa ailelerin karışmasından oluyor. Yani benim evliliğimde öyle. Şu an kimse karışmıyor çok şükür ama tabi arada yıpranıyor insan. Gerçekten düşün zaman ver kendine sonra istediğini yap . Umarım doğru kara verirsin...

neden telefonda görüşüyor nerden arkadaşı okul
ya arkadaş çevresi kötü değiştirecek onları ama bir değilki daha öncede olmuş bence restini çek radikal kararlar alsın o kız arkı seni tanıyor mu ?
Evet bir kac mesajlarini gordum ama esim ona adamsin demis adamdan kadinami donmemi anlamadim

Zaten hep kendini hakli cikartiyo daha oncede yakalim siteyi sordum bi isyerinden abisi var dul o isyedi ona yukledim videolari dedi ama gene ayni
canım eşinin ciddi problemleri var yalan söyleme de olabilir, seni üzmek istemem ama kaygılı haklı erkeklere resti çekmezsen işin çok zor kendini tüketme bu aşamada lütfen, ezdirme kendini de.. bak ben üniv. tedykn eşim erkeklerle arkadaş olma derdi hep şimdi o üniv okuyor kendi de bunu yapıyor ve yapmak zorunda eşin senden saklı yapıyor demek ki internette gezme işini ya şu kadını iyice öğren kimmiş eşi nerden tanıyor .. güçlü ol ve bu soruların yanıtını bulana kadar eşine pas verme derim

Kolay gelsin canim enazindan ugras oluyor sana oyalaniyorsun.

Saol cnm denerim

ay noluyor bizim kızlara MINIKKUS1 M BAK ani karar verme tatlım, bende sinirlenirsem bazen ne dediğimi bilmem yani insanlık hali çok ağır bişey dememiş ki sana lütfen trip at ama ayrılık falan konuşma

ben sevgimden eminim bende bi çok şeyi takmamaya başladım ama sana her eyi haber mi vericem hep beraber mi dolaşacağız yorumu üzerine sözüm yok kendi ya sevgisini söyler beni kuyruk olmadığıma ikna eder ya da kendi bilir artık yapacak bi şeyim yok eve gideceğim yeme yapmayacağım tv izleyip yatacağım ben hizmetçi değil eşim mutlu değilsek tüm işler durur ne yapıyorsa yapsın

Saol cnm denerim
bak sağlıklısın zaten ben olsam ilişkimizde güven oturtup öyle çocuk düşünürdüm nasılsa en fazla bi ay eşini tınlamazsan açılmasını beklersen o mecbbur açılır sana için rahat olsun istiyorsan ansızın çık karşısına geziyordum uğradım de falan.. iş yerine gittiği yerlere çok sık değil ama uğra tatlım.. tabi kalk spor yap valla en büyük terapi bu keyfine bak canım mutlu ol yani ama onunla uzakken veya karşısında onunla değil.. görsün gününü

neden telefonda görüşüyor nerden arkadaşı okul

Evet bir kac mesajlarini gordum ama esim ona adamsin demis adamdan kadinami donmemi anlamadim

evlilikte gizlilik varsa işin içinde suçta vardır gizlice yapmasın yaptığı şeyler yanlışsa o dul abisine abi eşim görür beni bulaştırma deyip risklerden korusun evliliğini lütfen duygularından sıyrıl mantığınla sorular sor ve sen bebek peşindeyken kocanın işi ne onlarla tüm soruların cevabını al açıklasın tek tek eğer ikna olursan o zaman yoluna devam et daha çok gençsin hatasını affedersen hep yapacaktır bunu unutma buda ikinciymiş zaten ona göre tavrını al senden değerli değil hiç bi şey sadakatsizlik edecek neyin var çirkin misin kötü müsün 50 yıllık oldunuz da mı bktı senden iyice düşün alah hayırlısını nasip etsin hakkında

mantıklı sadece 3 gün evi kendi haline bıraksan görür gününü

ay noluyor bizim kızlara MINIKKUS1 M BAK ani karar verme tatlım, bende sinirlenirsem bazen ne dediğimi bilmem yani insanlık hali çok ağır bişey dememiş ki sana lütfen trip at ama ayrılık falan konuşma

hayır dedi byle olmaz dedim direk defol git o zaman ı verdi ben yoruldum saygısız sevgisiz olmaz benden pes bundan sonrasını o belirler kimsenin kuyruğu olmak için evlenmedim başına taç olmak için evlenilir

@kaygılı canım nazarlara mı geldiniz...erkeklerin her dediğini kafana takma...eminim ağzından çıkanla kafasındaki aynı değildir....ama intikam güzel dir.....:) süründür

canim bnada antibiyotik ve folbiol yazdi kullaniyorum suan adetliyim gectikten snra gdip tekrar tahlil yaptircam ins gcmistir esim cok istiyor bebis oomasini[/QUOTE]

İnşallah canım benim!!:)

@kaygılı canım nazarlara mı geldiniz...erkeklerin her dediğini kafana takma...eminim ağzından çıkanla kafasındaki aynı değildir....ama intikam güzel dir.....:) süründür

nazara gelecek bi durumumuz olsa keşke sürünmek mi bensiz nesi sıkıntı ki sürünecek bakalım bekleyip göreceğiz KUYRUK acısı nasılmış benim kocamda :)

cnm sakin ol sen çok haklısın bnm eşimde habersiz böyle seyle yapıyo bazen ama bi şekilde çözülüyo bak bizimde aramızda soğuk yeller esiyodu simdi çook iyiyiz aksam eşin gelsn evinize senden eve dön konusursunz ona rahatsız olduğun durumu anlat seni kendi yerine koymasını iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…