2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar evlenmek de çok doğal ayrılmakta.. yani şimdi adam sizi mutsuz edip, evde gergin pis bi atmosfer oluşturuyorsa.. sizi de hakeden mutlu eden birileri olacaktır.. bunu bilsinler erkekler kimse kimseye muhtaç değil.. erkek evlenince karısı ona bağımlı sanır, ne yapsa bişey olmaz, kızabilir, yalan söyleyebilir ama eşi onu sevip hep yanında olacak diye düşünürler.. küçük küçük başlar bunlar nazelihay bazı şeyleri erken farketmek önemli ve şimdi en önemlisi ne yapacağını iyi bilmek.. en ufak bi davranışın adama napsam benimle zaten dedirtebilir o güvenle daha büyük sorunlar yaşayabilirsin.. hep alttan almak zorunda değiliz.. karşımızdakine göre değişecek tepki,tavırlar.. kimse küs olmak istemez kocasıyla ama akıllı kadın bazen süründürür kocayı da o da anlar kendisinin dünyada tek erkek olmadığını sizin için hayatınız mutlu geçsin gereksiz insdanlarla mutsuz yaşamayalım.. eşimiz düzeldiyse ne mutlu ama onun için bizim sabırlı, dikkatli ve uyanık olmamız lazım.. davranışlarımıza duygular değil mantıkk müdahale etsin

her şeyi ona söyledim benimkinin anladığı tarzda eşiyim tabiki böyle şeyleri birbirimize soracağız ben eş olarak yemek içmek temizlik ihtiyaçlarını görmekten ibaretsem niye evlendin babanın evinde kalsaydın dedim yani eş sorumluluğunu alacak mutluluğumu önemseyip yanımda olmaktam mutlu olacak olmalı değilse ben hiç rahatsızlık vermiyim herkes kendi yoluna sevgi tek başına bir hiç İLGİ ALAKA ÖNEM ÖZEN GEREKLİ SAYGI GEREKLİ SÜREKLİLİK GEREKLİ SADAKAT GEREKLİ ÇABA GEREKLİ BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ :)

herşeyden önemli olan senin ne hissettiğin ve senin ne istediğin canım en iyisi tabi senin kararın inşallah hakkınızda hayırlısı olur

kesinliklee ben mutlu olmak iiçin evlendimm herşeyimle tüm sorumluluklarımı yerine getiriyorum kocamın yanlış dediği konularda dikkat edip kendime çeki düzende veriyorsam eşimde çabalayacak dünyada bana erkek ona da kadın çok birbirimizi seçtiysek değerini bilelim ben maaşımı alır yer içer gezerim neme lazım ev sorumlulukları her şey sevgi saygı sadakat mutluluk için eşler bunu hak etmiyorsa hak ettikleri gibi yaşasınlar hayata bir kere geliyoruz kimse için üzülecek oturup ağlayacak vaktimiz yok bu kadar

Kolay gelsin canim enazindan ugras oluyor sana oyalaniyorsun.
evet kuzucum kafam dağılıo yoksa saçma sapan triplere giriorum yarın dr a gitcem yumurtalıklarıma da bi baktırim salı günü kanla karışık akıntım geldi riske atmim :)

herşeyden önemli olan senin ne hissettiğin ve senin ne istediğin canım en iyisi tabi senin kararın inşallah hakkınızda hayırlısı olur

amin inşallah ne zaman bebeksiz bir ay geçse peşinden iyi ki olmamış dedirten bir olay yaşatıyorsun bana vardır rabbimin bir bildiği yazdım eşime ! ben seviyorum benim sevgim aldatma olmadıkça bir günde bitmez o kadar ufak değil ama sevgi tek başına yetmez o yüzden bundan sonra sevgimi tek mi yaşarım yoksa eşimle mi bunu eşim bilecek :)

Ewt cnm haklısın ama böyle yapma oturun sakin sakin ses yükseltmeden konuşun işe yarıyor. İçindekileri anlat kırıldığı n noktayı. Banada söyleseydin beraber giderdik bana da değişiklik olurdu falan buna benzer şeyler söyle işte ne bileyim. Biz nişanlı ken dedim ki ne olursa oldun gittiğin geldiğin yerleri bana söyleyeceksin iki elin kanda bile olsa. Güvensizlik verirsen biter dedim. Şimdi her ne yapıyorsa arar söyler. içiceksede arkadaşlarıyla takılacaksada herşeyden haberim olur. Buna benzer şeyler söylemişti banada ilk zamanlarda ona sözünü hatırlattım. Evliyiz biz tabi haber vereceksin dedim. Baktım olacak gibi değil bende her gittiğim yeri söylemem o zaman dedim. Hatta al telefonu kullanmıyorum artık Arar bulursun falan. Yola geliyor zamanla cnm o yüzden üzülme zamana bırak biliyorum kim olsa kırılır senin yerinde olsa.

Altı ay dene bakalım benim bu altıncı ayım ama daha yok doktorun ocakta gel bakalım klomene başlarızdedi doğal yolla olsun diye rabbine çok dua ediyorum hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün
aynen öle yapcaz canım hayırlısı nasip artık...senin adınada hayırlısı belki bu bir çözüm olur evladına kavuşursun...

bence eşin bu sevgiyi sana tek yaşatmayacak kadar sevio seni ve yarın çok iyiyiz konuştuk hallettik yazıcanı ümit ediorum hadi bakalım

beni çağırdın da gelmedim mi niye haber vermiyorsun telefonunu bırakıp gidiyorsun dedim siz salep yapıyordunuz dedi çok mu acelesi vardı gitmenin dedim yok her türlü haksız her yere haber mi verecekmiş kuyruk gibi! benide mi götürecekmiş bende bundan sonra kafama göre takılıyorum dedim sen özgür ben özgür

bence eşin bu sevgiyi sana tek yaşatmayacak kadar sevio seni ve yarın çok iyiyiz konuştuk hallettik yazıcanı ümit ediorum hadi bakalım

emin ol bugün konuşmayacağız yemek vs de yapmıyorum öyle aç aç otururuz ya da bıraksın gitsin o sevdiği akrabalarında yesin çok yorgunum kırgınım artık kendim için çabalayacağım evden çıkarken saçlarımı düzleyip fönledim uyuduğunu bile bile odayı parfüme boğdum mkyaj yaptım benden önce hazırlandı uyuyamadı o kokuda artık böyle

GÜNAYDIN KIZLAR DÜN TAHLİLLERİMİN SONUCUNDA İDRARDA BİRAZ İLTİHAP ÇIKTI BU SABAH KÜLTÜR VERDİM DÜN GECE Bİ TALİHSİZLİK OLDU CANIM BİŞEY İSTEDİ ONUN İÇİN EŞİMLE HEM YÜRÜYÜŞ YAPALIM DEDİK HEM KARIN DOYURALIM ÇÜNKÜ YAPTIĞIM YEMEKLERİ YİYEMİYORUM MİDEM BULANIYOR NEYSE DÖNÜŞTE Bİ ÇOCUK ARKAMDAN KOŞTURUYO ARKAMDA ÖYLE Bİ DURDUKİ ÖDÜM KOPTU NASIL KORKTUYSAM EVE KADAR SANCIYLA GELDİM Bİ AKSİLİK OLDUĞUNU HİSSETTİM Bİ GELDİM Kİ NE GÖREYİM İÇ ÇAMAŞIRIMDA KAN DAHA SONRA SABAHA KADAR UYKU YOK SÜREKLİ WC YE GİDİP KONTROL ETTİM GELMEDİ BİŞEY YERLEŞME KANAMASI OLABİLİRMİ YOKSA O KORKTUĞUMDA BİŞEYMİ OLDU BEBEĞE ÇOK ENDİŞELİYİM

canımm çok üzüldüm iltihap önemli değil ilaçla hallolur bir şekilde allahın izniyle ama korkudan kanamanın gelmesini mutlaka doktorla konuşmalısın belki progestan fln verir ama içini de ferah tut bizi de haberdar et doktoru arayıp

Günaydın kızlar
Doktordan geldim.
Ufaklığın durumu iyi, kesemiz 11 mm ama bol bol dinlenmek gerekiyormuş.
Kanamalar içinde endişelenme dedi. İlk fotomuzu da çektik bir ara paylaşırım gerçi pek bişi anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…