- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
cnm sakin ol sen çok haklısın bnm eşimde habersiz böyle seyle yapıyo bazen ama bi şekilde çözülüyo bak bizimde aramızda soğuk yeller esiyodu simdi çook iyiyiz aksam eşin gelsn evinize senden eve dön konusursunz ona rahatsız olduğun durumu anlat seni kendi yerine koymasını iste
canım çok zor bi durum kendimi senin yerine koydum ama napardım bilemedimZaten hep kendini hakli cikartiyo daha oncede yakalim siteyi sordum bi isyerinden abisi var dul o isyedi ona yukledim videolari dedi ama gene ayni
herşeyden önemli olan senin ne hissettiğin ve senin ne istediğin canım en iyisi tabi senin kararın inşallah hakkınızda hayırlısı olurkendisi bilir benden pes ben restimi çektim kendi ikna edip düşünür eyvallahım yok artık ben çok çabaladım sevgiyse saygıysa ilgiyse alası ama yok çok fazla yapmayacakmışsın anladım artık bıraktım ne yaparsa
kızlar evlenmek de çok doğal ayrılmakta.. yani şimdi adam sizi mutsuz edip, evde gergin pis bi atmosfer oluşturuyorsa.. sizi de hakeden mutlu eden birileri olacaktır.. bunu bilsinler erkekler kimse kimseye muhtaç değil.. erkek evlenince karısı ona bağımlı sanır, ne yapsa bişey olmaz, kızabilir, yalan söyleyebilir ama eşi onu sevip hep yanında olacak diye düşünürler.. küçük küçük başlar bunlarnazelihay bazı şeyleri erken farketmek önemli ve şimdi en önemlisi ne yapacağını iyi bilmek.. en ufak bi davranışın adama napsam benimle zaten dedirtebilir o güvenle daha büyük sorunlar yaşayabilirsin.. hep alttan almak zorunda değiliz.. karşımızdakine göre değişecek tepki,tavırlar.. kimse küs olmak istemez kocasıyla ama akıllı kadın bazen süründürür kocayı da o da anlar kendisinin dünyada tek erkek olmadığını sizin için hayatınız mutlu geçsin gereksiz insdanlarla mutsuz yaşamayalım.. eşimiz düzeldiyse ne mutlu ama onun için bizim sabırlı, dikkatli ve uyanık olmamız lazım.. davranışlarımıza duygular değil mantıkk müdahale etsin
evet kuzucum kafam dağılıo yoksa saçma sapan triplere giriorumKolay gelsin canim enazindan ugras oluyor sana oyalaniyorsun.
Nıe canım hayırdırBende iyiydim ama şimdi iyi değilim canım.
herşeyden önemli olan senin ne hissettiğin ve senin ne istediğin canım en iyisi tabi senin kararın inşallah hakkınızda hayırlısı olur
[/QUOTE]canim bnada antibiyotik ve folbiol yazdi kullaniyorum suan adetliyim gectikten snra gdip tekrar tahlil yaptircam ins gcmistir esim cok istiyor bebis oomasini
ben sevgimden eminim bende bi çok şeyi takmamaya başladım ama sana her eyi haber mi vericem hep beraber mi dolaşacağız yorumu üzerine sözüm yok kendi ya sevgisini söyler beni kuyruk olmadığıma ikna eder ya da kendi bilir artık yapacak bi şeyim yok eve gideceğim yeme yapmayacağım tv izleyip yatacağım ben hizmetçi değil eşim mutlu değilsek tüm işler durur ne yapıyorsa yapsın
Sorma tatlım 2 gündür sabahları yemek yedikten sonra fena oluyorum midem bulaniyor kusuyorum .Nıe canım hayırdır
aynen öle yapcaz canım hayırlısı nasip artık...senin adınada hayırlısı belki bu bir çözüm olur evladına kavuşursun...Altı ay dene bakalım benim bu altıncı ayım ama daha yok doktorun ocakta gel bakalım klomene başlarızdedi doğal yolla olsun diye rabbine çok dua ediyorum hayırlısı Rabbim yüzümüzü güldürsün
bence eşin bu sevgiyi sana tek yaşatmayacak kadar sevio seni ve yarın çok iyiyiz konuştuk hallettik yazıcanı ümit ediorum hadi bakalımamin inşallah ne zaman bebeksiz bir ay geçse peşinden iyi ki olmamış dedirten bir olay yaşatıyorsun bana vardır rabbimin bir bildiği yazdım eşime ! ben seviyorum benim sevgim aldatma olmadıkça bir günde bitmez o kadar ufak değil ama sevgi tek başına yetmez o yüzden bundan sonra sevgimi tek mi yaşarım yoksa eşimle mi bunu eşim bilecek :)
selam canım nasılsın:)Selam güzeller
Ewt cnm haklısın ama böyle yapma oturun sakin sakin ses yükseltmeden konuşun işe yarıyor. İçindekileri anlat kırıldığı n noktayı. Banada söyleseydin beraber giderdik bana da değişiklik olurdu falan buna benzer şeyler söyle işte ne bileyim. Biz nişanlı ken dedim ki ne olursa oldun gittiğin geldiğin yerleri bana söyleyeceksin iki elin kanda bile olsa. Güvensizlik verirsen biter dedim. Şimdi her ne yapıyorsa arar söyler. içiceksede arkadaşlarıyla takılacaksada herşeyden haberim olur. Buna benzer şeyler söylemişti banada ilk zamanlarda ona sözünü hatırlattım. Evliyiz biz tabi haber vereceksin dedim. Baktım olacak gibi değil bende her gittiğim yeri söylemem o zaman dedim. Hatta al telefonu kullanmıyorum artık Arar bulursun falan. Yola geliyor zamanla cnm o yüzden üzülme zamana bırak biliyorum kim olsa kırılır senin yerinde olsa.
bence eşin bu sevgiyi sana tek yaşatmayacak kadar sevio seni ve yarın çok iyiyiz konuştuk hallettik yazıcanı ümit ediorum hadi bakalım
GÜNAYDIN KIZLAR DÜN TAHLİLLERİMİN SONUCUNDA İDRARDA BİRAZ İLTİHAP ÇIKTI BU SABAH KÜLTÜR VERDİM DÜN GECE Bİ TALİHSİZLİK OLDU CANIM BİŞEY İSTEDİ ONUN İÇİN EŞİMLE HEM YÜRÜYÜŞ YAPALIM DEDİK HEM KARIN DOYURALIM ÇÜNKÜ YAPTIĞIM YEMEKLERİ YİYEMİYORUM MİDEM BULANIYOR NEYSE DÖNÜŞTE Bİ ÇOCUK ARKAMDAN KOŞTURUYO ARKAMDA ÖYLE Bİ DURDUKİ ÖDÜM KOPTU NASIL KORKTUYSAM EVE KADAR SANCIYLA GELDİM Bİ AKSİLİK OLDUĞUNU HİSSETTİM Bİ GELDİM Kİ NE GÖREYİM İÇ ÇAMAŞIRIMDA KANDAHA SONRA SABAHA KADAR UYKU YOK SÜREKLİ WC YE GİDİP KONTROL ETTİM GELMEDİ BİŞEY YERLEŞME KANAMASI OLABİLİRMİ YOKSA O KORKTUĞUMDA BİŞEYMİ OLDU BEBEĞE ÇOK ENDİŞELİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?