2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yaşasınn çok şükürr büyüyor işte ne güzel bol bol dinlen annesi :)

ayy var ya ben senin gibi yapsam kocam beni yollar evden ciddiyim bak bi kere kapı çarptım die bilet falan aldı bana yani bizimkine sökmüo bunlar kuzucum dalga geçio sanma sakın ama aç gitme bari eve bişeyler ye de seni tutsun sağlığına da yazık akşam nete girebiliomusun girersen yaz son durumları aklım sende ama bence barışırsınız akşama yani en azından içimden geçen bu böyle olsun isterim küslüğe dayanamıorum ben 3 günlük dünya işte

bende küslüğe dayanamıyorum bugün 40 yaşında bir akrabamızın cenazesi var 6 çocuğu ortada kalakaldı dün dedim bi şeye üzülmicem kocam böyle yaptı. üstüne kapıyı kapadım giderken çat diye çünkü gece ben uyurken odanın ışığını açıp benim uyanmama sebep oldu o yüzden bende parfüme boğdum onu artık kendisi bilir ben bıraktım eve giderken bi şeyler alır yerim tv izlerim o ne yaparsa artık :) annesinde yesin

ŞİMDİ BAKTIM GENE GELMİŞ KAN

ŞİMDİ BAKTIM GENE GELMİŞ KAN

acil olarak doktoruna gider misin ara önce söyle ilaç al hemen bi şey verirse sonra doğru doktora hay yarabbi nerden oldu geldi o çocuk yanına hadi bana cevabı sonra yaz şimdi ara ve doktoruna git birde endişe yapma yok yere zarar verirsin rahat ol lütfen

Kapi carpna falan bebimkinede sokmuyo birkere yaptim beni gonderiyordu herzaman onlar hakli biz haksiz ben onu ilgisini cekmek icin ne yapabilirim ben onu cok seviyorum nasil uzaklastiririm dis hayattan

aynen canım sen kendini ihmal etme de ALLAH rahmet eylesin çocuklarına üzüldüm hayatta herkesin bi sıkıntısı illaki oluo daha büyüklerini yaşamayalım... annesi de gelir sana bişey der mi nie oğlum geldi bişey mi oldu die sana sorar mı

Gunaydin bende araniza katilmak isterim bat 26 kasim ve 6 denememiz suan ovulasyon donemindeyim ama kasiklarim cok agriyor bu donemde oldugum icin mi agriyor bilmiyorum simdiye kadar olmamisti.yada ben fark etmemistim bilmiyorum.sizce normal mi
merhaba...üzgünüm listeye sadece topikte aktif olanları ekliyorum aramıza katılırsan belli bi süre sonra senden bilgilerini alırım

Kapi carpna falan bebimkinede sokmuyo birkere yaptim beni gonderiyordu herzaman onlar hakli biz haksiz ben onu ilgisini cekmek icin ne yapabilirim ben onu cok seviyorum nasil uzaklastiririm dis hayattan

Canım insanın içinde olacak onun dış hayatta gözü varsa bi şey yapamazsın kendinden fedakarlık etme kendini önemse bakım yap kilona dikkat et her şeyine keyfini yaşa gözü hala dışardaysa bırak sevmek neye yarar değerini bilmedikten sonra demesi kolay yapması zor ama zorla sevdiremeyiz kendimizi bende sevgimi içimde yaşarım ama eşim sevmiyorsa kendi yoluna gitsin derim

yok kavga mı ettiniz der evet derim o kadar oğlu anlatsın :) zaten görümceke söyledim her şeyi akşam kızınca sordu nasıl oldu aranız diye berbat dedim haklısın dedi sen ilgilenme boşver bakalım dedi

soğuk ol, yumuşama, uzak dur, yatakta kıçını dön, sarılmasına izin verme.. seviyorsdan bile bazı şeyleri kaybetmemen mutlu olman için zor da olsa hoşuna da gitmese bunları yapman lazım kaygılı gibi yap yani bence

yok kavga mı ettiniz der evet derim o kadar oğlu anlatsın :) zaten görümceke söyledim her şeyi akşam kızınca sordu nasıl oldu aranız diye berbat dedim haklısın dedi sen ilgilenme boşver bakalım dedi
ne güzel görümcen en azından haklının yanında aradı mı hiç kocan bugün belki panik yapar seni kaybetcem die

ARADIM ÇAĞIRDI CANIM

çok doğru kaygılım hani kadının kendini ezdirmesine karşıyım.. hele erkek kendilerine asla maddi olarak güvenmesin, onun arkasına sığınmasın.. sakın bayanlar ona sen olmazsan nasıl yaşarım demeyin haketmiyorsa, kendini sizin için mükafat olarak görmesinler.. vazgeçilmez onsuz olmaz diye bilmesinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…