2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kizlar neler olmus boyle MINIKKUS1 m hemen kotu dusuncelere girme onune koy esini guzelce konus hatasini anlamasina yardimci ol insaAllah barisacaksiniz nazelihay canim sende o bilgisayara anlayabiliyorsan bir keylogger at eger sana herseyi anlatmiyorsa bak pc de yazistiklari nasil ortaya cikiyor bide esine arkadasinla benide tanistir de eger gercekten arkadasiysa..ama yinede temkinli davran haksiz olan sen olma Allah yardimcin olsun:)ve kizlar hemen la havle cekin bu kotulukler uzaklassin sizden evlerinize mutluluk girsin eseslamazi26 canim doktordan gelince bizede soyle olankari umarim ciddi bisey yoktur Rabbim sifanizi versin bebislerimiz Rabbime emanet

ne güzel görümcen en azından haklının yanında aradı mı hiç kocan bugün belki panik yapar seni kaybetcem die

hiç aramadı kavga edince aramaz diyorum ya böyle oturup konuşmaz arada özür diler yapamam sensiz der ama on kavgadan birinde hiç panikte değildir ona diyorum bi gün pat diye bırakırım seni anlamazsın :) görümcem ve kv benim yanımda oldular her zaman kayınpederimde hep sen ona bakma dediler oğullarına yapma dediler

ben diyorum ne zorum var evlendim maaşım var alırım bi araba annemle ooo dolaşır dururum hem arkadaşlarım var nerde akşam orda sabah bana hava hoş sevdiğim için bunca çaba diyorum ama bilene :)

canım yaa o bakımdan şanlısın en azından ne güzel :) zamana bırakmak gerekcek ozman zaman göstericek herşeyi

allahımm bu elif annenin tüm dularını kabul et amin :) çok sağ ol inşallah iyi olacak her şey bizim için o yüzden hayırlısını ver rabbim deyip bıraktım eşimin çabasına bağlı alıp konuşmam diyeceğimi dedim bundan sonrası ona kalmış eseslemazi bizi rahatlatırsa bugün daha bir şey düşünmem iyilik sağlık olsun

Saol c
nSaol cnm belkide ben kuruntu yapip abartiyorum ama bilmiyorum iste canimi yakiyor bunlar dun doktara gittim uzuntu stres yok diyo isyeri ev nasil uzulmim ya stres yapmim

canım yaa o bakımdan şanlısın en azından ne güzel :) zamana bırakmak gerekcek ozman zaman göstericek herşeyi

bıraktım gitti zamana zamana bıraktımda bu gidişle kocayı da bırakıcam işin şakası daha düşünmüyorum o düşünsün kısmet

Canım benim şuan çok sinirlisin her cümlene yansıyor bu halin yine de söylemek isterim ki ben eşinin çok ciddi bi hata yaptığını düşünmüyorum...tabi olaylara dışardan bakan biri olarak konuştuğumdan çok vakıf olamayabilirim umarım yanlış anlamazsın...seni anne babasıyla aynı ortamda bırakıp gitmekte sakınca görmemesini anlayabiliyorum çünkü o artık eşi ve annesi babasını bütün bir aile olarak gördüğünden şöyle düşünmüştür onlar takılsınlar kızkardeşim annem eşim....hem muhabbet ederler bende o sırada kuzenime uğrayayım demiştir...burda yaptığı tek hata sana haber vermemek ki bunu da erkek olmasına bağlayabilirsin...kızların da dediği gibi erkekler bizden farklı düşünüyorlar bizim gibi ince değiller ve kendimiz gibi görmemeliyiz onları...Kuyruk meselesine gelirsek evet yanlış bi laf ama sinirlendiğimizde hangimiz ters türs konuşmuyoruz ki...eşimde geçmişte sevgiliyken beni çok üzen bi laf etmişti sonra benden defalarca özür diledi ve ben o lafı kastederek söylemedim şakayla karışık bi sinirle söyledim senin bu kadar ciddiye alacağını bilsem asla söylemezdim dedi ve ben eşimin niyetine güvendiğim için çok fazla uzatmadımm konuyu...ha evet sinirleniyor insan ama sakince düşününce ve karşındaki de senden samimiyetle özür dilerse unutulup gidiyor....eşinin bu açıdan senden özür dilemesi gerek ve seninde bu laf üzerinde çok durmaman lazım...sinirle hemen kavga etmişsin eşinle bence yanlış yapmışsın erkeklere bağırarak bişey yaptıramazsın ya da anlatamazsın....Sen kadınsın ve KADINLIĞINI kullanacaksın...tatlı dilli olacak sakin yaklaşacaksın...niye hep biz yapmak zorundayız dersen yaradılış derim...burda kastettiğim fedakarlık değil kurnazlık...işi kitabına göre yaparsan karlı sen olursun...Boşanmaksa lafını anmak düşünmek bile evliliği çok yıpratan bişey...ben bir kere eşime bunu sinirle ima ettim ve eşim ağzımın payını verdi...Düşündüğümde yanlış yaptığımı anladım...Sana da tavsiyem lütfen her tartışma da her sorunda üzüldüğünde kırıldığında ilk aklına gelen şey bu olmasın...bizler bu yola her sorunda boşanalım o zaman fikriyle başlamaıyoruz ama bu düşünce ile başlayıp devam edersek birgün gerçek olur ve bi hiç uğruna boşanmış oluruz...Hayalim eşimle 40. 50. yıldönümümüzü görmek etrafımda evlatlarım ve torunlarımla ve ben bu hayalimden kolay kolay vazgeçmem sende vazgeçme...ortada aldatma dayak yalanlar yoksa hayalinden vazgeçme lütfen

Dilerim kendimi yanlış anlatmamışımdır sana dilerim yanlış anlamışsındır beni...Mutlu olmanı ve bebişlerinin olmasını istiyorum, umarım kısa sürede sorunları aşarsınız

hepsini tek tek okudum ve çok net anladım öncelikle önemseyip böylesine güzel yazdığın için çok çok teşekkür ederimm okudukça terapi gibi. ben eşime sakince anlattığım zaman anlamıyor ona diyorum güzellikle hallolsun her şey bende bundan tarafım ama o olay için kızıp kavga etmeyince etkileyici olmuyor onun için sanırım. ben laflarına ve tavrına alışkınım idare ederim ama benim eşi olduğumu bilsin ona göre kuyruk görmesin ve düzeltmek için çabasız kalması benim için uğraşmaması sevgisinde şüpheye neden oluyor bir de ona da dedim kavgada ilk iş karısına git diyen bir kocayı ne yapıyım böyle koca mı olur dedim. saygısızlığın sürekliliği ve özürlerin gelmemesi ya da sürekli özürle hallolması işi seviyesiz kılıyor o seviyeyi korumak için iyi bir ayrı kalmalıki eşinin yaptığı gibi yalvar yakar uğraşsın o çabayı göreyim bende düzeleceğim dedim ya sevgim o kadar küçük değil bir günde söküp atamam ama üzülüyorsam kendi içimde yaşarım sevgiyi eşimsiz :) bundan sonra daha tatlı dilli olacağım olaylar karşısında hatta susacağım tabi barışırsak :) kısmet ten nasip e sevgiler...

Hmm anlıyorum cnm sonuna kadar haklısın akışına bırak bakalım ne olacak

kıyamam sana...seni anlıyorum bi kadın olarak ve çok haklısın ama erkek işte napıcaksın...senin eşinin derse ihtiyacı var anladığım kadarıyla...sen onu iyi tanıyorsun bizlerse burda senin anlattığın kadar dolayısıyla sen gerek gördüysen yap o vakit tribini balım lakin kendini çok yıpratmayacak kadar olsun...Bi de bir kadın bir erkekte zeynep ozana öküz diyor ya sende eşinin suratın öküüüüüüüüüüüüz de

Canim kalbim hizli çarpıyor du 2 gunden beri boyleyim atesim 5 gunden beri 36.7 iydi..kizlar birde maydonoz buharina oturmustum siddetle tavsiye ediyorum cuma gunune kadar catlarim herhalde simdi esimle acile gitsek kan testi yaparlar mi
saat besten sonra yapiyorlar canim taabiki

Tatlim devamı gelmediyse telaş etme..ama taze kan geldiyse doktoruna git ihmal etme..içeride kanama alanı olabilir ..doktorun progestan ve dinlenme verir tatlimm... Yorma lütfen kendini bu günler önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…