- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Bende yumurtlama zamani oyle yapicaktim ama sansao gunlerde oyle bi gaz sancim vardiki yapamadik zorla oldu zaten belki de ondan tutmadi.
Tam uyuma saatinde yapayapar uyurum o vakit hayırlısı olsun tabi inş :)mutlaka dene canım... sonra da kalkma sakın 1 saat kadar uzan...
Hayırlısıyla gelir zaten tutunur bebişler :)
Gecenay adetime yakin bende sordum esime baski hissediyormusun diye ne baskisi dedi anlamadi bende guldum yok bisey dedim insallah olmazsin canim olursanda hayirlisi degilmis vakti ne zamansa o zaman olacak insallah vakti cok yakindir ben olurum kuzum once leke oluyor ertesi gun adet oluyorum
Anladim canim sagol.farketmez cnm tam bel kısmıyla poponun birleştiği yer varya hah tam oraya nasıl desem popon biraz havada kalacak şekilde yani
yok anam gaz sancısı varken yapılmaz yaa düşünsene tam kıvama geliyosun ve o anda karnında bi gurultu ve sonrası faciaaaaaa hahahahah
Tam uyuma saatinde yapayapar uyurum o vakit hayırlısı olsun tabi inş :)mutlaka dene canım... sonra da kalkma sakın 1 saat kadar uzan...
Hayırlısıyla gelir zaten tutunur bebişler :)
Tam uyuma saatinde yapayapar uyurum o vakit hayırlısı olsun tabi inş :)
Sonrasi gelse iyiydi saplanip durdu gecmek bilmedi kismet şans isteyok anam gaz sancısı varken yapılmaz yaa düşünsene tam kıvama geliyosun ve o anda karnında bi gurultu ve sonrası faciaaaaaa hahahahah
Bende adetim gecmeden belirti aramayacagim 5 gun once burnuma mevsimi olmayan bisey cekti 1 gun sonra ruyamda gordum halende canim istiyor acabami dedim leke gelmese hamileyim diyecegim halen burnyma kokuyor ilk defa boyle bisey oldu esime arattim bulamadiBenımkı hıssedıyor canım ama cok az dedı onceerde daha cok hıssedıyordu hayırlısı canım kısmet ne zamansa o zaman olur ama eger bu ay adet olursam dıger aylara belırtının b sını almam agzıma canım yum gunlerı dıyede ısrar etmem nasıl olursa olur hayırlısıyla bebıslrımız cok bekletmeden gelır ınsallah battan once bırdaha ılıskı olu bakalım o zaman ne hıssedecek
hayirlisi canim sabretmek lazim napalim kvden nasil olduİyiyim canim kv deyim gelen giden oluyor giremiyorum nete yarin olurum bugun lekelenme basladi ben senden umutluydum hayirlisi olsun insallah son kirmizilarimiz olur
Demekki canim doktorda soyledi ama ben yastikla yaptiimdan beri yani 2 gundr :) disariya pek birsey cikmiyorDemek ki etkiligercwktetkiligercwk off tablet yedi bitirdi beni bugün etkili gerçekten o zaman
Bende adetim gecmeden belirti aramayacagim 5 gun once burnuma mevsimi olmayan bisey cekti 1 gun sonra ruyamda gordum halende canim istiyor acabami dedim leke gelmese hamileyim diyecegim halen burnyma kokuyor ilk defa boyle bisey oldu esime arattim bulamadi
yıkanınca da ölüyomuş zavallı spermcikler amayok cnm ya yatma o şekil 1 saat sonra kalk ve banyonu yap günah kız yatma öyle :)
İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesirhayirlisi canim sabretmek lazim napalim kvden nasil oldu
Kalcamla belim arasina koyuyorum canim yaptiktan sonra yarim saat yatiyorumTam olarak nerenize koyuyorsunuz ince kalin yasti farkedermi.
Bende adetim gecmeden belirti aramayacagim 5 gun once burnuma mevsimi olmayan bisey cekti 1 gun sonra ruyamda gordum halende canim istiyor acabami dedim leke gelmese hamileyim diyecegim halen burnyma kokuyor ilk defa boyle bisey oldu esime arattim bulamadi
İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesirhayirlisi canim sabretmek lazim napalim kvden nasil oldu
Bugundu canim once leke gelir benden bugunde geldi yarin sokulurumbat ney cnm
iyi bak deneyeyim bu ay :) inş gelir konar bebişler göbüşümüzeDemekki canim doktorda soyledi ama ben yastikla yaptiimdan beri yani 2 gundr :) disariya pek birsey cikmiyor
Bende sunu farkettim sık sık olunca cikiyor 3 gunde bir falan olunca cikmiyor.sanirim biz gun asiri denemeliyizDemekki canim doktorda soyledi ama ben yastikla yaptiimdan beri yani 2 gundr :) disariya pek birsey cikmiyor
yıkanınca da ölüyomuş zavallı spermcikler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?