kıyamam sana...seni anlıyorum bi kadın olarak ve çok haklısın ama erkek işte napıcaksın...senin eşinin derse ihtiyacı var anladığım kadarıyla...sen onu iyi tanıyorsun bizlerse burda senin anlattığın kadar dolayısıyla sen gerek gördüysen yap o vakit tribini balım lakin kendini çok yıpratmayacak kadar olsun...Bi de bir kadın bir erkekte zeynep ozana öküz diyor ya sende eşinin suratın öküüüüüüüüüüüüz de
yaparsın sen yaparsın...biz kadınların damarına basmaya gör...arkandayım balım...bizim arsinli de kocasına uzuuunca bi süre yüz vermemiş sokulmasına izin vermemişti senden de aynı performansı bekliyorum...suratına diyemiyorsan öküz magnetleri al gittiği her yere yapıştır devamlı görsünevett demem lazım öküzsün işte öküz diye :) onu bile diyemem o kadar saygılıyım :)bakalım ders verebilecek miyim bekliyoruz siz varken yıpranmam baksana kuş gibi hafifledimm ona nasıl suratsız olucam bakalım :):)):
ruh öküzlü reklamları izlerken imalı bakışlar atsın. Artık eşim kendi diyor.yaparsın sen yaparsın...biz kadınların damarına basmaya gör...arkandayım balım...bizim arsinli de kocasına uzuuunca bi süre yüz vermemiş sokulmasına izin vermemişti senden de aynı performansı bekliyorum...suratına diyemiyorsan öküz magnetleri al gittiği her yere yapıştır devamlı görsün
ruh öküzlü reklamları izlerken imalı bakışlar atsın. Artık eşim kendi diyor.
bir sürü kilolu arkadaşım hamile kaldı ve doğum yaptı üstelik kiloları 100 den fazlaydıkizlar aklmda bir sorun daha var faLa kilolarm var sizce cocuk olmasna e ngelmi yumurtalar yavas gelisir kilo olunca diyolar sizce ?
anladm canim doktora gttm muane felan etti bi sorun yok dedi zaten ama enfeksiyon var sadece 3 aydir.bekliorzbir sürü kilolu arkadaşım hamile kaldı ve doğum yaptı üstelik kiloları 100 den fazlaydı
evet evet acayip işe yarıyor 1 ay cocuk denemesine ara verdim ama şimdi ben ağzımı acmadan işini biliyor ......bide gecen akşam yeter artık kk girdiğin biraz ailenle ilgilen bile diyor erkeklere ilgi gösterdikce şımarıyolar uzak duracaksın koşarak geliyolar :)yaparsın sen yaparsın...biz kadınların damarına basmaya gör...arkandayım balım...bizim arsinli de kocasına uzuuunca bi süre yüz vermemiş sokulmasına izin vermemişti senden de aynı performansı bekliyorum...suratına diyemiyorsan öküz magnetleri al gittiği her yere yapıştır devamlı görsün
enfeksiyon için ilaç verir kısa sürede atarsın inşallah canım...bebek olayını da sakın stres yapma...sende ve eşinde bi sorun yoksa 1 yıl içinde hamile kalırsın zaten kilo dert değilanladm canim doktora gttm muane felan etti bi sorun yok dedi zaten ama enfeksiyon var sadece 3 aydir.bekliorz
yaptığın tripler dün gibi aklımda balım nasıl unutayımevet evet acayip işe yarıyor 1 ay cocuk denemesine ara verdim ama şimdi ben ağzımı acmadan işini biliyor ......bide gecen akşam yeter artık kk girdiğin biraz ailenle ilgilen bile diyor erkeklere ilgi gösterdikce şımarıyolar uzak duracaksın koşarak geliyolar :)Mogami kız maşallah ne hafıza var sende
Kadın birliğimogamii ağzına sağlık ne güzel yazmışsıın..kaygılı canım sende eşini iyi tanırsın nasıl düzelirse öle davrann..benim eşim iyi halden anlamaz ona çektireceksin anca öle anlarrr..
cok tskler canm lcimi rahatlattinenfeksiyon için ilaç verir kısa sürede atarsın inşallah canım...bebek olayını da sakın stres yapma...sende ve eşinde bi sorun yoksa 1 yıl içinde hamile kalırsın zaten kilo dert değil
rica ederim canım stres yok bebek varcok tskler canm lcimi rahatlattin
mogamii ağzına sağlık ne güzel yazmışsıın..kaygılı canım sende eşini iyi tanırsın nasıl düzelirse öle davrann..benim eşim iyi halden anlamaz ona çektireceksin anca öle anlarrr..
hadi bakalım öle yap canıım benim..benimkide öyle o yüzden artık bıraktım ben sustum o konuşsun :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?