2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evett demem lazım öküzsün işte öküz diye :) onu bile diyemem o kadar saygılıyım :) bakalım ders verebilecek miyim bekliyoruz siz varken yıpranmam baksana kuş gibi hafifledimm ona nasıl suratsız olucam bakalım :):)):

Kaygılı cim... Mogami çok güzel açıklamalar yapmis bub yüzden bir daha yazma gereği doymuyorum... Erkekler bizdenfarklılar bunu hiç bir zaman unutmamaliyiz ama bu bizi ezebileceklerini de göstermez...kocamizi tanıyıp ona göre hareket edeceğiz...sizde en kısa zamanda barışirsiniz inşaAllah tatlimm, Uzme kendini lütfen :)

yaparsın sen yaparsın...biz kadınların damarına basmaya gör...arkandayım balım...bizim arsinli de kocasına uzuuunca bi süre yüz vermemiş sokulmasına izin vermemişti senden de aynı performansı bekliyorum...suratına diyemiyorsan öküz magnetleri al gittiği her yere yapıştır devamlı görsün

ruh öküzlü reklamları izlerken imalı bakışlar atsın. Artık eşim kendi diyor.

kizlar aklmda bir sorun daha var faLa kilolarm var sizce cocuk olmasna e ngelmi yumurtalar yavas gelisir kilo olunca diyolar sizce ?

kizlar aklmda bir sorun daha var faLa kilolarm var sizce cocuk olmasna e ngelmi yumurtalar yavas gelisir kilo olunca diyolar sizce ?
bir sürü kilolu arkadaşım hamile kaldı ve doğum yaptı üstelik kiloları 100 den fazlaydı

evet evet acayip işe yarıyor 1 ay cocuk denemesine ara verdim ama şimdi ben ağzımı acmadan işini biliyor ......bide gecen akşam yeter artık kk girdiğin biraz ailenle ilgilen bile diyor erkeklere ilgi gösterdikce şımarıyolar uzak duracaksın koşarak geliyolar :) Mogami kız maşallah ne hafıza var sende

anladm canim doktora gttm muane felan etti bi sorun yok dedi zaten ama enfeksiyon var sadece 3 aydir.bekliorz
enfeksiyon için ilaç verir kısa sürede atarsın inşallah canım...bebek olayını da sakın stres yapma...sende ve eşinde bi sorun yoksa 1 yıl içinde hamile kalırsın zaten kilo dert değil

yaptığın tripler dün gibi aklımda balım nasıl unutayım

mogamii ağzına sağlık ne güzel yazmışsıın..kaygılı canım sende eşini iyi tanırsın nasıl düzelirse öle davrann..benim eşim iyi halden anlamaz ona çektireceksin anca öle anlarrr..

SABAH GAZETESİNDE SEMA ERGENEKONUN BEN NEDEN KANSERE YAKALANDIM YAZISI VAR NET E YAZIP BEŞ DK OKURSANIZ ÇOK GÜZEL BENDE BUNU OKUDUKTAN SONRA KARAR VERDİMM YILBAŞINDA BU İŞİ BIRAKICAM KENARA KOYDUĞUM PARAYLA 18 AY GERİ ÖDEME KREDİM VAR ÖDERİM SİGORTAMIDA KENARDAN ÖDERİZ EV DOĞALGAZ VS DERSENİZ ONLARI DA EŞİM DÜŞÜNSÜN HEP ÇALIŞICAM DİYE BİR ŞEY YOK BİR SENE SPOR MÜZİK KİTAP KENDİMLE GEÇİRİCEM EVİMDE SONRA SINAVLARIMA ÇALIŞIR BELGEMİ ALIRIM SONRASINA BAKARIM KAFAM ÇOK YORGUN SEVMEDİĞİM MESLEKTE 2 SENEDİR ÇIRPINMAKTAN YORULDUM BİRAZ KENDİMİ DİNLEMEK İSTİYORUM HAYATTAN BİR SENE İSTEMEK ÇOK MU ? SİZLER BENİ SAKİNLEŞTİRDİNİZ GÜZEL TAVSİYELER VERDİNİZ ŞU AN KUŞ GİBİ RAHATIM TEŞEKKÜR EDERİM YÜREĞİNİZE sebebiumut Mogami @SiiriEyvan svai5 @mine_burcu

mogamii ağzına sağlık ne güzel yazmışsıın..kaygılı canım sende eşini iyi tanırsın nasıl düzelirse öle davrann..benim eşim iyi halden anlamaz ona çektireceksin anca öle anlarrr..

benimkide öyle o yüzden artık bıraktım ben sustum o konuşsun :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…