destekliyorum kuzum bir yıl az bile kendimize ayırmak için...sende 1 yılda gez toz alış veriş yap film izle hayatını yaşa...sonra istediğin bir işe girersin elbette...okuyacağım yazıyıSABAH GAZETESİNDE SEMA ERGENEKONUN BEN NEDEN KANSERE YAKALANDIM YAZISI VAR NET E YAZIP BEŞ DK OKURSANIZ ÇOK GÜZEL BENDE BUNU OKUDUKTAN SONRA KARAR VERDİMM YILBAŞINDA BU İŞİ BIRAKICAM KENARA KOYDUĞUM PARAYLA 18 AY GERİ ÖDEME KREDİM VAR ÖDERİM SİGORTAMIDA KENARDAN ÖDERİZ EV DOĞALGAZ VS DERSENİZ ONLARI DA EŞİM DÜŞÜNSÜN HEP ÇALIŞICAM DİYE BİR ŞEY YOK BİR SENE SPOR MÜZİK KİTAP KENDİMLE GEÇİRİCEM EVİMDE SONRA SINAVLARIMA ÇALIŞIR BELGEMİ ALIRIM SONRASINA BAKARIM KAFAM ÇOK YORGUN SEVMEDİĞİM MESLEKTE 2 SENEDİR ÇIRPINMAKTAN YORULDUM BİRAZ KENDİMİ DİNLEMEK İSTİYORUM HAYATTAN BİR SENE İSTEMEK ÇOK MU ? SİZLER BENİ SAKİNLEŞTİRDİNİZ GÜZEL TAVSİYELER VERDİNİZ ŞU AN KUŞ GİBİ RAHATIM TEŞEKKÜR EDERİM YÜREĞİNİZE @sebebiumutMogami @SiiriEyvan svai5 @mine_burcu
Supersin hocam agzina sağlık ☺☺kızlar evlenmek de çok doğal ayrılmakta.. yani şimdi adam sizi mutsuz edip, evde gergin pis bi atmosfer oluşturuyorsa.. sizi de hakeden mutlu eden birileri olacaktır.. bunu bilsinler erkekler kimse kimseye muhtaç değil.. erkek evlenince karısı ona bağımlı sanır, ne yapsa bişey olmaz, kızabilir, yalan söyleyebilir ama eşi onu sevip hep yanında olacak diye düşünürler.. küçük küçük başlar bunlarnazelihay bazı şeyleri erken farketmek önemli ve şimdi en önemlisi ne yapacağını iyi bilmek.. en ufak bi davranışın adama napsam benimle zaten dedirtebilir o güvenle daha büyük sorunlar yaşayabilirsin.. hep alttan almak zorunda değiliz.. karşımızdakine göre değişecek tepki,tavırlar.. kimse küs olmak istemez kocasıyla ama akıllı kadın bazen süründürür kocayı da o da anlar kendisinin dünyada tek erkek olmadığını sizin için hayatınız mutlu geçsin gereksiz insdanlarla mutsuz yaşamayalım.. eşimiz düzeldiyse ne mutlu ama onun için bizim sabırlı, dikkatli ve uyanık olmamız lazım.. davranışlarımıza duygular değil mantıkk müdahale etsin
Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün.
Bende reglinin 3. Günündeyim ama dün akşamdan beri bişey yok galiba ben artık menepoza giriyorum.zaten az olurdum ama geçen ayda bu ayda dahada az olmaya başladım.arası 26 gün sürüyo ondanmı yoksa artık emeklimi oluyorum bilemedim.gerçi reğliden çok herşeye benziyoda neyse bakacagız artıkeh işte :)) sen nasılsın ?
Bende reglinin 3. Günündeyim ama dün akşamdan beri bişey yok galiba ben artık menepoza giriyorum.zaten az olurdum ama geçen ayda bu ayda dahada az olmaya başladım.arası 26 gün sürüyo ondanmı yoksa artık emeklimi oluyorum bilemedim.gerçi reğliden çok herşeye benziyoda neyse bakacagız artık
Rengi kan rengi degil koyu renk kahve ve siyaha yakın oluyo arada.ilk gün süt kaymağı gibi şeyler geldi.degişik degişik şeyler geldi yani ilk defa böyle şeyler gördüm.1 hafta öncesinden adet sancıları çekmeye başladım.galiba soğan kürü ne carsa söktü içimden.bu iyi değil doktoruna danış böyle devam ederse giderek azalıyor zaten herkeste :) bende ilk gün ilaç içer 3 4 ped değişirdim dün iki tane yetti bugün 1 tane ve ilaç içmedim öyle yoğun ağrı yok bu iş bendede bir anormallik olduğnu gösteriyor
ayy var ya ben senin gibi yapsam kocam beni yollar evden ciddiyim bak bi kere kapı çarptım die bilet falan aldı bana yani bizimkine sökmüo bunlarkuzucum dalga geçio sanma sakın ama aç gitme bari eve bişeyler ye de seni tutsun sağlığına da yazık akşam nete girebiliomusun girersen yaz son durumları aklım sende ama bence barışırsınız akşama yani en azından içimden geçen bu böyle olsun isterim küslüğe dayanamıorum ben 3 günlük dünya işte
ayy var ya ben senin gibi yapsam kocam beni yollar evden ciddiyim bak bi kere kapı çarptım die bilet falan aldı bana yani bizimkine sökmüo bunlarkuzucum dalga geçio sanma sakın ama aç gitme bari eve bişeyler ye de seni tutsun sağlığına da yazık akşam nete girebiliomusun girersen yaz son durumları aklım sende ama bence barışırsınız akşama yani en azından içimden geçen bu böyle olsun isterim küslüğe dayanamıorum ben 3 günlük dünya işte
hatunlar nereye gonderiyolar oyle sizi bilet almak falan şok oldum insaniz hepimiz tepki koyabiliriz söylemesi bile kotu geldi ne diyim..Kapi carpna falan bebimkinede sokmuyo birkere yaptim beni gonderiyordu herzaman onlar hakli biz haksiz ben onu ilgisini cekmek icin ne yapabilirim ben onu cok seviyorum nasil uzaklastiririm dis hayattan
Ben de katılıyorum arkadasi kesinlikle...soğuk ol, yumuşama, uzak dur, yatakta kıçını dön, sarılmasına izin verme.. seviyorsdan bile bazı şeyleri kaybetmemen mutlu olman için zor da olsa hoşuna da gitmese bunları yapman lazımkaygılı gibi yap yani bence
Rengi kan rengi degil koyu renk kahve ve siyaha yakın oluyo arada.ilk gün süt kaymağı gibi şeyler geldi.degişik degişik şeyler geldi yani ilk defa böyle şeyler gördüm.1 hafta öncesinden adet sancıları çekmeye başladım.galiba soğan kürü ne carsa söktü içimden.
2 gün adet normalmiş.önemli olan düzenli aralıklarla olmasıymış.Doktorun dediği bu.Ben biraz hareketsiz bir insanım birazda ondanmı az oluyorum.lisedeyken ilk geldiği anda sıradan damlardı yere.bir ara ufak bir hormon bozuklugu yaşadım yüzde tüylenme falan ilaç kullandım bir paket sonra hormonlar normale döndü.ama top sakalım ve faollerim kaldı hatıra:))))inşallah yararlı olmuştur çok ilginç bir dahaki aya doktoruna görün azalma ve değişik şeyler gelirse benden de geliyor adette zar gibi tuhaf şeyler katı hiç önemsemiyorum tualet esnasında parçalar gider ya hep ne biliyim
canim.aglamak geliyosa icinden agla sen miydin esimin girdigi siteleri gordum diyen bastan beri okuyorum kafam.karışmış olabilirCok sikici bi gun icimde bi sikinti var aglamak istiyom ya
Ben doktorların oyle dedigine innamiyorum sahsen normalde fsh im 4 5 cikar ki yumurta rezervini gösterir ve cok olurdum bu ay iki gun.zor geldi ve fsh im 9 du rezerv azalmis demek bu kotu bisr yani. Bence alakali yani ☺☺2 gün adet normalmiş.önemli olan düzenli aralıklarla olmasıymış.Doktorun dediği bu.Ben biraz hareketsiz bir insanım birazda ondanmı az oluyorum.lisedeyken ilk geldiği anda sıradan damlardı yere.bir ara ufak bir hormon bozuklugu yaşadım yüzde tüylenme falan ilaç kullandım bir paket sonra hormonlar normale döndü.ama top sakalım ve faollerim kaldı hatıra:))))
2 gün adet normalmiş.önemli olan düzenli aralıklarla olmasıymış.Doktorun dediği bu.Ben biraz hareketsiz bir insanım birazda ondanmı az oluyorum.lisedeyken ilk geldiği anda sıradan damlardı yere.bir ara ufak bir hormon bozuklugu yaşadım yüzde tüylenme falan ilaç kullandım bir paket sonra hormonlar normale döndü.ama top sakalım ve faollerim kaldı hatıra:))))
sorma neler çekiorum bende tepkimi akıllıca koyuorum artık böyle kapı çarpma falan değilde içten içten soğukluk isteksizlik yeri gelince tatlı sert laf sokma derken düzen tutturduk gidio hatta kocam ayıktı benim içten içten onu cezalandırdığımı dioki haklı da olsam haksız da olsam ben özür dileyip gönül alıorum nası yapıosun bunu dio ben de diorum ki demekki haklı olmamışsın hiç yani şimdi özünde iyi adam ama damarına basmıcan ben de böle bi çözüm buldum canım napalım...hatunlar nereye gonderiyolar oyle sizi bilet almak falan şok oldum insaniz hepimiz tepki koyabiliriz söylemesi bile kotu geldi ne diyim..
selam canım nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?