2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

destekliyorum kuzum bir yıl az bile kendimize ayırmak için...sende 1 yılda gez toz alış veriş yap film izle hayatını yaşa...sonra istediğin bir işe girersin elbette...okuyacağım yazıyı

Supersin hocam agzina sağlık ☺☺

eh işte :)) sen nasılsın ?
Bende reglinin 3. Günündeyim ama dün akşamdan beri bişey yok galiba ben artık menepoza giriyorum.zaten az olurdum ama geçen ayda bu ayda dahada az olmaya başladım.arası 26 gün sürüyo ondanmı yoksa artık emeklimi oluyorum bilemedim.gerçi reğliden çok herşeye benziyoda neyse bakacagız artık

bu iyi değil doktoruna danış böyle devam ederse giderek azalıyor zaten herkeste :) bende ilk gün ilaç içer 3 4 ped değişirdim dün iki tane yetti bugün 1 tane ve ilaç içmedim öyle yoğun ağrı yok bu iş bendede bir anormallik olduğnu gösteriyor

Kızlar saraçoğlu diyoya.kadınlarda östrojen hormonunu arttırmak için testere dişli aslan pençesi içilmeli.Meger bu almanlar bunu çay yapmış satıyo narketlarde.alnan kadınları cinsel yönden güçlü olmasının sebebi buymuş.ve genç kalmalarının sırrı.Yüzlerinin tüysüz oluşu ve ciltlerinin lekesiz oluşu aslan pençesi çayı içerlermiş demekki.

Rengi kan rengi degil koyu renk kahve ve siyaha yakın oluyo arada.ilk gün süt kaymağı gibi şeyler geldi.degişik degişik şeyler geldi yani ilk defa böyle şeyler gördüm.1 hafta öncesinden adet sancıları çekmeye başladım.galiba soğan kürü ne carsa söktü içimden.

Kapi carpna falan bebimkinede sokmuyo birkere yaptim beni gonderiyordu herzaman onlar hakli biz haksiz ben onu ilgisini cekmek icin ne yapabilirim ben onu cok seviyorum nasil uzaklastiririm dis hayattan
hatunlar nereye gonderiyolar oyle sizi bilet almak falan şok oldum insaniz hepimiz tepki koyabiliriz söylemesi bile kotu geldi ne diyim..

inşallah yararlı olmuştur çok ilginç bir dahaki aya doktoruna görün azalma ve değişik şeyler gelirse benden de geliyor adette zar gibi tuhaf şeyler katı hiç önemsemiyorum tualet esnasında parçalar gider ya hep ne biliyim

2 gün adet normalmiş.önemli olan düzenli aralıklarla olmasıymış.Doktorun dediği bu.Ben biraz hareketsiz bir insanım birazda ondanmı az oluyorum.lisedeyken ilk geldiği anda sıradan damlardı yere.bir ara ufak bir hormon bozuklugu yaşadım yüzde tüylenme falan ilaç kullandım bir paket sonra hormonlar normale döndü.ama top sakalım ve faollerim kaldı hatıra:))))

Ben doktorların oyle dedigine innamiyorum sahsen normalde fsh im 4 5 cikar ki yumurta rezervini gösterir ve cok olurdum bu ay iki gun.zor geldi ve fsh im 9 du rezerv azalmis demek bu kotu bisr yani. Bence alakali yani ☺☺

onlar bir sir ağdaya bakar sıkıntı yok artık epilasyonla bile gidiyor yeterki sağlık olsun hormonların düzgün çalışsın :)

hatunlar nereye gonderiyolar oyle sizi bilet almak falan şok oldum insaniz hepimiz tepki koyabiliriz söylemesi bile kotu geldi ne diyim..
sorma neler çekiorum bende tepkimi akıllıca koyuorum artık böyle kapı çarpma falan değilde içten içten soğukluk isteksizlik yeri gelince tatlı sert laf sokma derken düzen tutturduk gidio hatta kocam ayıktı benim içten içten onu cezalandırdığımı dioki haklı da olsam haksız da olsam ben özür dileyip gönül alıorum nası yapıosun bunu dio ben de diorum ki demekki haklı olmamışsın hiç yani şimdi özünde iyi adam ama damarına basmıcan ben de böle bi çözüm buldum canım napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…