canım ağla rahatlarsın sıkma kendiniCok sikici bi gun icimde bi sikinti var aglamak istiyom ya
çok şükür canım iyiyimİyiyim canım sen nasılsın?
kızlar saçma bi soru sorucam şimdi ben yarın dr a gidicem salı günü kanlı akıntım geldi geçen ay da kahverengi gelmişti hatta yerleşme kanaması sanmıştım neyse bi baktırim diorum olur ya bişey varsa tedbirli olmak lazım sorum şu eğer yumurtam döllendiyse ki 2 gün önce yumurtladım ve ilişki de oldu bu döllenen yumurta ultrasonda görünür mü yoksa adet gecikmesinde mi görünür anlatabildim mi bilmiorum da umarım anlamışsınızdır :)
Zaten sir ağda yaptrıyorum 3 ayda bir falan.çok kalın degiller ama hoş durmuyo yinede gelirken hormonlarıma baktı kadın doğumcu normal dedi hatta yaşına göre iyi bile dedi. Adetin ilk günü kan sonuçlarım buydu. E2.23 Fsh.7.17 Lh.3.09. Prolaktin.12.8 Serbest T3.12.8 SerbestT4.1.38. Tsh.0.71onlar bir sir ağdaya bakar sıkıntı yok artık epilasyonla bile gidiyor yeterki sağlık olsun hormonların düzgün çalışsın :)
dimi bence de ama kafama takıldı aman bu ay olsun istemiorum kocam istioda işte bakalım diorum ki 8 ayda olmadı bu ay mı olcakBen bilsem görünmeyebilir sanırım çok yeni iki gün
Evet bendimcanim.aglamak geliyosa icinden agla sen miydin esimin girdigi siteleri gordum diyen bastan beri okuyorum kafam.karışmış olabilir
İs yerindeyim burda aglayani sevmiyolar ve burdada huzurum yok isyerinde ama calismam lazim ev alacagizcanım ağla rahatlarsın sıkma kendini
canım yaa kıyamam içinden geleni anlat rahatla bak burda hepimiz birbirimize destek oluoruz ne geçiosa içinden yaz rahatla içine atarsan sana zrar...İs yerindeyim burda aglayani sevmiyolar ve burdada huzurum yok isyerinde ama calismam lazim ev alacagiz
Zaten icime ataata bunaldim careyi bulamiomda anlatiom iste sikildikcacanım yaiayamam içinden geleni anlat rahatla bak burda hepimiz birbirimize destek oluoruz ne geçiosa içinden yaz rahatla içine atarsan sana zrar...
herşeyin bir çözümü illaki vardır sabır gerekir bazen zamanla bişeyler değişir cnım bu da senin sınavınmış ki bunları yaşıosun dua et içini ferah tut RABBİM yardım ederZaten icime ataata bunaldim careyi bulamiomda anlatiom iste sikildikca
Gittim canım allah a şükür bebek iyi benide muayene etti bir sıkıntı yok istirahat verdi bir hafta yaticamdoktora git hemen canım
Ay canimsin ya bebek iyi durumda canım bende iyiymisim istirahat verdi bir hafta yaticam biz yeni nesil biraz hassasiz demekallaha emanetsiniz rabbim bebeğini korusun inşallah sakin ol doktora git bizede haber ver telaş yaptım şimdi
helal kız dize getirmişsin adamı :) haklısın canım valla hepimiz tutturduk bi düzen gidiyoruz işte evlilik böyle bişe..sorma neler çekiorum bende tepkimi akıllıca koyuorum artık böyle kapı çarpma falan değilde içten içten soğukluk isteksizlik yeri gelince tatlı sert laf sokma derken düzen tutturduk gidio hatta kocam ayıktı benim içten içten onu cezalandırdığımı dioki haklı da olsam haksız da olsam ben özür dileyip gönül alıorum nası yapıosun bunu dio ben de diorum ki demekki haklı olmamışsın hiç yani şimdi özünde iyi adam ama damarına basmıcan ben de böle bi çözüm buldum canım napalım...
Allaha Şükür iyiz canim bol bol dinlenmem gerekmisSelam kizlar neler olmus boyleMINIKKUS1 m hemen kotu dusuncelere girme onune koy esini guzelce konus hatasini anlamasina yardimci ol insaAllah barisacaksiniz nazelihay canim sende o bilgisayara anlayabiliyorsan bir keylogger at eger sana herseyi anlatmiyorsa bak pc de yazistiklari nasil ortaya cikiyor bide esine arkadasinla benide tanistir de eger gercekten arkadasiysa..ama yinede temkinli davran haksiz olan sen olma Allah yardimcin olsun:)ve kizlar hemen la havle cekin bu kotulukler uzaklassin sizden evlerinize mutluluk girsin eseslamazi26 canim doktordan gelince bizede soyle olankari umarim ciddi bisey yoktur Rabbim sifanizi versin bebislerimiz Rabbime emanet
canım iki gün çok sıra bi süre döllenme 4 5 günü buluyo diye biliyorum.. benim yarın kontrolüm var 6.gün olcak ve acaba görünür mü diye düşünüyorum ben de..kızlar saçma bi soru sorucam şimdi ben yarın dr a gidicem salı günü kanlı akıntım geldi geçen ay da kahverengi gelmişti hatta yerleşme kanaması sanmıştım neyse bi baktırim diorum olur ya bişey varsa tedbirli olmak lazım sorum şu eğer yumurtam döllendiyse ki 2 gün önce yumurtladım ve ilişki de oldu bu döllenen yumurta ultrasonda görünür mü yoksa adet gecikmesinde mi görünür anlatabildim mi bilmiorum da umarım anlamışsınızdır :)
Öğle saatine denk geldi canım ondan kimse yoktu şoförude bulamadım eşim geldi aldı allaha şükürler iyiz rapor verdi bir hafta yatdedicanm olur mu öyle şey nerde çalışıyosun durumum acil de git kim tutabilir seni senden bebeğinden önemli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?