2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar saçma bi soru sorucam şimdi ben yarın dr a gidicem salı günü kanlı akıntım geldi geçen ay da kahverengi gelmişti hatta yerleşme kanaması sanmıştım neyse bi baktırim diorum olur ya bişey varsa tedbirli olmak lazım sorum şu eğer yumurtam döllendiyse ki 2 gün önce yumurtladım ve ilişki de oldu bu döllenen yumurta ultrasonda görünür mü yoksa adet gecikmesinde mi görünür anlatabildim mi bilmiorum da umarım anlamışsınızdır :)

Ben bilsem görünmeyebilir sanırım çok yeni iki gün

onlar bir sir ağdaya bakar sıkıntı yok artık epilasyonla bile gidiyor yeterki sağlık olsun hormonların düzgün çalışsın :)
Zaten sir ağda yaptrıyorum 3 ayda bir falan.çok kalın degiller ama hoş durmuyo yinede gelirken hormonlarıma baktı kadın doğumcu normal dedi hatta yaşına göre iyi bile dedi. Adetin ilk günü kan sonuçlarım buydu. E2.23 Fsh.7.17 Lh.3.09. Prolaktin.12.8 Serbest T3.12.8 SerbestT4.1.38. Tsh.0.71

Kızlar selam, amanın ne muhabbetler dönmüş burada @kaygılı canım üzme kendini benim koçiş tam bir öküzdür yaptığı patavatsızlıkları saysam sayfalar yetmez valla gülüm ilk başlarda üzülürdüm kızardım kendime neden bu kadar taviz veriyorsun 30 küsür yaşında hatunsun diye sonra baktım zarar sadece kendime şimdi konuşmakla olmuyor mu bende kadınlığın verdiği avantajı kullanıyorum. Şimdi mesela sperm testine yanaşmıyor izin alamam filan diyor bende sırtımı dönüp yattım 2 gündür gitmediği sürece de böyle devam ediceğim benim kadar istemiyorsun sen çocuk dedim madem öyle dedim bende vazgeçiyorum istemiyorum çocuk dedim ( gelde içime sor) artık top onda hiççç taviz veremem bu yaştan sonra. Bunu sadece doktora gitmesi için yapıyorum düşün yani böyle bir ÖKÜZle evliyim merak etmeyin arkasından konuşmuyorum ben kötümüyüm neyim yahuu

Benimkide aynı cnm bunların hepsi öküz.Benimkide çok tırsak bu konuda çocuk allahtan olurmuş.Ben gelmişim 37 yaşıma beyfendi 42 ye girdi hala allah isterse olur diyo.Gerçi biz daha yeni evliyiz.1 yılımız doldu ama daha 4 ay ancak düzenli biraradayız.Sperm testi falan desen kırize girer kesin.Sen beni elegüne rezil edeceksin diye:)) Biz kafınlar bunlardan daha cesuruz bu konularda[/QUOTE]

İs yerindeyim burda aglayani sevmiyolar ve burdada huzurum yok isyerinde ama calismam lazim ev alacagiz
canım yaa kıyamam içinden geleni anlat rahatla bak burda hepimiz birbirimize destek oluoruz ne geçiosa içinden yaz rahatla içine atarsan sana zrar...

Zaten icime ataata bunaldim careyi bulamiomda anlatiom iste sikildikca
herşeyin bir çözümü illaki vardır sabır gerekir bazen zamanla bişeyler değişir cnım bu da senin sınavınmış ki bunları yaşıosun dua et içini ferah tut RABBİM yardım eder

helal kız dize getirmişsin adamı :) haklısın canım valla hepimiz tutturduk bi düzen gidiyoruz işte evlilik böyle bişe..

Allaha Şükür iyiz canim bol bol dinlenmem gerekmis

canım iki gün çok sıra bi süre döllenme 4 5 günü buluyo diye biliyorum.. benim yarın kontrolüm var 6.gün olcak ve acaba görünür mü diye düşünüyorum ben de..

offf canım sıkıldı yaww adetime 12 gün kala gün aşırı çalışmaya ara verdik ya normalde akşam ilişki olması gerekiyordu kocam yorgundu sabah olur dedi sabah da işe geç kalıyodu olmadı bu akşamda kv dem geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…