2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben diyorum ne zorum var evlendim maaşım var alırım bi araba annemle ooo dolaşır dururum hem arkadaşlarım var nerde akşam orda sabah bana hava hoş sevdiğim için bunca çaba diyorum ama bilene :)
AYNEN Kaygılımkatılıyorum sana maaş var, ortam var.. ev işi yemek derdi yok ne rahatmışız rahat batmış bize

Canim almanca adini yazarmisin bulursam bende alirim.

Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.

Istisnalar kaideyi bozmaz ama tüm erkekler odun lafa bak kuyruk canım odunluguna ver biz yapıyoruz erkekleri böyle Ağız larina ne geliyorsa söylemeyi çocukken alisiyorlar erkek ya ayıp olmuyor biz bari oğullarımizi gelecek nesillin iatikbali için nazik yeristirelim bayana nasıl davrancagini bilsin de rol modelleri odun olunca işimiz zor tabi

helal kız dize getirmişsin adamı :) haklısın canım valla hepimiz tutturduk bi düzen gidiyoruz işte evlilik böyle bişe..
aynen canım geçinmek zor annemle kavga ediorum kocamla mı etmicem ama kocayla olunca işin rengi değişio bakcan nabza göre şerbet olayları

canım iki gün çok sıra bi süre döllenme 4 5 günü buluyo diye biliyorum.. benim yarın kontrolüm var 6.gün olcak ve acaba görünür mü diye düşünüyorum ben de..
belki olur ozman senin canım hadi inşallah öle bişey varsa yaz da öğrenelim biz de kuzucum

İyi aksamlar kizlar mesai bitti kocamin yanindayim suan eve beraber gidiyoruz telle surekli ugrasiyorum diye bana bakiyo surekli napion sen dio bende hic diyorum
İyi gidiyorsun şekerim pas verme bak sonra sen üzülürsün tek tarafli

yQUOTE="batu7884, post: 37775941, member: 627269"]Selam guzel anneler ve anne adaylari..iyi aksamlar herkese.. Keyifler nasil iyimiz?? :)[/QUOTE]
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman

yQUOTE="batu7884, post: 37775941, member: 627269"]Selam guzel anneler ve anne adaylari..iyi aksamlar herkese.. Keyifler nasil iyimiz?? :)
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman[/QUOTE]

hiç sıkıntı yapma canım benim ne kadar çok kafaya takarsan o kadar ters gidiyor işler... rahat olmak lazım.. mesela ben bu ay adetimi çok taktım kafaya bugün 44. gün hala adet olamadım hiç bu kadar uzun sürmemişti. Dün doktora gittim yumurtlama tembelliği olmuş dedi ve 3 tüp progestan iğne yaptı. Bakalım 3 gün içinde adet gelecekmiş bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…