- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
Aynen dediğin gibi canım progestan ve dinlenme verdiTatlim devamı gelmediyse telaş etme..ama taze kan geldiyse doktoruna git ihmal etme..içeride kanama alanı olabilir ..doktorun progestan ve dinlenme verir tatlimm... Yorma lütfen kendini bu günler önemli..
AYNEN Kaygılımkatılıyorum sana maaş var, ortam var.. ev işi yemek derdi yok ne rahatmışız rahat batmış bizeben diyorum ne zorum var evlendim maaşım var alırım bi araba annemle ooo dolaşır dururum hem arkadaşlarım var nerde akşam orda sabah bana hava hoş sevdiğim için bunca çaba diyorum ama bilene :)
bu adamlarla başka türlü yaşanmazSupersin hocam agzina sağlık ☺☺
İns canim hersey duzelsin istiyoherşeyin bir çözümü illaki vardır sabır gerekir bazen zamanla bişeyler değişir cnım bu da senin sınavınmış ki bunları yaşıosun dua et içini ferah tut RABBİM yardım eder
Canim almanca adini yazarmisin bulursam bende alirim.Kızlar saraçoğlu diyoya.kadınlarda östrojen hormonunu arttırmak için testere dişli aslan pençesi içilmeli.Meger bu almanlar bunu çay yapmış satıyo narketlarde.alnan kadınları cinsel yönden güçlü olmasının sebebi buymuş.ve genç kalmalarının sırrı.Yüzlerinin tüysüz oluşu ve ciltlerinin lekesiz oluşu aslan pençesi çayı içerlermiş demekki.
Nasil olacak cnm obu adamlarla başka türlü yaşanmazhizaya getirmek lazım
Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.Zaten sir ağda yaptrıyorum 3 ayda bir falan.çok kalın degiller ama hoş durmuyo yinede gelirken hormonlarıma baktı kadın doğumcu normal dedi hatta yaşına göre iyi bile dedi. Adetin ilk günü kan sonuçlarım buydu. E2.23 Fsh.7.17 Lh.3.09. Prolaktin.12.8 Serbest T3.12.8 SerbestT4.1.38. Tsh.0.71
Istisnalar kaideyi bozmaz ama tüm erkekler odun lafa bak kuyruk canım odunluguna ver biz yapıyoruz erkekleri böyle Ağız larina ne geliyorsa söylemeyi çocukken alisiyorlar erkek ya ayıp olmuyor biz bari oğullarımizi gelecek nesillin iatikbali için nazik yeristirelim bayana nasıl davrancagini bilsin de rol modelleri odun olunca işimiz zor tabiEŞİMLE KV LERE YEMEĞE GİTTİK YEMEK YEDİK YEMEKTEN SONRA SALEP YAPIYORDUK GÖRÜMCEMLE O ARA EŞİM GİTMİŞ HABER VERMEDEN TELEFONUNU DA BIRAKMIŞ AİLE APARTMANINDAYIZ DİYE MERAK ETMEDİM SONRA KV LERLE SALEP İÇTİM EŞİMİN EŞYALARINI DA ALIP EVİME GEÇTİM GEÇERKEN AYAKKABILARINI KUZENİNİN EVİNİN ÖNÜNDE GÖRDÜM KAPIYI ÇALIP TELEFONUNU VERDİM İÇERDEN ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM EVİME GİTTİM. EVE TAM 1.5 SAAT SONRA GELDİ EŞİM TARTIŞTIK BANA GİDERKEN HABER VERMEDİN ÇAĞIRMADIN NEDEN DEDİM SALEP YAPIYORDUNUZ DEDİ ÇOK MU ACELEYDİ DEDİM HER ŞEYİ HABER Mİ VERECEKMİŞ KUYRUK GİBİ HEP BENİ Mİ GÖTÜRECEKMİŞ KARISINI KUYRUK! OLARAK GÖREN BİR EŞ ONU BIRAKMAK İSTİYORUM ŞU AN EŞİMİ İŞİMİ HEPSİNİ BIRAKMAK İSTİYORUM SABAH UZUN UZUN YAZDIM TÜM İŞLERİNİ GÖRÜCEM AMA BENİ BİR YERE GÖTÜRMEK SANA KUYRUK OLARAK GELECEK SEN BENİ SEVMİYORSUN DEMEK DEDİM VE BİTSİN BU İŞ DEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM İNSAN KARISINI BÖYLE GÖRÜYORSA SEVMEZZZ
Canim sana uzun yazdim arkada kaldi bildirimde bak bir yorumda senden bahsettiği tikla sabahki bildirimdeNasil olacak cnm o
aynen canım geçinmek zor annemle kavga ediorum kocamla mı etmicem ama kocayla olunca işin rengi değişio bakcan nabza göre şerbet olaylarıhelal kız dize getirmişsin adamı :) haklısın canım valla hepimiz tutturduk bi düzen gidiyoruz işte evlilik böyle bişe..
Dinlen canim yemek bile yapma okGittim canım allah a şükür bebek iyi benide muayene etti bir sıkıntı yok istirahat verdi bir hafta yaticam
belki olur ozman senin canım hadi inşallah öle bişey varsa yaz da öğrenelim biz de kuzucumcanım iki gün çok sıra bi süre döllenme 4 5 günü buluyo diye biliyorum.. benim yarın kontrolüm var 6.gün olcak ve acaba görünür mü diye düşünüyorum ben de..
İyi gidiyorsun şekerim pas verme bak sonra sen üzülürsün tek tarafliİyi aksamlar kizlar mesai bitti kocamin yanindayim suan eve beraber gidiyoruz telle surekli ugrasiyorum diye bana bakiyo surekli napion sen dio bende hic diyorum
Evet cnm haklisin simdi adetim diye yanasamiyoda zatenİyi gidiyorsun şekerim pas verme bak sonra sen üzülürsün tek tarafli
pas verme o gizli gizli yapıo boşver canımİyi aksamlar kizlar mesai bitti kocamin yanindayim suan eve beraber gidiyoruz telle surekli ugrasiyorum diye bana bakiyo surekli napion sen dio bende hic diyorum
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman[/QUOTE]yQUOTE="batu7884, post: 37775941, member: 627269"]Selam guzel anneler ve anne adaylari..iyi aksamlar herkese.. Keyifler nasil iyimiz?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?