- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
İnşallah canım benimDinlen canim yemek bile yapma okönemli olan senin sağligın bebişin sağlığı :) ohh inş sağlikli atlatirsiniz
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman
Insallah yarin sabah kan testi yaptiricam bana dua edin ne olur..Gordum gordummm orda bir bebis var insaAllah
inşALLAH CANIM YÜKSEK BİR DEĞER OLACAKK..Insallah yarin sabah kan testi yaptiricam bana dua edin ne olur..
oh aman iyi canım çok sevindim...sende 1 hafta boyunca yat dinlenGittim canım allah a şükür bebek iyi benide muayene etti bir sıkıntı yok istirahat verdi bir hafta yaticam
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman[/QUOTE]yQUOTE="batu7884, post: 37775941, member: 62726. ]Selam guzel anneler ve anne adaylari..iyi aksamlar herkese.. Keyifler nasil iyimiz?? :)
evet canim dun okumustum doktor meleleni insallah adet olursun da buay bebis gelir[/QUOTE]hiç sıkıntı yapma canım benim ne kadar çok kafaya takarsan o kadar ters gidiyor işler... rahat olmak lazım.. mesela ben bu ay adetimi çok taktım kafaya bugün 44. gün hala adet olamadım hiç bu kadar uzun sürmemişti. Dün doktora gittim yumurtlama tembelliği olmuş dedi ve 3 tüp progestan iğne yaptı. Bakalım 3 gün içinde adet gelecekmiş bekliyorum :)
İlacı bıraktıktan ne kadar süre sonra tekrar başlanıyor ? Bende kullanıyorum ama 6ay içinde gebelik elde edilmezde yumurta takibi dedi doktor. Bu naaıl bir hastalık yane yapmak lazım kafam karıştı
Tv izliyorum kocacım sınava hazırlanıyor arkadaşlarımı pazar günü bize davet ettim benden bu bat pazartesi çok ayrıntılı dedim her şeyi  ee sende ne var ne yokSelam kızlar naslsınz bakm
benim herif de:) arkadaşı ile dışarıya çıktıı bende tv bilgisayar vakit geçiriorum..sen nasılsın..Selam kızlar naslsınz bakm
İrtibatta kalalım bende aynı ilacı kullanıyorum kafam çok karışıkCanm ben 1 aydan fazladır kullanıyorum hamilemiyim bilmiyorum doktor hemen kalrsın demişti
Hepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
Ooo maşallah size tatlımHepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
KızlaR kızlar böle şeler haklılık payı olsakta konu ne bilmiyorum ama üzülmeyin ya kocalar da anlıcakır biz kadınların işi çok zorAYNEN Kaygılımkatılıyorum sana maaş var, ortam var.. ev işi yemek derdi yok ne rahatmışız rahat batmış bize
Gulum duumun nasil ya varmi belirti falanOoo maşallah size tatlıminş sağlıklı doğar bebişin :)
Ayy cnm ne kadar güzel bir duygu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :) allah bizlere de yaşatır inşallah bu duyguyuHepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?