2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hiç sıkıntı yapma canım benim ne kadar çok kafaya takarsan o kadar ters gidiyor işler... rahat olmak lazım.. mesela ben bu ay adetimi çok taktım kafaya bugün 44. gün hala adet olamadım hiç bu kadar uzun sürmemişti. Dün doktora gittim yumurtlama tembelliği olmuş dedi ve 3 tüp progestan iğne yaptı. Bakalım 3 gün içinde adet gelecekmiş bekliyorum :)[/QUOTE]
evet canim dun okumustum doktor meleleni insallah adet olursun da buay bebis gelir

yQUOTE="batu7884, post: 37775941, member: 62726. ]Selam guzel anneler ve anne adaylari..iyi aksamlar herkese.. Keyifler nasil iyimiz?? :)
iyi aksamlar canimvallahi keyfim iyide sikinti basti beni buay da olmaz diye bu hafta pazartesi den calisma gunlerim basliyo bir hafta gun asiri devam ettirecegiz rabbim verirse eli ayagi duzgun saglikli versin tum isteyenler e canim sen ne durumdasin keyfin sagligin iyimisin bu ayki bat nezaman[/QUOTE]

Canim hic takma kafaya ne kadar rahat olun
evet canim dun okumustum doktor meleleni insallah adet olursun da buay bebis gelir[/QUOTE]
İnsallah canim hele bi adet olayim . onra calismalaraa devam Sen de insallah en kisa zamanda hamis kalirsin. Kacinci ayin?
İnsallah

Canm ben 1 aydan fazladır kullanıyorum hamilemiyim bilmiyorum doktor hemen kalrsın demişti
İlacı bıraktıktan ne kadar süre sonra tekrar başlanıyor ? Bende kullanıyorum ama 6ay içinde gebelik elde edilmezde yumurta takibi dedi doktor. Bu naaıl bir hastalık ya ne yapmak lazım kafam karıştı

Bugün adetimin 4.gecikme günü acile gittim acaba kistmi diye yokmuş şükür hcg negatif idrar testide iyi çıktı enfeksiyon yokmuş ne diyeyim üzgünüm negatif diye mutluyum her şeyim temiz diye.. Pıhtılaşma sonucum 5 aralıkta çıkıcak sonuca kadarda korunmayı istiyorum aslında çünkü pıhtılaşma sorunu varsa hamile kalmadan önce ilaç kullanmak gerekmiş

Kizlar simdi girebildim nasilsiniz cok yorgunum gogus agrilarim azaldi buda regl olacagimin belirtisk napalim neylerse Rabbim guzel eyler ... @KAYGILI canim uzulme sinirlisin simdi eminimki esinde hatasini anlayacaktir sen surundur onu tatli tatli uzme guzel canini arkadasim

Kızlar merhabaa benim kafamı kurcalayan bır sorum var... 11aylık evlıyım 10 ay boyunca 27 gunde bır adet gordum fakat son ay 20 gun gecıkmelı adet gordum..7 eylulde adet oldum son adet tarıhım ıse 26 ekım... Yumurtlma donemımı kestıremıyorum. Bilemedım ne yapsam???

AYNEN Kaygılımkatılıyorum sana maaş var, ortam var.. ev işi yemek derdi yok ne rahatmışız rahat batmış bize
KızlaR kızlar böle şeler haklılık payı olsakta konu ne bilmiyorum ama üzülmeyin ya kocalar da anlıcakır biz kadınların işi çok zor

Hepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
Ayy cnm ne kadar güzel bir duygu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :) allah bizlere de yaşatır inşallah bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…