2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gün aşırı ilişkiye girersen kaçırmazsın canım

canim ya 5. deneme doktor tahlilin normalin az ustunde ama olmamasina sebep yok demisti adet olunca gel dedi ama gitmedim gidersem tedaviye basliycaz bu ayda tedavisiz olsun diye bekliycem hayirlisi

Yine üşüttüm galiba adet olmuş gibi karın ağrısı hissediyorum daha adetime 10 gün var...o kadar da dikkat ediyorum ya of

Kv bu gece bizde hayat durmuş gibi geliyor bana...eşim sanki yabancı...zaman geçmiyor...yalnızlığa alıştık böyle çok zor...Allah kv yaşayanlara kolaylıklar versin....kadın cağızın bi zararı yok ama ne biliyim canım istemiyor

Sıkıntı yapma canım yatak odanıza geçince yine yalnızsınız Geçici bir durum mu sizde kalması?

Kaygılımmm, moralin bozulmuş sanırım. Kuzum sakinleşince daha olumlu düşüneceğine eminim. Umarm kısa sürede aranız düzelir kocişinle. Kendini yeme sen de üzüle üzüle tamam mı?
Eseslamazinin durumu belli oldu mu? Kanamam var falan yazmış kızlar.

Sıkıntı yapma canım yatak odanıza geçince yine yalnızsınız Geçici bir durum mu sizde kalması?
Evet Allah dan öyle akşam üzeri geldi akşam yemeği ni bizde yeyince çay falan saat geç oldu burada kaldı ....yarın evde temmizlik var ...elimde değil iğreniyorum kendimede kızıyorum böyle yapınca ama dip köşe temizlik yapmasam içim içimi yiyor deliyim galiba

Evet pek normal değil yaptığın..Neden iğreniyorsun ki canım sonuçta eşini doğuran kadın o böyle düşünmeye çalış..Ayrıca sürekli birlkte yaşayanlar ne yapsın?

Evet pek normal değil yaptığın..Neden iğreniyorsun ki canım sonuçta eşini doğuran kadın o böyle düşünmeye çalış..Ayrıca sürekli birlkte yaşayanlar ne yapsın?
Allah onların yardımcısı olsun .....ne bilim biraz rahat aslında...bazen gerçekten iğrenç hareketlerini görüyorum ondan belkide ben eşime anlatınca böyle böyle yaptı diye o da iğrenmeye başlıyor...kötü gelin ben :) ya mesela az önce tuvalete gitti lambayı açmadan dinledim ellerini yıkamadı. Yattı sonra tuvalete gidiyorum lambayı açmadığı iiçin malum peçete falan oralarda....yemek hazırlıyorum sofraya otururken eellerinii yıkamıyor sonra bide ekmek dağıtırsa gerisini boşver işte..bende evden gider gitmez çamaşır suyu ile dost oluyorum

Haklısın bazı insanlar dikkatsiz oluyor..Gülü seven dikenine katlanır canım en azından geçici olarak kalıyor eşin için idare etmelisin böyle zamanlarda..Konuşma arasında laf gelince söyle evdeki en çok mikrop barındıran yerlerin wc banyo kapı kolları olduğunu üstelik ellerimizi wcden sonra sabunladığımız halde yine de böyle vs.. de belki dikkat eder

Böyle şeyler çok yapıyorum eşime diyorum mesela şimdi sana bişiler söyleyeceğim annenin yanında ustune alınsın diye soyluyorum aşkım bunu nniye böyle yaptın falan niye neden gibi o zaman kv bana hak veriyor olur mu öyle şey oğlum yapılmaz diyor....gel de delirme... Hiç ustune alınmıyor o da eşime kızıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…