gözün aydın kuzum benimHepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
gün aşırı ilişkiye girersen kaçırmazsın canımKızlar merhabaa benim kafamı kurcalayan bır sorum var... 11aylık evlıyım 10 ay boyunca 27 gunde bır adet gordum fakat son ay 20 gun gecıkmelı adet gordum..7 eylulde adet oldum son adet tarıhım ıse 26 ekım... Yumurtlma donemımı kestıremıyorum. Bilemedım ne yapsam???
gözün aydın kuzum benim
Ayy cnm ne kadar güzel bir duygu sağlıkla kucağına da alırsın inşallah :) allah bizlere de yaşatır inşallah bu duyguyu
Ooo maşallah size tatlıminş sağlıklı doğar bebişin :)
Masallah canim Allah saglikli ve gusel hamilik gecirmek nasp etsin sana.. Ve insallah en yakin zamanda da isteyen herkese..
Gözün aydın :) Fasülye olacak patlıcan ondan sonrası çok hızlı gelişecek annesiHepinize iyi akşamlar hastaneden geldim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük çook mutluyum yuvarlaktı bebişim kızlar fasulye kadardı:)
Sıkıntı yapma canım yatak odanıza geçince yine yalnızsınızKv bu gece bizde hayat durmuş gibi geliyor bana...eşim sanki yabancı...zaman geçmiyor...yalnızlığa alıştık böyle çok zor...Allah kv yaşayanlara kolaylıklar versin....kadın cağızın bi zararı yok ama ne biliyim canım istemiyor
Evet Allah dan öyle akşam üzeri geldi akşam yemeği ni bizde yeyince çay falan saat geç oldu burada kaldı ....yarın evde temmizlik var ...elimde değil iğreniyorum kendimede kızıyorum böyle yapınca ama dip köşe temizlik yapmasam içim içimi yiyor deliyim galibaSıkıntı yapma canım yatak odanıza geçince yine yalnızsınızGeçici bir durum mu sizde kalması?
İnşallah canım benimTeşekkür ederim mogami darısı sana:)
Evet pek normal değil yaptığın..Neden iğreniyorsun ki canım sonuçta eşini doğuran kadın o böyle düşünmeye çalış..Ayrıca sürekli birlkte yaşayanlar ne yapsın?Evet Allah dan öyle akşam üzeri geldi akşam yemeği ni bizde yeyince çay falan saat geç oldu burada kaldı ....yarın evde temmizlik var ...elimde değil iğreniyorum kendimede kızıyorum böyle yapınca ama dip köşe temizlik yapmasam içim içimi yiyor deliyim galiba
Allah onların yardımcısı olsun .....ne bilim biraz rahat aslında...bazen gerçekten iğrenç hareketlerini görüyorum ondan belkide ben eşime anlatınca böyle böyle yaptı diye o da iğrenmeye başlıyor...kötü gelin ben :) ya mesela az önce tuvalete gitti lambayı açmadan dinledim ellerini yıkamadı. Yattı sonra tuvalete gidiyorum lambayı açmadığı iiçin malum peçete falan oralarda....yemek hazırlıyorum sofraya otururken eellerinii yıkamıyor sonra bide ekmek dağıtırsa gerisini boşver işte..bende evden gider gitmez çamaşır suyu ile dost oluyorumEvet pek normal değil yaptığın..Neden iğreniyorsun ki canım sonuçta eşini doğuran kadın o böyle düşünmeye çalış..Ayrıca sürekli birlkte yaşayanlar ne yapsın?
Haklısın bazı insanlar dikkatsiz oluyor..Gülü seven dikenine katlanır canım en azından geçici olarak kalıyor eşin için idare etmelisin böyle zamanlarda..Konuşma arasında laf gelince söyle evdeki en çok mikrop barındıran yerlerin wc banyo kapı kolları olduğunu üstelik ellerimizi wcden sonra sabunladığımız halde yine de böyle vs.. de belki dikkat ederAllah onların yardımcısı olsun .....ne bilim biraz rahat aslında...bazen gerçekten iğrenç hareketlerini görüyorum ondan belkide ben eşime anlatınca böyle böyle yaptı diye o da iğrenmeye başlıyor...kötü gelin ben :) ya mesela az önce tuvalete gitti lambayı açmadan dinledim ellerini yıkamadı. Yattı sonra tuvalete gidiyorum lambayı açmadığı iiçin malum peçete falan oralarda....yemek hazırlıyorum sofraya otururken eellerinii yıkamıyor sonra bide ekmek dağıtırsa gerisini boşver işte..bende evden gider gitmez çamaşır suyu ile dost oluyorum
Böyle şeyler çok yapıyorum eşime diyorum mesela şimdi sana bişiler söyleyeceğim annenin yanında ustune alınsın diye soyluyorum aşkım bunu nniye böyle yaptın falan niye neden gibi o zaman kv bana hak veriyor olur mu öyle şey oğlum yapılmaz diyor....gel de delirme... Hiç ustune alınmıyor o da eşime kızıyor....Haklısın bazı insanlar dikkatsiz oluyor..Gülü seven dikenine katlanır canım en azından geçici olarak kalıyor eşin için idare etmelisin böyle zamanlarda..Konuşma arasında laf gelince söyle evdeki en çok mikrop barındıran yerlerin wc banyo kapı kolları olduğunu üstelik ellerimizi wcden sonra sabunladığımız halde yine de böyle vs.. de belki dikkat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?