O zaman sana çamaşır suyu ile mutluluklarBöyle şeyler çok yapıyorum eşime diyorum mesela şimdi sana bişiler söyleyeceğim annenin yanında ustune alınsın diye soyluyorum aşkım bunu nniye böyle yaptın falan niye neden gibi o zaman kv bana hak veriyor olur mu öyle şey oğlum yapılmaz diyor....gel de delirme... Hiç ustune alınmıyor o da eşime kızıyor....
ohh rahatladım canm benm bununla gecmiş olsun yat güzelce dinlen küçük hemşerime iyi bak:)Öğle saatine denk geldi canım ondan kimse yoktu şoförude bulamadım eşim geldi aldı allaha şükürler iyiz rapor verdi bir hafta yatdedi
Evet çok haklısın valla.....sağol canım ya iyi geldi gece gece içimi döktüm....şimdi kötü gelin yatsın uyusun sabah kahvaltısı hazırlanacak :) iyi geceler sanaO zaman sana çamaşır suyu ile mutluluklarAma kafana takma madem ara sira gelip kalıyor idare et yapacak birşey yok kocaman kadın değiştirip öğretemezsin artık..
Sende sağolEvet çok haklısın valla.....sağol canım ya iyi geldi gece gece içimi döktüm....şimdi kötü gelin yatsın uyusun sabah kahvaltısı hazırlanacak :) iyi geceler sana
belirti aramıyorum ama bugün kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi istemsiz ayy dedim yani eşim noluyo dediGulum duumun nasil ya varmi belirti falan
canım naptın sen akşamGunaydin bayanlar hamile olan arkadaslari tebrik ederim darisi bize artik
Gunaydin canim benim atesim 36.6 dun bucuktu oyle cok yuksek degil benim cok seyrek olacak sekilde sn lik agri girip cikiyor ben bu ayda olmadigini dusunuyorumbelirti aramıyorum ama bugün kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi istemsiz ayy dedim yani eşim noluyo dediateşim 36.8 bakalım canım senden naber durumlar nasıl günaydın bu arada herkese
ewet giz haklısın bu konuda lakin,erkekler empati becerisinden yoksun olabiliyorlarKızlaR kızlar böle şeler haklılık payı olsakta konu ne bilmiyorum ama üzülmeyin ya kocalar da anlıcakır biz kadınların işi çok zor
bende bu ay olmadığını düşünüyorum erken gebelik de yaptım çünküGunaydin canim benim atesim 36.6 dun bucuktu oyle cok yuksek degil benim cok seyrek olacak sekilde sn lik agri girip cikiyor ben bu ayda olmadigini dusunuyorumherkeslere gunaydin
Kiz batma bende hic olmaddi hic batmadibende bu ay olmadığını düşünüyorum erken gebelik de yaptım çünküeşimle oturup yok yoook bu ay da olmadı diyoz bizde ateş işine takılma tatlım herkesin gfarklı mesela adetten sonra adet olduğun değere inmedikçe problem yok demektir 35.6 ile hamiş olan da var mesela normal ateş önemli o da kişiden kişiye değişiyor o kadarcık iniş normal yani
malesef kuzum empatiden hiç ama hiç anlamıyorlar anlasalar zaten böyle olmayızewet giz haklısın bu konuda lakin,erkekler empati becerisinden yoksun olabiliyorlar
Kiz batma bende hic olmaddi hic batmadibende bu ay olmadığını düşünüyorum erken gebelik de yaptım çünküeşimle oturup yok yoook bu ay da olmadı diyoz bizde ateş işine takılma tatlım herkesin gfarklı mesela adetten sonra adet olduğun değere inmedikçe problem yok demektir 35.6 ile hamiş olan da var mesela normal ateş önemli o da kişiden kişiye değişiyor o kadarcık iniş normal yani
Hicbirsey cnm biraktim kendi halinecanım naptın sen akşam
Istisnalar kaideyi bozmaz ama tüm erkekler odun lafa bak kuyruk canım odunluguna ver biz yapıyoruz erkekleri böyle Ağız larina ne geliyorsa söylemeyi çocukken alisiyorlar erkek ya ayıp olmuyor biz bari oğullarımizi gelecek nesillin iatikbali için nazik yeristirelim bayana nasıl davrancagini bilsin de rol modelleri odun olunca işimiz zor tabi
Günaydın kızlar Nasılsıniz?
gecmıs olsun canım ya dıkkat et kendıne bulantı kotumus ole dıo yasayanlarSorma tatlım 2 gündür sabahları yemek yedikten sonra fena oluyorum midem bulaniyor kusuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?