2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

O zaman sana çamaşır suyu ile mutluluklar Ama kafana takma madem ara sira gelip kalıyor idare et yapacak birşey yok kocaman kadın değiştirip öğretemezsin artık..

O zaman sana çamaşır suyu ile mutluluklar Ama kafana takma madem ara sira gelip kalıyor idare et yapacak birşey yok kocaman kadın değiştirip öğretemezsin artık..
Evet çok haklısın valla.....sağol canım ya iyi geldi gece gece içimi döktüm....şimdi kötü gelin yatsın uyusun sabah kahvaltısı hazırlanacak :) iyi geceler sana

belirti aramıyorum ama bugün kasıklarıma bıçak gibi bi ağrı girdi istemsiz ayy dedim yani eşim noluyo dedi ateşim 36.8 bakalım canım senden naber durumlar nasıl günaydın bu arada herkese
Gunaydin canim benim atesim 36.6 dun bucuktu oyle cok yuksek degil benim cok seyrek olacak sekilde sn lik agri girip cikiyor ben bu ayda olmadigini dusunuyorum herkeslere gunaydin

Gunaydin canim benim atesim 36.6 dun bucuktu oyle cok yuksek degil benim cok seyrek olacak sekilde sn lik agri girip cikiyor ben bu ayda olmadigini dusunuyorum herkeslere gunaydin
bende bu ay olmadığını düşünüyorum erken gebelik de yaptım çünkü eşimle oturup yok yoook bu ay da olmadı diyoz bizde ateş işine takılma tatlım herkesin gfarklı mesela adetten sonra adet olduğun değere inmedikçe problem yok demektir 35.6 ile hamiş olan da var mesela normal ateş önemli o da kişiden kişiye değişiyor o kadarcık iniş normal yani

Kiz batma bende hic olmaddi hic batmadi Bende olmadi diye dusunuyorum bakalim 6 gun sonra belli olacak

Kiz batma bende hic olmaddi hic batmadi Bende olmadi diye dusunuyorum bakalim 6 gun sonra belli olacak

istisnaları görüp bununla evlenince çok zor oluyor :):):) sen nasılsın iyisin sanırım yazdığna göre çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…